Audibene B.V. Avis 569

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede service. Ik vind het gehele onderzoek, de Keizer en aanpassen van de juiste gehoorapparaten aan jouw gehoor niet onderdoen voor de gespecialiceerde winkels. Juist de individuele aandacht i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer kundig en plezierig geholpen. De audicien kwam thuis, heeft audiogram gemaakt en meteen een geschikt gehoorapparaat achter gelaten om uit te proberen. Men komt afspraken correct na en checkt t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende ondersteuning bij de keuze van het juiste hoorapparaat. 'n Mooi product waarbij goede uitleg van de mogelijkheden is gegeven door: in eerste instantie dhr. Ferdi Liebregts en later dhr. R... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ik heb mijn hoortoestellen aangeschaft na een traject van 3 maanden waarbij ik verschillende hoortoestellen heb kunnen proberen. Zeker het geduld en goede voor... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Wij van audibene hebben als doel om uw kwaliteit van leven te verbeteren met de modernste hoortoestellen. Ons landelijke netwerk van met zorg geselecteerde partneraudiciens werkt samen met u om voor u de beste oplossing te vinden voor uw hoorwensen. Of u nu last heeft van een lawaai- of een leeftijd gerelateerde slechthorendheid, een vrijblijvend gesprek met onze hoor-experts is de eerste stap naar een hogere kwaliteit van leven. Meer informatie kunt u terugvinden op www.audibene.nl. Tevens staan onze hoor-experts telefonisch voor u klaar.

Advies van audibene

Écrit par l'entreprise

Ma.-Vr.: 9:00 - 18:00
Neem telefonisch contact op met één van onze hoor experts voor een persoonlijk adviesgesprek.
De meest moderne hoortoestellen
Bij audibene werken we samen met alle toonaangevende hoortoestel fabrikanten. Zodoende kunt u bij audibene de nieuwste hoortoestellen uitproberen om zelf een verbetering in uw dagelijkse leven te ervaren. Ongeacht uw voorkeuren, met audibene vindt u het juiste model voor uw behoeften.

audibene - proefperiode

Gratis en vrijblijvend uitproberen

Om er zeker van te zijn dat u de beste hooroplossing vindt die bij u past biedt audibene u een kosteloze en vrijblijvende proefperiode aan van 30 dagen. Zodoende heeft u volop de tijd om de hoortoestellen in alle wenselijke situaties uit te proberen en met uw vaste audicien op zoek te gaan naar de perfecte afstelling.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Het feit dat bij je aan huis de test kan wwordt

Het feit dat bij je aan huis de test kan worden afgenomen plus de persoonlijke benadering door in mijn geval Alex kan alleen maar tot tevredenheid leiden.

13 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat het traject zo prettig voor u verliep. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag weer wanneer dat nodig is.

Bezoek de soecialiste

Het geduld van Lynn Molenaar

11 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u het geduld en de begeleiding van Lynn Molenaar hebt gewaardeerd. Mocht u nog tips hebben om onze service verder te verbeteren, dan horen wij dat graag.

Zeer goede uitleg

18 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk en prettig voor u was.

Noté 4 sur 5 étoiles

Het gemak en de accuratesse waarmee…

Het gemak en de accuratesse waarmee levering en instellingen van de hoorapparaten geregeld is.

16 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering en het instellen van de hoortoestellen soepel en nauwkeurig voor u zijn verlopen. Mocht u nog tips hebben om onze service verder te verbeteren, dan horen wij dat graag.

Vertrouwenwekkend

De audicien bezocht mij aan huis. Met alle apparatuur die zij nodig had bracht ze mijn gehoorprobleem in kaart. Kundig en ervaren en ook nog eens heel aardig. Inmiddels ben ik zover dat ik de hoorapparaten ga aanschaffen. Ik ben dus erg tevreden en blij dat ik veranderd ben van audicien.

6 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat het bezoek aan huis u zo goed is bevallen en dat u de begeleiding als kundig en prettig hebt ervaren. Mooi dat u zich goed geholpen voelt en nu klaar bent om de hoortoestellen aan te schaffen.

Noté 1 sur 5 étoiles

MIsleiding !!

U en andere aanbieders kunnen de genoemde verwachtingen NIET waarmaken ! Dit betreft 'in het oor' apparaten . Jammer, veel beloven en uiteindelijk is het uiteindelijke advies een ' buitenhetoorapparaat'.
Lijkt de politiek wel en schandelijk !!!!

1 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen goed dat dit teleurstellend kan zijn. Soms blijkt tijdens het gesprek tussen onze consultant en de klant dat een bepaald type hoortoestel niet geschikt is voor het gehoorverlies, waardoor een ander model wordt geadviseerd. Achter-het-oor toestellen beschikken vaak over techniek die beter geschikt is bij zwaarder gehoorverlies, iets wat in-het-oor toestellen niet altijd kunnen bieden. Dat had uiteraard duidelijker kunnen worden toegelicht. We nemen uw feedback serieus en bespreken dit graag persoonlijk met u. U kunt ons altijd bellen of mailen zodat we samen kunnen kijken hoe we onze service kunnen verbeteren.

Audibene: AANRADER

Alle lof voor het klantvriendelijke en professionele personeel van Audibene. De uitleg en het beantwoorden van vragen mbt de hoortoestellen is uitgebreid en duidelijk. Geen verkooppraatjes maar eerlijke info. Ook niet onbelangrijk: de toestellen voldoen aan de verwachtingen. Een aanrader.

3 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de begeleiding en de duidelijke uitleg van ons team. Mooi dat de toestellen aan uw verwachtingen voldoen en dat u onze service als eerlijk en professioneel hebt ervaren.

Noté 4 sur 5 étoiles

Service gewoon goed en zoals het hoort

11 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Mocht u nog tips hebben om het nog beter te maken, dan horen wij dat graag.

Goede neutrale informatie

De informatie die ik van de betrokken medewerker kreeg was erg deskundig en informatief. Dat de koop uiteindelijk niet is doorgegaan was meer te wijten aan mijn eigen beleving en had niets te maken met de voorlichting die ik heb gekregen. Het is erg handig om hoortoestellen die je wilt kopen eerst op proef mee te krijgen. Zo kun je enige tijd zelf ondervinden hoe het met nieuwe toestellen voelt en daarna pas eventueel tot koop overgaan.

21 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de informatie als deskundig en duidelijk hebt ervaren. We waarderen het dat u uw ervaring deelt. Het is mooi dat de proefperiode u heeft geholpen om een weloverwogen beslissing te nemen.

"Uitstekende service

"Uitstekende service. De audicien was zeer klantvriendelijk en deskundig. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd met veel zorg geholpen. Ik ben erg tevreden!"

31 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de duidelijke uitleg van onze audicien. We waarderen het dat u uw ervaring deelt en horen het graag als u nog suggesties heeft om onze service verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

De audicien aan huis is een geweldige…

De audicien aan huis is een geweldige ervaring. Een duidelijke afspraak, en met alle hulpmiddelen die nodig zijn. Ook het ‘aanpassen’ in eigen omgeving is heel goed bevallen.
Ook de begeleiding van Audibene is erg goed.
Kortom, voor iedereen aan te raden.

31 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring hebt gehad met de audicien aan huis en dat het aanpassen in uw eigen omgeving goed is bevallen. Mooi dat ook de begeleiding vanuit audibene naar wens was.

Waar voor je geld

Goede rustige uitleg, geen opdringerige verkoopspraatjes en gewoon een goed product

6 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de uitleg als rustig en duidelijk hebt ervaren, en dat u tevreden bent met het product.

Correcte service

Had al lang gehoorproblemen en heb kontakt opgenomen met Audibene, waar ik heel correct zonder dwang werd geholpen en zeker ook door Melissa in Doesburg die erg vriendelijk en geduldig was.

6 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zo goed en zonder druk bent geholpen.

Afspraken worden nagekomen

Afspraken worden nagekomen . Na een maand uitproberen was ik overtuigd. Een veel betere ervaring met deze toestellen i.v.m. de vorige toestellen, terwijl mijn oude toestellen zeker zo duur waren

1 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u na de proefperiode zo tevreden bent met uw nieuwe toestellen. Mooi dat ze u een duidelijk betere ervaring geven dan uw vorige hoortoestellen.

Noté 4 sur 5 étoiles

de gehoordeskundige van Audibene kwam met goede adviezen

de gehoordeskundige van Audibene kwam inderdaad deskundig over en was prettig in het contact

4 novembre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u het contact met onze gehoordeskundige als prettig hebt ervaren en dat de adviezen goed aansloten bij uw situatie. Mocht u nog tips hebben om onze service verder te verbeteren, dan horen wij dat graag.

Prettige ervaring

Duidelijke informatie en uitleg door deskundige, vriendelijke en attente audiciens. Tijdens de proefperiode meerdere controles en (indien nodig) aanpassingen in de instellingen.

29 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de informatie en uitleg als duidelijk hebt ervaren en dat onze audiciens u goed hebben begeleid tijdens de proefperiode. Mooi dat de aanpassingen naar wens zijn verlopen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijke en gedegen voorlichting.

Vriendelijke en gedegen voorlichting.
Helaas geen audicien in de buurt waar je even langs kan gaan.
Toestellen hebben veel instellingen tot hun beschikking maar moeten vanaf de app worden bediend.

29 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de voorlichting als vriendelijk hebt ervaren. We begrijpen dat het prettig zou zijn om een audicien in de buurt te hebben, en nemen uw feedback hierover graag mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een verademing om met Audibene…

Het was een verademing om met Audibene te werken perfecte behandeling in een relaxte sfeer .
Rob Dankje voor de service en ondersteuning was echt top .Ik ben heel erg gelukkig met het resultaat .
Dank
Wil sanders

22 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u de behandeling als prettig en ontspannen hebt ervaren. We geven uw complimenten graag door aan Rob — geweldig dat u zo tevreden bent met het resultaat.

Prima begeleiding

Prima begeleiding en veelvuldig contact tijdens proefperiode

21 octobre 2025

Réponse de Audibene B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de begeleiding en het contact tijdens de proefperiode als prettig hebt ervaren.

Het audibene team

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus