1. Service de divertissement en entreprise
  3. Graphiste
  4. Boutique de cartes de vœux
  5. Artiste du maquillage
  6. Magasin de cartes et de plans

Ateljee G ontstond uit een liefde voor kindergrime, kleur en creativiteit. Wat begon als een hobby, groeide stap voor stap uit tot een kleinschalige maar professionele onderneming met een warm, betrouwbaar en kwaliteitsvol aanbod. Creatief werken met oog voor detail en plezier staat bij ons altijd centraal. Vandaag kan je bij Ateljee G terecht voor een breed scala aan diensten: kindergrime, glittertattoos, festival-, carnaval- en halloweengrime, creatieve workshops én een webshop met zorgvuldig geselecteerde producten. Alle materialen die we aanbieden, gebruiken en testen we zelf — omdat kwaliteit en veiligheid voor ons geen compromis kennen. Het enthousiasme op een geschminkt gezicht, bij jong én oud, blijft onze grootste drijfveer. In 2026 werden de creatieve diensten ondergebracht onder de naam Toepeneuze, waaronder deze activiteiten voortaan worden aangeboden. Tegelijk breidden we het aanbod verder uit met Gekke kapsels, een speelse en opvallende aanvulling die perfect aansluit bij onze creatieve visie. Daarnaast groeide ook onze passie voor papier en grafische vormgeving. Onder de naam Kaart Nouveau ontwikkelden we een eigen collectie luxe post- en wenskaarten, volledig in eigen huis ontworpen en lokaal gedrukt. Elke kaart combineert stijl, verfijning, een vleugje humor en een eigen artistieke toets, met veel aandacht voor papierkeuze, afwerking en uitstraling. Naast de vaste collectie bieden we ook gepersonaliseerde kaarten aan, van kleine aanpassingen tot een volledig ontwerp op maat. Bij Ateljee G kiezen we bewust voor persoonlijk contact, creativiteit en kwaliteit. Of je nu een grimeur zoekt voor een evenement, een workshop wil volgen, materialen aankoopt in onze webshop of een kaart zoekt die écht bij je past: je bent van harte welkom.

3,7

Moyen

3,7

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Perfecte samenwerking - hoogstaande creativiteit en kwaliteit

We hadden een heel vlotte samenwerking met Ateljee G voor kindergrime en tattoo's op Waterfeesten 2025. De gemaakte afspraken werden stipt nageleefd. De grime en tattoo's zijn van super kwaliteit en hoogstaande creativiteit. Kinderen en ouders waren zeer tevreden. Dus wij als organisator ook!

3 août 2025
Logo de Ateljee G

Réponse de Ateljee G

Dankjewel voor de mooie review!