Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, je werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezorging en kon ook even uitstellen, top! Goede kwaliteit supplementen en prijs ook oke!

Noté 4 sur 5 étoiles

Met de supplementen van Atida Pure heb ik met een paar klikken mijn maandelijkse voorraad aan vitamine en supplementen in huis. Het werkt makkelijk en snel en is volledig afgestemd op mijn persoonlijk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de fitness et nutrition
  2. Centre de fitness
  3. Boutique de santé et beauté
  4. Conseiller santé
  5. Nutritionniste
  6. Borne sanitaire en libre-service

Écrit par l'entreprise

Een gezonde en gevarieerde voeding is belangrijk om gezond oud te worden. Supplementen kunnen daarbij een goede aanvulling op je voeding zijn. Met onze online test op atidapure.com kan je binnen enkele minuten zien waar jouw lichaam het meeste behoefte aan heeft. Elk product dat we aanraden is zorgvuldig uitgekozen zodat het bij je levensstijl en gezondheidsdoelen past. Daarnaast is het van de hoogste kwaliteit, gemaakt in Duitsland, zonder vul, kleur of smaakstoffen, En alles wat we doen wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en ons team van voedingsdeskundigen. We verpakken je supplementen in handige dagelijkse zakjes en bezorgen ze elke maand bij je thuis. Ons flexibele abonnement kan je elk moment pauzeren, wijzigen of opzeggen.

Coordonnées de contact

1 étoile

Goede service en kwaliteit

1 mars 2023

Réponse de Atida Pure

Dankje wel voor de mooie review Harriet!

Toller Kundenservice & Produkt

Sehr netter und individueller Kundenservice. Lieferung hat immer problemlos geklappt, Kommunikation top.
Sehr schade, dass sie schliessen.

23 février 2023

Réponse de Atida Pure

Thank you for the kind review Jennifer!

Ik vond het geweldig

Ik vond het geweldig. Ik had eindelijk pillen gevonden die ook echt wat deden. Voelde me veel beter. Veel meer energie. Het werd ook altijd op tijd bezorgd. En je kon het makkelijk pauseren. Ik vind het daarom ook heel jammer dat jullie ermee stoppen. En onwijs lief dat jullie extra hebben gestuurd. Onwijs bedankt.

Réponse de Atida Pure

Hi Marjolein, Dankje voor je bericht en fijn te weten dat je zo tevreden met ons product bent. Graag gedaan zoals altijd!

Kwalitatief goede supplementen

Kwalitatief goede supplementen, prettige website om je abonnement aan te passen, altijd keurig op tijd geleverd.

Réponse de Atida Pure

Hoi Rita! Fijn dat je zo tevreden met ons product bent en bedankt voor de fijne review :-)

Heel blij met Atida

Heel blij met Atida! Supplementen van een goede kwaliteit en verpakt per dag (was een van de eerste die dit zo kon leveren!)

Réponse de Atida Pure

Bedankt voor je mooie review !

Super Produkte

Super Produkte ! Nehme sie schon sehr lange u gehört auf jeden Fall zur täglichen Routine ! Preisleistung top! Und mega auf jeden einzelnen abgestimmt !

15 février 2023

Réponse de Atida Pure

Thank you very much Sarah for your review! Glad you are a happy customer

Noté 5 sur 5 étoiles

Der Kundenservice ist sehr gut und die…

Der Kundenservice ist sehr gut und die Pakete kommen wirklich schnell an. Die Menge in den Kapseln ist ausreichend, sodass man den täglich bedarf damit gut decken kann.
Kann ich nur empfehlen.

1 février 2023

Réponse de Atida Pure

Vielen lieben Dank Olivia! Genießen Sie die Nahrungsergänzungsmittel - und wenn wir irgendetwas für Sie tun können, zögern Sie bitte nicht, uns zu kontaktieren.

Noté 5 sur 5 étoiles

leveringen prima volgens afspraak en…

leveringen prima volgens afspraak en e.v. wijzigingen worden correct uitgevoerd. Verder ben ik 76 jaar en afgelopen twee jaar geen griep of corona gehad. zal zeker te maken hebben met de immuniteit welke ik met extra ondersteuning van Atida Pure dagelijks in neem .

2 décembre 2022

Réponse de Atida Pure

Hallo Gijs, wat fijn dat je zo tevreden bent met ons product! Hartelijk dank voor deze fijne review :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne vitamines die -na lange…

Fijne vitamines die -na lange zoektocht- helemaal passen en goede service

19 novembre 2022

Réponse de Atida Pure

Bedankt voor je mooie review! Wij willen altijd ons beste doen onze klanten zo goed mogelijk te helpen en adviseren.

Kwaliteit en service voorop

Op basis van de vragenlijst m'n supplementen gekregen, zeer tevreden mee omdat het gemakkelijk verpakt is voor een dagelijks gebruik. Uitstelmogelijkheid ook zeer flexibel, goede service en kwalitieit.

10 octobre 2022

Réponse de Atida Pure

Hoi Yusuf! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product en de service :-) Bedankt voor je mooie review!

Perfect

Top tot in de puntjes!

16 juillet 2022

Réponse de Atida Pure

Hoi Endang! Fijn dat je zo tevreden met ons product bent en bedankt voor de fijne review :-)

Service tot nu toe goed.

Service tot nu toe goed.
Gebruik de vitamine pas 2 weken, daar kan ik helaas nog niks over zeggen

24 juin 2022

Réponse de Atida Pure

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service Jenny! Veel plezier met je supplementen!

Mooie en snelle service

Mooie en snelle service. Product was erg netjes verpakt.

14 mai 2022

Réponse de Atida Pure

Fijn dat je zo tevreden met ons product bent Denise!

Mooie verpakking

Mooie verpakking, handig voor elke dag.
Ook dat de nieuwe eraan komt met uitstel mogelijkheid.

Wil wel graag ander bezorg adres.
Bv zo'n post.nl kluisje met code.....
Anders lastig op te halen bij post afleveradres

2 mai 2022

Réponse de Atida Pure

Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de feedback, we nemen het mee :-)

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed product .

Goed product .. jammer dat er. Jet meer als 8 besteld kunnen worden (wacht nog op mail terug)

7 avril 2022

Réponse de Atida Pure

Hoi Leslie! Wat fijn dat je tevreden bent met het product. We hebben je mail beantwoord toen we hem hebben ontvangen, wat vervelend dat je hem niet hebt gekregen! We sturen hem nog maals naar je op :slightly_smiling_face:

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus