Snelle levering van het bestelde product, keurig verpakt. Ondanks de handleiding nog wel enige vragen die vlot per mail werden beantwoord. Blij met het resultaat!
Lisez les avis des autres
Erg tevreden over AudioVolt! Vanaf het begin goed geholpen en vooral heel fijn dat ze echt met je meedenken. Bij vragen nemen ze de tijd om samen naar een oplossing te zoeken en je merkt dat ze mo... Voir plus
Via mijn vaste dealer een box gekocht voor mijn V70 III uit 2015. Op de contactstand werkt alles maar zodra de motor start valt de bediening via de toetsen op de middenconsole weg. Wisselen tussen men... Voir plus
In april de Peugeot 208 & 2008 (2011-2020) CarPlay & Android Auto Navigatie | 10” QLED | DSP Sound | AV-D040QDAB+ gekocht en besloten om deze toch zelf in te bouwen. Wegens omstandigheden er niet aan... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Autoradio met navigatie, 2-din of 1-din, met navigatie! bij Audiovolt ben je aan het juiste adres voor alle soorten autoradio's met garantie. Voor 16uur besteld? Morgen in huis!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- audiovolt.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 14 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Uitstekende service en klantgerichtheid!
Na een probleem met mijn Sony multimediascherm ben ik ontzettend goed geholpen door het team. Ondanks dat reparatie niet mogelijk bleek en het originele model niet meer leverbaar was, boden ze zonder enige discussie een volwaardig alternatief aan – een gloednieuw Pioneer SPH-DA160DAB, volledig onder garantie.
De communicatie was snel, duidelijk en vriendelijk. Er werd echt meegedacht, en je voelt dat klanttevredenheid hier op één staat. Dit soort service zie je helaas niet vaak meer – daarom verdienen ze absoluut vijf sterren!
Ik ben zeer tevreden en zou dit bedrijf zonder aarzeling aanbevelen. Bedankt voor de topservice!
Zeer goede uitleg waarom het artikel…
Zeer goede uitleg waarom het artikel niet in voorraad was en zeer vriendelijk te woord gestaan en technisch bekwaam
Uitstekende service
Snel antwoord op vragen en goede service bij een probleem. Aanrader als je opzoek bent naar een upgrade voor je huidige autoradio systeem.
Ruim assortiment, goede ondersteuning
Met het ruime assortiment had ik snel een vervanging voor mijn oude radio gevonden. Duidelijke foto's zodat ik wist dat ik de juiste versie bestelde. Snelle levering en goede telefonische ondersteuning toen ik die nodig had. Top.
zelf een foutje gemaakt en zelf weer…
zelf een foutje gemaakt en zelf weer gevonden ondanks dat wel feedback gekregen apparaat werkt goed blij mer
Top service en ondersteuning
Per ongeluk verkeerde producten besteld, zonder gedoe retour kunnen sturen en was vlot afgehandeld. Ook de ondersteuning bij het wel juist bestelde product was top! Fouten waren aan mijn kant, zou zonder twijfel nogmaals een bestelling plaatsen.
CANBUS Decoder
De stuurwielknoppen werkte niet na de zelf-inbouw van een radio die ik op internet gekocht had. Na speurwerk op I-net contact opgenomen met Audiovolt. Na een mailtje en een telefoontje, de juiste CANBUS decoder bestelt bij ze.
Volgende dag geleverd, aangesloten volgens beschrijfing en HET WERKT!!!
Wat een deskundig advies en snelle levering. Complimenten!!!!
Echt een top service
Echt een top service! Ze hebben me constant geholpen als ik er niet uitkwam en het is ons samen gelukt en hij doet het fantastisch
Mei 2024 een carplay gekocht.
Mei 2024 een carplay gekocht.
Was wel even wennen maar bevalt goed.
Dit jaar de camper weer van stal gehaald. De navigatie deed van alles behalve de goede weg wijzen. Toen naar even gebeld met audiovolt.
Ze hebben toen een nieuwe satelliet ontvanger gestuurd. Geen kosten aan verbonden. Nu komen we weer waar we wezen moeten. Perfecte service.
Inbouw aanvraag
Vraag ingediend, binnen 24-48 uur zou ik een reactie krijgen. Die heb ik helaas niet gekregen.
Had een verkeerd telefoonnummer ontvangen, kan nu gelukkig wel in contact komen met dit bedrijf.

Réponse de Audiovolt
Bij Audiovolt zit je echt bij het juiste bedrijf
Mijn ervaring met Audiovolt is meer dan tevreden echt top tiem klantvriendelijk
Ik ben echt blij hoe ik ben geholpen
Nogmaals bedankt groetjes Ruben
Yeer autonavigatie buiten garantie
Vorig jaar oktober Yeer autonavigatie gekocht, meteen in de camper ingebouwd, alles werkte toen perfect, afgelopen paasweekend voor het eerst kunnen testen in mijn camper, tweede paasdag werkte touchscreen scherm niet meer, contact opgenomen met Audiovolt.
Kon het hele spul opsturen of langsbrengen, heb voor het laatste gekozen.
Op de reparatie heb ik kunnen wachten, moet alleen nog even terug plaatsen maar ik heb het volste vertrouwen in de service, helemaal super.
Gewoon een goed en eerlijk bedrijf
Goede radio voor mijn Peugeot 2008.
Goede radio voor mijn Peugeot 2008.
Vraag gesteld via mail, zeer snelle reactie met duidelijke uitleg. Zeer goede service.
Koop de Audio System Carbon 165MM 80…
Koop de Audio System Carbon 165MM 80 watt RMS component speaker carbon-serie (2 stuks) + adapter kabels niet als je een auto hebt, de kabels die je erbij krijgt zijn veelste kort! Je kan de speakers en de tweeter misschien slechts 20cm van elkaar af plaatsen. Je krijgt ook niet de mogelijkheid om makkelijk de kabels voor de tweeters vervangen.
Product goed en de service heel netjes
Product goed en de service heel netjes. Ze reageren super snel en alle kleine problemen waar ik tegenaan liep, hebben ze een oplossing voor.
Radio besteld voor de auto
Radio besteld voor de auto
Het frame is niet goed passen
Gaat niet goed in de klik systeem waardoor het frame aan de onderkant er niet ingaat
&
Het Frame van het scherm is licht grijs alleen is mijn Dashboard donkergrijs
Ziet er niet uit samen
Heb ik er 3/4 keer achteraan gemaild zouden ze mij een nieuwe opsturen die dezelfde kleur zo zijn
Is 3 maand geleden (ik wacht nog steeds)

Réponse de Audiovolt
Goede aftersales
Goede aftersales. Eerst na vreemde storingen een vervangende ‘radio’ gekregen. Uiteindelijk is ook de achteruitrijcamera overleden. Door audiovolt stapsgewijs vastgesteld en een nieuwe camera meegekregen.
Ik ben door de medewerkers van…
Ik ben door de medewerkers van audiovolt perfect telefonisch geholpen met mijn keus. De radio ( D040Q ) werd mij aanbevolen voor onze passat cc. Vandaag hebben we deze zelf geïnstalleerd en dat ging vlot ! Alles werkt perfect (stuur bediening,parkeersensoren,aanduiding temperatuur etc.) .. en zelfs de sound is beter als het origineel. Kortom een aanrader , goed bedrijf en goed advies van vriendelijke medewerkers.
Wat een makkie en superproduct!
Voor dochterlief haar Suzuki Alto een XPA-800RDAB besteld. Hoewel ik handig ben toch wel even schrikken van de grote hoeveelheid kabels etc. in de doos. Maar nog nooit zo vlot een autoradio ingebouwd en aan de praat gekregen. Binnen half uurtje oude radio er uit en nieuwe aan de praat. Alleen nog even kabels van de antennes netjes wegwerken. Interface & installatie probleemloos; heel tevreden gebruikster!
L’expérience Trustpilot