Arp-Hansen Hotel Group Avis

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Leder du efter et unikt hotel i Københavns centrum? Vi har de bedste hoteller i København med prisgaranti, gratis Wi-Fi og lækker morgenmad. Book hotel nu!

Moyen

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Arp Hansen kundeservice = en by i Rusland

Total ringe oplevelse, booker hotel i KBH. og ønsker derefter at ændre denne bookning til Århus.
Dette kan ikke lade sig gøre, kundeservice af værste skuffe, book et andet sted hvor kunden er i fokus og ikke hos Arp Hansen

3 janvier 2024

Ingen rengøring på Tivoli Hotel

Jeg kom hjem efter frokost klokken 15:30, og værelset på Tivoli Hotel er ikke gjort rent … det viser sig man SKAL ønske, ellers bliver værelset ikke gjort rent … men ønsket skal så være lavet inden klokken 22 dagen før - det virker som om det er en smart måde at undgå for meget rengøring og en spareøvelse … jeg har godt nok ALDRIG oplevet et hotel - og vi rejser meget - hvor der ikke bliver gjort rent, redt seng og skifter håndklæder … Tivoli Hotel er trods alt 4-stjerner, men det her er godt nok bare til en enkelt stjerne.

29 avril 2023

Dejligt nat i Århus

Dejligt nat i Århus - det handler om en god nats søvn så man er klar til nye opgaver næste dag. WAKE UP hotel i Århus var en god oplevelse. Nemt at booke, super beliggenhed tæt på stationen og med et stort shopping center som nabo. Super venlig modtagelse på et velfungerende nyt hotel med et velindrettet værelse. Alt i alt GODTAGET med et plus +++
HB

4 février 2022

Ringe service

Ringe service

Har prøvet at ændre mit hotelophold i april pga Covid-19 og regerings anbefalinger om ikke at rejse unødigt, men hos Wakeup, vil man ikke ændre noget, selv om det ikke ville koste hotelet noget, da jeg ikke beder om penge retur, men om at få ændret opholdet.

Det er dårlig stil ikke at hjælpe kunderne, specielt når det nu ikke koster noget.

Hilsen en tidligere tilfreds kunde

7 avril 2020