Top dollar SERVICE 🌟 Værkfører Christian og deres nye medarbejder Jonas er servicemindet, kompetente og hjælpsomme. Der er langt mellem professionelle værksteder, men her i Roskilde er det et besøg v... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Super God service, fik Audi 5+ service, alt udført i forhold til aftale. Vil helt sikkert bruge værksted igen😄
L'entreprise a répondu
Fik en venlig og imødekommende betjening samt velvillig og hurtig ekspedering. Dejligt, jeg gik glad ud af døren.
À propos de l'entreprise
- Atelier de réparation automobile
- Magasin de pièces détachées automobiles
- Magasin d'accessoires automobiles
- Concessionnaire automobile
- Service de leasing automobile
Écrit par l'entreprise
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Coordonnées de contact
Industrivej 32-36, 4000, Roskilde, Danemark
Skræddersyet tilbehør til din Audi
Demande des avis aux clients
God service og bilen var klar til…
God service og bilen var klar til aftalt afhentningstid.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Reparationen blev lavet og der har…
Reparationen blev lavet og der har ingen problemer været. godt arbejde
God behandling
Skuffende oplevelse
Ifm. værkstedbesøg smider de min nøgle væk, så ikke kan servicere bilen. Får ingen undskyldning eller kompensation. Derudover dårlig kommunikation. Dog sørger de for af jeg får en ny nøgle, men nu skal jeg igen bruge tid på at komme forbi værkstedet for af få koder nøglen.

god service
Alle forventninger imødekommet
Alle forventninger imødekommet. Venligt personale på værksted.
Serviceeftersyn og olieskift.
Serviceeftersyn og olieskift.
Alt blev gennemført som aftalt og der blev givet kompetent anvisning på fremtidige servicearbejder.
Venlig og kompetent behandling

Super oplevelse hos Audi Roskilde
Super oplevelse hos Audi Roskilde, de vidste hvad de skulle og alt kørte som på skinner.
Her kan man tale om fagfolk!

God oplevelse
Det er nemt at booke online og aftaler blev overholdt, og personalet er super rare at snakke med.

Pris + Gennemgang af arbejdsopgave
Prisoverslaget inden mit værkstedsbesøg matchede slet ikke med det reelle billede. Dette var ikke grundet ekstraarbejde, men der var decideredet tale om misvisende information. Jeg blev informeret at jeg skulle have kontaktet dem via telefon for at få informeret den korrekte pris i stedet for mailkorrespondence, hvilket i min verden er under al kritik.
Derudover fik jeg ikke en videogennemgang af det udførte arbejde, hvorfor jeg ikke føler mig velinformeret omkring arbejdopgavens omfang og kvalitet.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.