Jeg skulle egentlig ikke købe bil nu, men efter en uforpligtende prøvetur blev en brugt Ford Kuga min. Aftalt leveringstid overholdt, bilen strålede som en ny og hyggelig og tryg handel med Jacob og... Voir plus

Det var en fornøjelse at handle hos Asbjørn biler. Sælger og værksted er super-professionelle. ALT virker. ALLE aftaler, både mundtlige og skriftlige blev overholdt. Asbjørn biler har solgt os en Toyo... Voir plus

købte en bil i sommers, som var gennem gået af deres 100% kontrol Nu hvor det er blevet koldt, finder jeg ud af at sædevarmen i førersædet ikke virker. derfor skiver jeg til forhandleren, men fik s... Voir plus

Så skal Asbjørn biler lige have en stor buket roser igen. Udover en fantastisk oplevelse da vi købte vores bil har vi også lige haft brug for værkstedets hjælp,og de er fantastisk hjælpsomme og mege... Voir plus

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,4

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk forhandler.

Vi købte en Toyota Yaris hos Asbjørn biler og sjældent har vi fået så god en behandling som vi fik her. Fantastisk dejligt at handle bil hos Asbjørn biler Alt hvad der blev lovet blev overholdt til punkt og prikke med et smil og en herlig humor.
Kan kun anbefale at handle her 😃

21 novembre 2024

Super god service

Super god service, og fin måde at håndtere min nervøsitet - første gang jeg køber bil uden min far til at hjælpe - fik forståelige svar på mine spørgsmål. Så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Kan uden tvivl give mine bedste anbefalinger til dem der kigger efter ny (brugt) bil hos Asbjørn Biler

31 octobre 2024

God service og behandling

God service og behandling.
Meget venlig sælger, Michael.
Solgte en bil og købte en anden og det hele forløb uden problemer og fik tilbagemeldinger og gode priser på det hele.

8 octobre 2024

Bilhandel

God, nem og behagelig sælger alt var i orden og så nemt at handle bil der. Tak til Michael. Vi anbefaler gerne Asbjørnsbiler til andre.

3 octobre 2024

Bilhandel til top point

God, nem og tryg bilhandel med en yderst behagelig og seriøs sælger.

Denne forhandler kan kun anbefales til andre.

Vi ses helt sikkert igen, når der igen skal handles bil, men der går nok nogle år. Tak for handlen til sælger Michael.

8 août 2024

Blev mødt af en utrolig venlig og…

Blev mødt af en utrolig venlig og afslappet atmosfære. Føler sig vel mødt og sælger var tillidsskabende. Handlen var gennemsigtig. Kan varmt anbefale at købe bil igennem Asbjørn Biler.

30 septembre 2024

Super god service og tryg bilhandel.

Stort tak til Jacob for en god service og for en tryg handel. Han overholder alle vores aftaler med et smil.
Selv efter slutseddel og levering af bilen havde jeg ønske om at få skiftet gearkasse olieskift, front kamera, betjenings tryk til panoramatag og mindre elektronik fejl på bilen.
Det blevet lavet med det samme uden beregning mens jeg havde en gratis lånebil.
Virkelig god service uden bøvl.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Jacob.

28 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit