Audibene B.V. Avis 571

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

mijn hoorproblemen zijn nog steeds niet opgelost, ondanks dat er een aantal keren iemand langs is geweest. Na weer telefonisch contact zou ik teruggebeld worden, maar dat moet na maanden wachten nog... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede service. Ik vind het gehele onderzoek, de Keizer en aanpassen van de juiste gehoorapparaten aan jouw gehoor niet onderdoen voor de gespecialiceerde winkels. Juist de individuele aandacht i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer kundig en plezierig geholpen. De audicien kwam thuis, heeft audiogram gemaakt en meteen een geschikt gehoorapparaat achter gelaten om uit te proberen. Men komt afspraken correct na en checkt t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende ondersteuning bij de keuze van het juiste hoorapparaat. 'n Mooi product waarbij goede uitleg van de mogelijkheden is gegeven door: in eerste instantie dhr. Ferdi Liebregts en later dhr. R... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Wij van audibene hebben als doel om uw kwaliteit van leven te verbeteren met de modernste hoortoestellen. Ons landelijke netwerk van met zorg geselecteerde partneraudiciens werkt samen met u om voor u de beste oplossing te vinden voor uw hoorwensen. Of u nu last heeft van een lawaai- of een leeftijd gerelateerde slechthorendheid, een vrijblijvend gesprek met onze hoor-experts is de eerste stap naar een hogere kwaliteit van leven. Meer informatie kunt u terugvinden op www.audibene.nl. Tevens staan onze hoor-experts telefonisch voor u klaar.

Advies van audibene

Écrit par l'entreprise

Ma.-Vr.: 9:00 - 18:00
Neem telefonisch contact op met één van onze hoor experts voor een persoonlijk adviesgesprek.
De meest moderne hoortoestellen
Bij audibene werken we samen met alle toonaangevende hoortoestel fabrikanten. Zodoende kunt u bij audibene de nieuwste hoortoestellen uitproberen om zelf een verbetering in uw dagelijkse leven te ervaren. Ongeacht uw voorkeuren, met audibene vindt u het juiste model voor uw behoeften.

audibene - proefperiode

Gratis en vrijblijvend uitproberen

Om er zeker van te zijn dat u de beste hooroplossing vindt die bij u past biedt audibene u een kosteloze en vrijblijvende proefperiode aan van 30 dagen. Zodoende heeft u volop de tijd om de hoortoestellen in alle wenselijke situaties uit te proberen en met uw vaste audicien op zoek te gaan naar de perfecte afstelling.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Totaal tevreden

Audicien Rob Peters van Audibene heeft mijn traject naar een paar hoortoestellen volstrekt deskundig en aimabel begeleid met een resultaat om tevreden over te zijn

1 mai 2025

Réponse de Audibene B.V.

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent over de begeleiding van Rob Peters. Zijn deskundigheid en vriendelijke aanpak maken voor veel klanten het verschil, en we zijn blij dat dit ook voor u zo is geweest. Geniet van uw nieuwe hoortoestellen!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede contakten

29 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de contacten met ons als goed heeft ervaren. We blijven ons inzetten voor een persoonlijke en prettige service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Na diverse teleurstellingen elders een…

Na diverse teleurstellingen elders een nieuwe poging voor een beter gehoor. Dit is nu prima gelukt. Veel kennis en advies bleken doorslaggevend voor mij.
Aan al mijn vragen en wensen is voldaan!

24 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw mooie en positieve review! Wat fijn om te horen dat het, na eerdere teleurstellingen, nu wél is gelukt om de juiste gehooroplossing te vinden. Goede kennis, eerlijk advies en aandacht voor uw wensen vinden we erg belangrijk, dus we zijn blij dat dit voor u het verschil heeft gemaakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede en vakkundige begeleiding

Hele goede en vakkundige begeleiding. Zeer tevreden over het product.

18 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de begeleiding als het product. We vinden het belangrijk om onze klanten goed en vakkundig te ondersteunen bij elke stap in het proces.

Noté 5 sur 5 étoiles

snelle afhandeling van een nieuw…

snelle afhandeling van een nieuw hoorapparaat

9 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn dat de afhandeling van uw nieuwe hoorapparaat vlot is verlopen. We doen ons best om onze klanten snel en efficiënt te helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Patrick is duidelijk en gaat goed met…

Patrick is duidelijk en gaat goed met vragen om.

13 mars 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat Patrick duidelijk communiceert en goed omgaat met uw vragen. We geven uw compliment graag aan hem door.

Begeleiding

Begeleiding, voorlichting en snelheid.

9 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de begeleiding, voorlichting en snelheid van onze service. We doen ons best om u zo duidelijk en snel mogelijk te helpen bij elke stap.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne uitleg van Rob Peters en goede…

Fijne uitleg van Rob Peters en goede service. 30 dagen uitproberen ( zijn iets meer geworden) nu genieten van de geluiden die ik lang niet meer gehoord had(vogels) en de aan huis service is geweldig. Gerard Grootoonk

7 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Rob Peters en dat u weer kunt genieten van geluiden zoals het zingen van vogels. De extra proefperiode en service aan huis maken het verschil, en we zijn blij dat u dit als prettig heeft ervaren.

Duidelijk

Duidelijk, klantvriendelijk, eerlijk

31 mars 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw korte maar krachtige review! We zijn blij dat u onze service als duidelijk, klantvriendelijk en eerlijk heeft ervaren, precies waar we voor staan.

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer goede voorlichting en er wordt…

Zeer goede voorlichting en er wordt naar je geluisterd.

5 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de voorlichting als zeer goed heeft ervaren en dat u zich gehoord voelde. Persoonlijke aandacht en duidelijke informatie staan bij ons hoog in het vaandel.

Fantastische service van Alex

Alex is altijd bereid te helpen.

4 avril 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent over de service van Alex. We vinden het belangrijk dat onze specialisten altijd klaarstaan om te helpen, en we geven uw compliment graag aan hem door.

Fantastische Hoorspecialist !!

Fantastische Hoorspecialist !!
Er wordt heel correcte Vakkundige beoordeling gegeven !!
In mijn geval dat ze helaas niet meer m’n gehoor probleem met apparatuur konden oplossen advies naar hoor arts ziekenhuis !!

14 mars 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw positieve en open review! Wat fijn dat u onze hoorspecialist als vakkundig en correct heeft ervaren. Soms is een verwijzing naar een KNO-arts of ziekenhuis inderdaad de beste stap, en we zijn blij dat we u hierin eerlijk en deskundig hebben kunnen adviseren. Uw gehoorzorg staat voor ons centraal.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn sociale contacten zijn hierdoor…

Mijn sociale contacten zijn hierdoor veel makkelijker

28 mars 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw hoortoestellen zo’n positief effect hebben op uw sociale contacten. Dat is precies waar we naar streven: gehooroplossingen die écht het dagelijks leven verbeteren.

Go 7 IX supergoed toestel, aangemeten door kundige audicien Rob van Hagen

Supergoede professionele en fijne audicien met de nodige “uren” op de teller. De nieuwe Go 7 iX hoortoestellen zijn beter dan wat ik had (2,5 jaar oud), en besloten deze aan te schaffen hoewel vorige toestellen pas ca 2,5 jaar in gebruik

28 mars 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat mooi om te horen dat u zo tevreden bent over zowel de Go 7 iX hoortoestellen als de begeleiding door onze audicien Rob van Hagen. Fijn dat u zoveel verbetering merkt ten opzichte van uw vorige toestellen, dat is waar we het voor doen!

Perfect product

Perfect product. Zeer goede begeleiding en uitleg. Top !!

27 mars 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over het product én over de begeleiding en uitleg die u heeft ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Goed geholpen door Rob Peters

Goed geholpen door Rob Peters
Hij heeft alles perfect uitgelegd
Later 30 dagen op proef hoortoestellen
Geprobeerd en daarna aangeschaft

23 janvier 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent door Rob Peters en dat hij alles duidelijk heeft uitgelegd. We zijn blij dat de 30-dagen proefperiode voor u heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Mocht u nog vragen hebben, staan we altijd voor u klaar.

Voorlopig doen ze

Voorlopig doen ze, wat ze beloven

14 mars 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw ervaring tot nu toe positief is en dat we doen wat we beloven. We blijven ons best doen om die lijn vast te houden en u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super geholpen door Aurelia en Cor…

Super geholpen door Aurelia en Cor Santema. Bijzonder is dat Audibene de mogelijkheid biedt om thuis oogmetingen te komen doen. Super geweldig. Ik adviseer iedereen om Audibene te nemen.

Réponse de Audibene B.V.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Aurelia en Cor Santema. We zijn blij dat u onze service aan huis als positief heeft ervaren, het is voor ons belangrijk om het onze klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Uw aanbeveling waarderen we enorm!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zijn ze ook in cross-over

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review. Uw bericht klinkt meer als een vraag dan als een ervaring met onze service. We hebben via Trustpilot contact met u gezocht om hierop door te vragen en u van de juiste informatie te voorzien, maar helaas hebben we geen reactie ontvangen.

Bij audibene streven we er altijd naar om iedereen zo goed mogelijk te helpen met eerlijk en passend advies. Mocht u nog steeds vragen hebben over de mogelijkheden rondom de cross-over functie of andere gehooroplossingen, staan wij uiteraard graag voor u klaar. U kunt altijd rechtstreeks contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vakwerk waarbij het belang van de cliënt voorop staat ipv het verdienmodel

Ik ben opgelucht en blij door mijn ontmoeting met de audicien Raoul van Audibene. Hij gaf een eerlijk en deskundig advies: nu nog geen hoortoestellen nemen ondanks het hoge tonen verlies, het gaat je niet blij maken. Zo bijzonder! Ik ga Audibene aan al mijn slecht(er)horende vrienden aanbevelen

Réponse de Audibene B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie en bijzondere review! Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad met onze audicien Raoul. Eerlijk en deskundig advies staat bij ons voorop, ook als dat betekent dat een hoortoestel op dit moment nog niet de juiste oplossing is. We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt aan anderen, dat is voor ons het mooiste compliment.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus