À propos de Artemis urnen
Artemis creëert stijlvolle, handgemaakte urnen in keramiek, waarin u de as van een dierbare persoon in schoonheid en rust, thuis of in een columbarium kan bewaren. Onze biologisch afbreekbare urnen zijn eveneens geschikt om te begraven.
Onze urnen zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde, natuurlijke materialen, afgewerkt in bijzondere kleuren & unieke glazuren. De urnen passen in elke ruimte en in elk interieur, van klassiek tot hedendaags.
Onze collectie staat voor originele vormen en tijdloze ontwerpen. We creëren persoonlijke objecten om de bijzondere herinneringen aan een geliefd persoon te koesteren en te delen.
Elke urne van Artemis is uniek
Elke urne van Artemis wordt met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk uniek en exclusief is.
We kiezen er bewust voor om geen uniforme objecten te maken, maar bijzondere, unieke urnen, waarin we variaties in vorm en glazuur verwelkomen als gelukkige toevalligheden.
Organisch, artisanaal, met de hand, op het ritme van de natuur, boeiend, soms verrassend. Een beetje zoals het leven zelf.
Onderscheidend en mooi - eenvoud met karakter
Bij Artemis kiest u voor een persoonlijk object, vervaardigd met liefde en oog voor detail, een unieke herinnering aan uw geliefde.
Bent u op zoek naar een urne?
Het kiezen en kopen van een urne is een heel persoonlijke, emotionele beslissing en kan best moeilijk zijn.
Wij staan voor u klaar om te luisteren naar uw wensen en om samen met u de gepaste urne te vinden of te maken, als een mooie, tastbare herinnering aan een bijzonder persoon.
Bezoek onze webshop en neem rustig de tijd om te beslissen welke urne bij u of de overledene past.
Wij helpen u met raad & daad
Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder!
Boterhoek 65, 9660, Brakel, Belgique
- +32476317560
- info@artemis-urnen.be
- artemis-urnen.be
Les gens ont aussi consulté
Service et article IMPECCABLE
Service IMPECCABLE et monsieur très aimable et très serviable au téléphone.
J'ai commandé une très jolie urne et beaucoup plus moderne que celles que l'on trouve dans les pompes funèbres.
Livraison rapide.
Mille mercis pour tout.
Je recommande vraiment ARTEMIS.

Réponse : Artemis urnen