Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

En restaurant der tager 325 kr. for en hovedret har jeg lidt forventninger til... men en skuffelse uden lige... forret: håndskåret tartar... skåret i tern...(havde egnet sig bedre til gullash)..jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi valgte i år at få vores nytårsmiddag fra Artikok. 4 retter til 450/kuvert, og det var bestemt pengene værd. 1) Hummerbisque med en stor, dejlig jomfruhummer hale og kål. 2) Andeterrine med salat o... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Var inviteret til brunch i forbindelse med rund fødselsdag. Dejligt at vi kunne have et lokale for os selv og maden var veltilberedt. Dog var der meget langsom opfyldning, eksempelvis kunne alle gæs... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Restaurant Artikok - Vores hyggelige lokaler danner en ideel ramme for selskaber såsom konfirmation og bryllup m.m - selskabslokaler

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Brøndbyøster: Super service og god hovedret

Sted: Nygårds Plads 3a,2605 Brøndbyøster. Tæt på Brøndbyøster Station. Dette skal understreges, da min viden = 0 omkr. tidl. tilhørsforhold til rest. af samme navn i Hvidovre.

Service alene ville have givet 5 stjerner. Den kunne der ikke sættes en finger på. Indretning 4 pga. "dåsemusik" i højtalerne, som ingen funktion havde. Let ting at rette. Og 5 for vinen, som tog kegler.

Lander dog på 3 pga. maden:
Forret: 3 tasting af alle 3 på aftenskortet. Asparges m Nordsø rejer og kold muosseline creme smagte dejligt. Kartoffel-porre suppe smagte ok, men var så tyk, at det ikke kunne defineres som suppe mere. Bresaola m hjemmelavet coleslaw og saltede mandler var en skuffelse.
Hovedet: vi valgte alle Langtidsbraiseret spoleben m sauce kartoffelbåde, pastinakpuré, ovnbagte gulerødder, syltede rødløg og crudité af jordskokker.
Spoleben smagte dejligt og var perfekt tilberedt. Vi bad om mere sauce og fik det straks.
Med få rettelser kunne denne ret blive mere end god:
nok sauce, mere pastinakpuré. Og under spoleben og ikke kartoffelbådene, strøg dem evt. De var middelmådige. Gulerødder skrives i flertal, men vi fik 1 lille én. Men perfekt tilberedt.
Pastinakpure og gulerødder var helt efter bogen og smagte godt, prioterer derfor disse istedet for kartoffelbådene og afstem mængden af dem.
Dvs. med små tilretninger af hovedretten og justering af mængde frem for 5 stk. grøntsager, så vil den ret blive et klar hit.

Undendørsarealerne: må afprøve, når vejret bliver til det.

4 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Havde egentlig droppet at skrive en…

Havde egentlig droppet at skrive en anmeldelse men synes kun det er fair overfor uvidende at give en lille advarsel. Maden er ligeså kedelig og intetsigende som facaden udvendig. Vi fik serveret 7 anretninger og ikke en eneste ret gav anledning til et smil, måske dog et lille grin. Der blev reklameret med en dygtig kok, han var vidst ikke på arbejde den dag.

20 septembre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig attitude og service fra tjeneren

Jeg kan desværre ikke give denne restaurant mere end to stjerner
Maden var virkelig dårlig også til prisen. Men det er hvad det er.
Det dårligste ved oplevelsen var den meget kedelige attitude fra den ene tjener. Allerede fra da vi kom ind var hun uhøflig og det fortsatte under hele vores besøg.

De to stjerner er hverken for maden og bestemt ikke for den kvindelige tjener, men for hvad man må formode var ejeren.
Hun prøvede at give en god oplevelse og komme ind og prøve at gøre op for den dårlige tjener.
Jeg ville anbefale et andet sted medmindre de skifter den ene tjener ud og upper sig i køkkenet

3 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

En oplevelse under niveau, hvor en opsigelse er på sin plads!

Min kæreste, hans søster, svoger og jeg, har hertil aften besøgt restaurant Arti’Kok i Hvidovre ifm dinning week. Besøget var ikke en succes!

Maden var under kritisk og værtskabet fra ejeren samt den mandlige tjener var rigtig godt, og man kunne virkelig mærke at de ville stedet og yde en service. Men den kvindelige tjener der bød os velkommen var absolut ikke værdi i servicebranchen overhovedet.

Oplevelsen med hendes tydelige mangel på service og forståelse starter prompte da vi træder ind af døren. Her bliver vi mødt med en bemærkning om at vi nu definitivt skal beslutte om vi ønsker at sidde ude eller inde, da det er for besværligt for hende at flytte os ind, skulle det være for koldt eller for varmt at sidde ude. Det skal her siges at vi er de eneste mennesker i restauranten og at “gårdhaven” ikke var dækket op. Endvidere var alt portionsanrette og kom ind på tallerkener.

Til sidst beslutter vi os for at indtage middagen indenfor, og bliver placeret ved et bord ved siden af døren ud til gården. Ulempen ved denne placering er, at en af gæsterne ved vores bord, nu sidder midt i en solstråle under hele middagen. Dette løses dog fint af ejeren, der forsøge at lukke døren til, hver gang den benyttes. Da vi skal til at have dessert benytter den næsvise tjener døren og får ikke lukket den til. Hertil spørger vi pænt tjeneren om det er muligt at lukke døren til, da solen er generende. Tjeneren svare efterfølgende næsvist tilbage hvad i al verden vi havde tænkt os at hun skulle gøre ved det. Hun kunne ikke se problematikken, og endte med at fnyse af os og gå.

Det lader dog til at ejeren har fået nys om episoden, for der går ikke længe før end hun igen skal forsøge at vende stemningen, ved at yde det gode værtskab, ved at tilbyde os at flytte bord.

Alt i alt en oplevelse under niveau. Maden var ikke fantastisk og den ene kvindelige tjener ødelagde oplevelsen markant og gør at vi ikke kommer igen, og ej vil anbefale andre set. Hun burde opsiges!

Ejeren og den mandlige tjener gør et godt, og leverer en fin service med gæsten i fokus. Den ros skal i have!

3 juin 2021

Fremragende og lækker nytårsmiddag

Fremragende og lækker nytårsmiddag. Vi købte som take away og prisen og det, at vi selv skulle færdiggøre retterne taget i betragtning, så havde vi oplevelsen af gourmet fra start til slut. Vi kommer igen og vi vil også anbefale stedet og deres mad til andre.

31 décembre 2020

Tjeneren var ubehøvlet

Tjeneren var ubehøvlet. Oveni Det virkede hun fjern/konfus, hvilket var grundlaget til de første misforståelser. Vores besøg på artikok var på ingen måde acceptabelt, og jeg/vi kan ikke anbefalde dette sted, til nogen. Stemmning var støjende, servicen var i bund og maden var ringe, ja den var så ringe, at vi faktisk er/var i tvivl om kødet,vi fik serveret, var svin og ikke kalv. Jeg er selv uddannet inden for madbranchen, og jeg vil våge og påstå, at det var svin på min tallerenken, men fordi det virker så langt, fra noget man har oplevet før, eller selv ville gøre hvis man drev en reastaurant, tvivler man på sin dømmekraft.
Svin eller ej, så var det ikke 700 kr værd at besøge denne såkalde reastaurant.!

25 février 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Husker faktisk ikke at jeg nogensinde…

Husker faktisk ikke at jeg nogensinde har haft en dårligere madoplevelse.. Den eneste grund til at vi ikke gik igen allerede da vi kom var, at vi havde forudbetalt på earlybird.. alt fra service, indretning, stemning og maden var absolut bund-niveau, ja vi grinede faktisk lidt til hinanden, for det var virkelig en joke..
ville hellere have været på dallevalle eller blevet hjemme.. vi var endda i tvivl om hvorvidt kalven i virkeligheden var svinekam.. alle mine fordomme om en eller anden restaurant i Hvidovre blev helt klart bekræftet, dog meget værre end jeg havde turde forvente..
Det var absolut ikke pengene værd, selvom det var via earlybird, og kunne helt sikkert ikke finde på at komme igen

25 février 2020

Altid super lækkert

Min kæreste og jeg har været mange gange på Artikok i Hvidovre. Deres menu varierer fra måned til måned. Vi får som regel altid 3 retter med vin. Alle gangene har vi fået en super venlig betjening af Pia, med fantastisk tilberedt og smagsfuldt mad. Min kæreste holdt sin fødselsdag med 30 gæster til 5-retters menu som gik super godt. Alle gæsterne var meget imponeret over maden med dertilhørende vine. Ift. pris er Artikok yderst konkurrencedygtige. Jeg kan klart anbefale stedet til andre.

30 janvier 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Der er ikke noget gourmet over denne…

Der er ikke noget gourmet over denne mad oplevelse. Kun 1 person til servering, fra vi ankom til første servering 45 min... brødet til burgeren var fra påskebrød, kalvekødet jeg fik var meget tørt...

29 août 2019

Blandet oplevelse

Dog var der meget langsom opfyldning, eksempelvis kunne alle gæster ikke få røræg i første servering, trods antal gæster var kendt længe i forvejen. Der blev ikke holdt øje med tomme skåle og overskydende mad, blev hurtigt båret ud (dog varslet af personale, men alligevel - det kunne sagtens stå fremme). Betjeningen var sur, tenderende til det uhøflige. Nu var jeg blot gæst, og havde en rigtig dejlig dag, men ovenstående trækker desværre ned i helhedsoplevelse af selve stedet.

26 août 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus