Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Stephan er simpelthen en fantastisk underviser! Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde han fået det! Udover at have humoren på plads, så formår han at gøre svære modelleer nemme at forstå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil varmt anbefale kurset i mikroøkonomi. Jeg læste først hele pensum som var opgivet fra skolen men fik ikke meget ud af det da de besværlig gjorde tingene og det forvirrede at læse på et andet s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse med Aspiri. De gør virkelig meget for deres kunder og sørger for, at man føler sig godt hjulpet hele vejen. Fantastisk kundeservice!

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Et virkelig godt kursus, som giver en grundig forståelse for mikroøkonomi. Derudover er eksamenskursus også virkelig godt, da det giver en fornemmelse for hvad man skal kunne til eksamen. Evt ku... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Aspiri tilbyder undervisning og eksamensforberedelse målrettet universitetsstuderende og kvote 2-ansøgere. Vores kurser er udviklet med fokus på at gøre svær faglig viden lettere at forstå – uanset om det gælder mikroøkonomi, statistik eller forberedelse til kvote 2-prøver og interviews. Hos Aspiri møder du dygtige og engagerede undervisere, der formidler stoffet i øjenhøjde og med blik for, hvad der reelt kræves til eksamen. Vores undervisning er tilgængelig både online og som fysiske kurser – og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og struktur, så du kan lære i dit eget tempo og få overblik over både pensum og opgavetyper. For kvote 2-ansøgere tilbyder vi en samlet kursuspakke, der inkluderer træning i testformaterne, gennemgang af opgavetyper, feedback og en interviewworkshop, der hjælper dig med at blive mere sikker i din præsentation og faglige formidling. Aspiri er kendt for personlig support, høj kvalitet i undervisningen og en brugervenlig platform – og vi glæder os over, at mange af vores kursister kommer igen og anbefaler os til andre

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Det gik bedre uden Aspiri sidste år

Jeg købte kurset, så alle videoer og lavede alle øve opgaver og fulgte alle råd. Da jeg sad til prøven var der ikke en eneste opgave, der mindede det mindste om det jeg har brugt utallige timer på at gennemgå.

Jeg tog også prøven sidste år og der nåede jeg længere uden Aspiri end jeg gjorde i år med Aspiri.

Jeg købte AU pakken og fik syddansk pakken som jeg fik besked på ville være det samme.

Spild ikke 2500 kr. det er absolut ikke pengene værd. Testen er en helt anden sværhedsgrad end den der gennemgås på Aspiri kurset.

2 mai 2026

Mathilde er en stjerne

Mathilde er en stjerne. Hun var super hjælpsom og forstående overfor min situation. Så sød, og fantastisk kundeservice♥️

14 avril 2026

Kære Silje,

Tusind tak for din søde anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse - og jeg er rigtig glade for, at vi kunne finde en løsning, der virkede for dig!

Bh,
Mathilde Badstue, Aspiri A/S

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god kundeservice og god oplevelse

1 avril 2026

Kære Sara,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør os umage for at give den bedst mulige oplevelse til vores kunder, så det er vi virkelig glade for at høre.

Bedste hilsner,
Jesper Bjerg, Aspiri A/S

Noté 1 sur 5 étoiles

Kregleri på højesrte niveau

De sletter den pakke du køber efter 1 års tid så du skal købe adgang til den opdateret version hvert år.

21 janvier 2026

Kære Chri77r2,

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi har tidligere forsøgt at kontakte dig for at få uddybet, hvilken ordre og hvilket kursus din anmeldelse vedrører, men har desværre ikke modtaget svar. Vi er desuden ærgerlige over, at vi ikke kan se, at du har kontaktet os direkte først vedrørende din utilfredshed, da vi meget gerne ville have haft muligheden for at hjælpe dig med det samme.

Du er stadig meget velkommen til at kontakte os på info@aspiri.dk eller telefon +45 88 27 17 87 (hverdage kl. 9-14), så vi kan se nærmere på din sag.

Som det også fremgår af vores forretningsbetingelser, giver køb af vores kvote 2-kursus adgang frem til optagelsesprøven for det pågældende år/optag (f.eks. optag 2026). Herefter lukkes kurset, da det opdateres til næste optagelsesrunde – præcis som du selv nævner.

Opdateringen sker netop for at sikre, at opgaver, testmoduler og indhold altid er 100% relevante og matcher den aktuelle optagelsesprøve. I den proces gennemgår vi alt eksisterende materiale, fjerner forældet indhold og tilføjer nye elementer, så vores kursister altid stilles bedst muligt til deres prøve.

Som nævnt er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan se nærmere på din ordre og besvare eventuelle spørgsmål.

Bh,
Jesper Bjerg, Aspiri

Fremragende kursus i Mikroøkonomi Del 1

Jeg havde den fornøjelse at deltage i kursus for Mikroøkonomi som forberedelse til min kommende eksamen. Jeg føler mig super godt klædt på og er generel virkelig tilfreds med kurset. En klar anbefaling herfra til dem der ønsker en bedre forståelse for faget.

10 janvier 2026

Varm anbefaling :)

Kan helt klart anbefale mikroøkonomi kurset. Man kan tydeligt mærke Stephans engagement til faget, og hans evne til at formidle stoffet er utrolig god.

10 janvier 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus