Réponse : AtmosPure
Bij AtmosPure geloven we in de kracht van schone, gezonde lucht. We streven ernaar om een essentiële bijdrage te leveren aan het welzijn van onze klanten. Onze producten zijn ontworpen met een focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, zodat jij kunt genieten van een comfortabele en gezonde leefomgeving.

Réponse : AtmosPure
ik heb in ocktober 2025 een atmos pure airdry gehaald super apparaat aleen deze bevrieste nu heb ik een berichtje na de klantenservice gestuurd en gelijk reactie gekregen en zonder moeite een nieuwe toe gestuurd gekregen super service zekker een aanrader

Réponse : AtmosPure
Heb de ontvochtiger snel en netjes ontvangen en gelijk gebruikt. Ben er erg blij en hij doet zijn werk goed

Réponse : AtmosPure
Heel fijne service, met snelle reacties. Ik zou hier zo weer bestellen!

Réponse : AtmosPure
Erg blij met deze luchtontvochtiger.
Vooral in deze koudere periode duurde het lang voordat onze was een keer droog was waardoor het erg muf ging ruiken, nu we deze luchtontvochtiger hebben is de was met een halve dag droog! ook even contact gehad over het apparaat met de klantenservice en daar werd snel en netjes door gereageerd. Al met al zijn we dus erg blij met de luchtontvochtiger en de service van het bedrijf. Aanrader!!

Réponse : AtmosPure
Super service nadat mijn net aangeschafte luchtontvochtiger een vreemd schurend geluid maakte. Klantenservice kwam meteen met een oplossing, waarvoor dank!

Réponse : AtmosPure
De AtmosPure Airdry Compact werkt perfect. Verder is het bedrijf zeer klantvriendelijk, prima service

Réponse : AtmosPure
De service is goed. Mijn pakket is niet aangekomen op mijn adres en ze hebben het onderzocht maar er is niets uitgekomen. Ze zijn bereid om een nieuw pakket op te sturen.
Of het product goed is weet ik nog niet maar de service is alvast goed en zal er een review over schrijven als ik het uitgeprobeerd hebt dus je hoort nog van mij.

Réponse : AtmosPure
Wij hebben 2 grote apparaten besteld. 1 van de apparaten had een klein defect. Na overleg met de klantenservice kon ik zonder enige problemen het apparaat terug sturen en heb ik een nieuwe hiervoor ontvangen. De apparaten werken geweldig. Ik was verbaasd hoe snel de luchtvochtigheid omlaag ging. Kortom, een super bedrijf met goede producten!

Réponse : AtmosPure
Via Bol dit merk gevonden en mijn tweede toestel via de webshop besteld; was iets goedkoper. Erg blij mee en fijne klantenservice als je vragen hebt.

Réponse : AtmosPure
Fantastisch apparaat, geen schimmel en nare geurtjes meer in de kelder.

Réponse : AtmosPure
Heb de grote en de kleine luchtontvochtiger en ben met beide erg tevreden. De kleine staat in mijn slaapkamer en de grote in mijn badkamer. Ik merk dat ik in heel mijn huis makkelijker kan ademen en dat ik snachts beter slaap, aanraders.

Réponse : AtmosPure
Fijn om wat ondersteuning te krijgen nadat mijn product wat minder werkte, met de tips die ik gekregen heb kan ik nu optimaal genieten van mijn Elite.

Réponse : AtmosPure
Echt een top bedrijf met goede producten. Ook de klantenservice is geweldig!
Mooie website met goede producten. Nadat mijn luchtontvochtiger kapot was gegaan kreeg ik kostenloos een nieuwe opgestuurd, super!
En savoir plus sur les différents types d'avis.