Saknade de viktigaste frukterna i min beställning tyvärr och jag gav ett dåligt betyg, men ändrade genast mitt betyg till full pott efter att Årstidernas kundservice hörde av sig direkt och meddelande... Voir plus
Supergoda frukter och grönsaker. Jag blev lycklig av att se gurka utan plastrock. Hela lådan höll mycket god kvalité och allt hade en annan bättre smak. Synd att lådan levererades till fel adress så... Voir plus
Älskar Årstiderna. Utbudet är suveränt, varorna fina och allt ekologiskt. Den enda som får ett litet minus var att päronen var väldigt hårda sist, och de hade svårt att mogna i efterhand. Men i övrigt... Voir plus
Jag och min familj tycker väldigt mycket om ert sortiment men vi är besvikna att ni har valt Gordon som leverantör. Detta för att leveransen kommer först sent på kvällar mellan 20-22 och det har hän... Voir plus
Alltid helt ekologiskt! 100% ekologiska matvaror, frukt- och gröntlådor och matkassar levererade till dörren.
Box 4436, 20315 , Malmö, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Rätt levererat och så mycket som stod på listan. Det kunde ha varit färskare, men man förstår att de är ekologiska

Réponse : Årstiderna
Gjorde en beställning som inte dök upp på avtalad leveranstid och fick som svar när jag frågade varför att dom inte levererade till mitt område vilket dom borde vetat om när beställningen gjordes.

Réponse : Årstiderna
So super happy with having found you. Love the variety of organic fruit and veggies

Réponse : Årstiderna
Fräscha produkter. Guld att kunna få ett stort utbud av ekologiska varor. De produkter som inte höll kvaliteten fick vi ersättning för utan problem från kundtjänst.

Réponse : Årstiderna
Som alltid mycket bra vekomeny med underbara produkter!

Réponse : Årstiderna
Bra frukt, inget att klaga över där - lite mycket besvär med leveransen bara, inte alla som passar på sina jobb

Réponse : Årstiderna
Jag la en beställning som tydligen inte har kunnat betalas. Jag får ingen notis om detta på sajten under själva köpet utan detta kommuniceras genom ett mail som jag inte upptäcker förrän efter en förseningsavgift har lagts på. Jag försöker därefter lägga till betalmetod, som bara verkar kunna vara Klarna, vilket tycks gå igenom, men det finns fortfarande en röd notis på mina sidor som säger att betalmetod saknas. Dessutom fick jag ett mail från Klarna som meddelade mig att köpet avbröts. Försökte lägga till igen men fick då ett fel. Så har ingen aning om ifall det nu finns en betalmetod inlagd, eller om jag kommer åka på ytterligare förseningsavgift.

Réponse : Årstiderna
Fina grönsaker, prisvärd låda! Krångligt att återvinna då lådan är av trä, hade önskat kartong.

Réponse : Årstiderna
Fint att veta att allt är ekologiskt och att få det till dörren. Vissa detaljer var inte i topp dock. Bananerna såg köldsvarta ut men går att äta. Spetskålen var sladdrig i många lager. Två apelsiner från kassen var mjuka och på väg att mögla efter tre dagar liksom en av cara cara.
Men annars var det bra - dvs totalt: kunde varit bättre. Rödkålen nu i suningsburken och de flesta citrusfrukter i julmarmeladburkarna.
Och tack för att ni så snabbt rättade till det som blivit fel!

Réponse : Årstiderna
Bäst kvalitet! Kan inte leva utan mina ekologiska grönsaker och frukter!

Réponse : Årstiderna
Boskoop är mitt favoritäpple och har varit under alla mina år i Belgien. I Sverige har jag, tills nu, saknat dessa. Äntligen, nu är jag glad. Kvaliteten är mkt bra.
Ni har en trogen kund i mig.
Ny beställning inom kort.