Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har länge haft problem med eksem i hårbotten och väldigt mycket mjäll. Har även haft kortison utskrivet på recept för att få bukt på besvären, men det hjälpte bara kortvarigt. Har använt håroljan i 2... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Handleder och fingrar är emellanåt utsatta för kliande utslag. Då hjälper er kräm. Ibland får jag eksem på ögonlock. Där använder jag också er kräm för ögonen. Ni har även haft en spray som jag anvä... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bästa produkten jag testat mot eksem i hårbotten. Har inte behövt använda Betnovat och Fungoral sen jag började använda detta för 3 månader sen. Gör även mitt torra hår mjukare. Det hjälper ä... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Beställde olika serum som känns otroligt sköna för huden. Ångrar inte en sekund. Min torra hud runt ögonen har redan blivit bättre efter en vecka! Även ett balsam för läpparna som gör läpparna mjuk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique
  2. Entreprise de cosmétique
  3. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

Er du ramt af eksem, er der nu håb for din hud. Astion Pharma bekæmper eksem, kløe og irritation. Cremerne styrker hudens naturlige skjold, og du får effektiv og nænsom behandling.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Effektiv til kløe og irritation i huden.

Face cure lindrer kløe og irritation i huden.

16 août 2023

Hej

Yes! Hvor er det godt at høre, at produktet lever op til dine forventninger!
Tak for de flotte stjerner - dem er vi meget glade for 😊

Mange tak for de pæne ord og den flotte bedømmelse. 😊

Enkelt och snabbt

24 juillet 2023

Härligt att höra!
Tack så mycket för de fina orden och det utmärkta omdömet. 😊

Rekommenderar verkligen att prova

Bästa krämerna mot de problem jag har haft med torr hud och röd, sprucken hud i mitt ansike! Även med kliande och torr hårbotten- jag märkte direkt skillnad.
Använt i en månad och kommer definitivt att fortsätta.

29 août 2023

Hej,

Ja! Det är så roligt att höra att produkten uppfyller dina förväntningar!
Tack för de fina stjärnorna - vi är mycket glada för dem 😊

Mvh,
Emma - Astion Pharma

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode cremer som rent faktisk virker og…

Gode cremer som rent faktisk virker og lever op til forventningerne.
Kan helt klart anbefales.

12 août 2023
Avis spontané

Mange tak for de pæne ord og den flotte bedømmelse. 😊

Vh. Emma - Astion Pharma

Bra produkter

Snabb leverans och krämerna har verkligen hjälpt mot mitt eksem!

13 juillet 2023

Kul att höra!
Stort tack för de fina orden och det fina omdömet. 😊

Mvh, Emma - Astion Pharma

Lindring

Det kløede og kradsede i hovedbunden. Havbad hjælper på alt. Men man kan ikke altid hoppe i havet. Produktet er lige til en jakkelomme / taske.

25 juillet 2023

Hej

Hvor er det godt at høre at produktet lever op til dine forventninger! Mange tak for de pæne og flotte stjerner 😊

God og hurtig levering

God og hurtig levering. Tak

10 juillet 2023

Hej

Hvor er det skønt at høre!
Tak for de pæne ord og den flotte bedømmelse 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej,

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering. Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige service til vores kunder. Håber du vil nyde produktet! 😊

God vare

Jeg havde eksem på det ydre øre. Har brugt salven nogle gange, og nu er problemet løst.

17 juillet 2023

Hej,

Det er fantastisk at høre, at salven har hjulpet med dit eksem på øret! Tak for at du delte din positive oplevelse med os, og tak for de flotte stjerner! 😊

Super prudukt

2 juillet 2023

Hej

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din bestilling - og tak for de flotte stjerner 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik tilbudt et gratis produkt til min eksem som både min hud og jeg endte med at blive glad for

26 juin 2023

Skønt at høre!
Tak for den fine anmeldelse 😊

TILFREDS

Tilfreds mef produkterne og den meget hurtige levering. Handler gerne her igen. Mvh

11 juillet 2023

Skønt at høre.
Tak for de pæne ord og fine stjerner - dem er vi glade for 😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus