ArteSelect Avis

1. Art & antiquités

ArteSelect is hét online verkoopplatform dat Nederlandse kunstenaars en klanten met elkaar verbindt. Ons doel is om het vakmanschap van ambachtelijke kunstenaars te ondersteunen, terwijl we een podium bieden voor unieke, handgemaakte kunstwerken zoals schilderijen, sculpturen en andere unieke werken. Door kunstenaars te helpen zich te focussen op hun passie en hen te ontzorgen met marketing, klantbeheer en zichtbaarheid, dragen we actief bij aan het versterken van lokaal ondernemerschap. Bij ArteSelect geloven we in de kracht van Nederlands vakmanschap en duurzaam: kunstwerken met een verhaal, gemaakt met aandacht en vakmanschap. Klanten die op zoek zijn naar unieke werken vinden bij ons een zorgvuldig samengesteld aanbod dat niet in de massaproductie past. ArteSelect biedt een gebruiksvriendelijke ervaring, waar de verhalen achter de producten en hun makers centraal staan. ArteSelect: vakmanschap om de hoek

Bien

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Zeer fijne ervaring met ArteSelect

Zeer fijne ervaring met ArteSelect. Via hen hebben we een prachtig kunstwerk laten ontwikkelen voor ons kantoor. De samenwerking verliep professioneel en de communicatie was helder en prettig. Absoluut een aanrader!

13 mai 2026
Logo de ArteSelect

Réponse de ArteSelect

Beste Alwin,

Bedankt voor je review! Jullie ook bedankt voor de mooie opdracht.

Hartelijke groet,
Joris Manenschijn
ArteSelect

Bedankt Joris!

Zeer fijne ervaring met ArteSelect. De begeleiding voor het kiezen van collectie-items was erg persoonlijk en afgestemd op mijn smaak en wensen.

8 mai 2026
Logo de ArteSelect

Réponse de ArteSelect

Beste Rovisual,

Bedankt voor jullie review! Fijn om te horen dat we iets voor jou hebben kunnen betekenen.

Hartelijke groet,
Joris Manenschijn