1. Magasin de streetwear

Belgium based underground streetwear brand.

4,4

Erst ein paar Probleme gehabt, aber am Ende lief doch alles gut

Ja also erstmal war ich echt ein bisschen wütend über den Support und hatte hier eine negative Bewertung geschrieben weil ich sehr lange auf meine Bestellung warten musste, aber die waren jetzt sehr entgegenkommend und ham wenigstens mir ein paar Produkte als Ersatz geschenkt. (Es gab mehrmals Probleme mit dpd). Ich hoffe dass niemand sonst so eine Erfahrung haben wird aber freue mich natürlich dass atelier mir noch was geschickt hat:)

14 décembre 2024

Aanrader!

Ik heb al verschillende stuks aangekocht en ik kan er alleen maar goeie dingen over zeggen .
Het is zeer betaalbare street wear met unieke prints en coole fits en het blijft er geweldig uitzien na tientallen keren wassen , the jas is super BTW😊
Wordt ook snel geleverd , service en contact is top .
Aanrader !

Top kledij

Top kledij! De kwaliteit is top en de pasvorm perfect. Het materiaal voelt comfortabel aan en blijft mooi na meerdere wasbeurten. Ik had hem een bericht gestuurd via Instagram en kreeg meteen antwoord en hulp met mijn vraag. Echt een aanrader!

Awesomeee!

Ik heb nu een hoodie en trackpants. De kwaliteit is super en gaat niet verloren tijdens het wassen :) Ik doe de trackpants bijna niet meer uit, ze zitten ZO comfortabel

neem mijn geld NU

heb in 2023 dit merk ontdekt via instagram en heb nooit terug gekeken. de broeken en trui die ik heb gekocht zijn super kwaliteit die ik al sinds dien veel draag en ze zijn nogsteeds even mooi na al deze tijd. ik heb nu laatst ook een jas gekocht hier en deze is ook van prachtige kwaliteit en maakt alle beloftes waar. ik heb één keer de verkeerde maat doorgestuurd gekregen van hun broeken en dit was zo makkelijk en snel opgelost. extreem mooie prijzen voor de kwaliteit en actief in contact met zijn community.

Niks op te merken!

De kwaliteit van de stof is altijd dik in orde. Het zijn leuke originele designs die niks kopiëren. De man van het merk zelf is super vriendelijk en altijd behulpzaam. Ook worden de bestelling zo goed als direct opgestuurd of als je dichtbij woont zelfs persoonlijk naar je toe gebracht! Niks slechts over Atelier-mo6 te zeggen!

7 janvier 2025

Highly recommended!

Reeds meerdere producten gekocht. Elk product was geweldig ontworpen met topkwaliteit! Al veel complimenten gekregen wanneer ik stukken van Atelier-mo6 heb gedragen!

Het merk is heel innovatief en hecht veel belang aan de klantentevredenheid. Alle stukken zijn nog in perfecte staat na maanden gebruik.

31 mars 2024