Vår bank (storbank) som vi varit kund hos i många år avslog vår låneansökan, och istället var vi tvungna att vända oss till alternativa finansbolag och stötte då på Aros Kapital. Deras analys... Voir plus
I vanlig ordning lämnar de kortast möjliga förfallotid.Inte ett problem om man är uppmärksam, men oerhört lätt att missa. Fakturan jag fick var utställd 1 oktober, en dag innan leverans av tjänst... Voir plus
Är kund hos Aros Kapital sedan många år tillbaks och är även kund i Swedbank varför jag kan jämföra dessa två företag. Det är milsvidd skillnad till Aros fördel gällande räntor, personlig service, sna... Voir plus
Vi tillhandahåller tjänster på ett så enkelt och smidigt sett som möjligt. Vi erbjuder Factoring, Företagsfinansiering, Leasing, Sparkonton, samt inkassotjänster. Vi är allt annat än en Bank, hos oss står du som kund i fokus. Vi ser vårt samarbete som ett partnerskap där vi utvecklas tillsammans.
Vestagatan 6, 416 64, Göteborg, Suède
- 031-83 36 70
- info@aroskapital.se
- aroskapital.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dom jobbar snabbt och effektivt alltid…
Dom jobbar snabbt och effektivt alltid hjälpsamma.

Réponse de Aros Kapital AB
kompetenta och förstående inför…
kompetenta och förstående inför företagaren

Väldigt nöjd med Aros Kapital
Väldigt nöjd med Aros Kapital
Underbar support.
Jag har främst varit i kontakt med Annika och Tara.
Alltid snabbt svar och snabb återkoppling.

Réponse de Aros Kapital AB
Vi har testat många olika…
Vi har testat många olika factoringtjänster genom åren. Aros har helt klart den bästa i branschen!

En fantastisk kundtjänst
En fantastisk kundtjänst som löser minsta frågetecken snabbt och smidigt.

Réponse de Aros Kapital AB
Fantastiska affärsmän att samarbeta…
Fantastiska affärsmän att samarbeta med, full pott!

Réponse de Aros Kapital AB
Lätt som en plätt via Fortnox
Använder Aros Kapital via Fortnox och mycket enklare kan det inte bli.
Bara positivt!

Otrevliga och oförskämda
Otrevliga, är bara ute efter att skicka folk direkt till kronofogden! Undvik detta bolag!!
Dålig ordning!
Jag är kund hos en leverantör som sålt fakturan, betalar på förfallodagen. Får sedan en påminnelse! Skriver direkt ett mail och bifogar en screenshot på gireringen. Hör sedan inget på en vecka. Ringer upp och kollar att de verkligen bokfört betalningen (och vill be om ursäkt). Får då höra att den gått vidare till inkasso(!) När hon kollar deras oprickade inbetalningar ser hon att jag har betalat och avbryter inkassokravet. Visar sig att leverantören råkat skapa två fakturor med samma fakturanummer. Men innan man går till inkasso tycker jag att man ska kolla upp sina obokade inbetalningar (brukar ju inte vara gåvor...) och eventuella dubletter. Trist! Sedan körde jag ett hukskott och föreslog att jag skulle fakturera dem den tid jag lagt ner på att bestrida men det mottogs inte så väl..
Oseriöst och slöseri med tid
Oseriöst och slöseri med tid. Det värsta är att hade jag inte haft tidsbrist hade jag inte ens tänkt tanken att sälja en faktura. Föregående skribent har beskrivit problemet exakt som det är. Jag var dum och höll kvar längre än så vilket ändå slutat med att jag nu avslutar mitt samarbete med dem.
Håll dig borta!
Kajsa
Kom i kontakt med AROS Kapital genom …
Kom i kontakt med AROS Kapital genom Fortnox och tänkte avlasta lite och slippa faktura hanteringen. Dag 1: KAOS.
Fick sitta hela dagen och maila fram och tillbaka om uppenbara saker, sen skulle de ringa vissa kunder och kolla så man verkligen levererat / utfört det man fakturerat. Tala om att först och främst inte lita på den man inlett samarbete med och sedan misskreditera sin kund genom att kontakta dennes kunder för att se att man inte är bedräglig. Det som skulle handläggas på ett par timmar slutade med två godkända fakturor, ett avslag på struntsumma. Samarbetet avslutat efter 1 dag. Fakturerade själv sista fakturorna och slipper nu sitta och maila hela dagar och dessutom betala för att AROS Kapital är inkompetenta och oprofessionella.
Irriterande, men på ett lagligt sätt!
Fakturan jag fick var utställd 1 oktober, en dag innan leverans av tjänsten, anlände till mig den 6:e oktober, och skulle vara dem tillhanda den 11 oktober, med en helg på vägen.
Den här typen av fakturering är laglig, men ett oskick, och förtjänar per definition lägsta betyg!
Fakturaköp som är punktlig
Vi rekommenderar Aros Kapital till andra företag som är i behov av kapital och som exempelvis inte vill binda upp sig i form av massa krångliga avtal.
Sälj fakturan och få betalt samma dag.
Ring mig gärna för en ärlig referens.
Fakturaköp som går snabbt och smidigt!
Vi är grossister och är alltid i behov av kapital. Vi anlitar Aros Kapital när vi behöver pengar snabbt och inte vill vänta på att våra kunder betalar sina fakturor vid förfallodagen eller försenat.
Perfekt för bolag som är i behov av likvida medel.
Rekommenderas!
Företagsfinansiering som är punktlig!
Deras analys av vårt bolag gick snabbt, och låneutbetalningen likaså.
Rekommenderas starkt.
De gør det kun for pengene
Åbenbart et firma som ikke bekymre sig så meget om hvilke kunder de repræsentere og hvor reelle disse firmaers krav er. Jeg må sige at jeg indtil videre ikke er blevet imponeret over hverken kundeservice eller hurtighed når de kontaktes