Aanrader! Super prettig en kundig personeel. Zeker Jesse is heel prettig om mee samen te werken. Heb voorafgaand van de aankoop best vaak heen en weer gemaild en keer op keer duidelijke informatie en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb bij Audiovolt een nieuwe D040Q Carplay navigatie gekocht. Een top toestel! Bij de aankoop goede informatie gekregen van Gerard en bij de installatie top geholpen door Jesse. Audiovolt is ech... Voir plus
Paar dagen geleden de AV-D040Q gekocht voor mijn 2011 Suzuki Swift, en ik dacht dat ik vergeten was om de canbus erbij te bestellen. Dus maar even bellen! Ik kreeg Jesse aan de telefoon en vroeg metee... Voir plus
Na de inbouw bleek er toch een klein probleem te zijn met een knipperende kilometerteller in de Ducato. De handleiding vond ik niet eenduidig, maar de mensen van Audiovolt hebben keurig en snel gerea... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Autoradio met navigatie, 2-din of 1-din, met navigatie! bij Audiovolt ben je aan het juiste adres voor alle soorten autoradio's met garantie. Voor 16uur besteld? Morgen in huis!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- audiovolt.nl
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Android radio D040Q voor golf 6
Ik ben zeer tevreden over de service die het bedrijf geeft.
Regelmatig gemaild met vragen over dit toestel kwestie van werking sommige zaken en steeds antwoord bekomen
Onlangs een toestel teruggestuurd dat defect was en er werd mij zonder probleem een nieuw toestel terug gestuurd
Ik raad dit bedrijf zeker aan
Prijs/kwaliteit zeer top
Dankzij Audiovolt heb ik weer plezier…
Dankzij Audiovolt heb ik weer plezier in autorijden. Geen losse kabels of telefoon gewoon een groot fijn scherm. Prettige Navigatie en een goed geluid. Past perfect in mijn Mercedes Youngtimer W203.... Jesse bedankt voor je hulp.
Een mediasysteen voor Seat Arona…
Een mediasysteen voor Seat Arona gekocht, inclusief achteruitrijcamara. Vooraf zeer goed advies gekregen. Vragen werden tekens snel en vriendelijk beantwoord. Ook achteraf werd alle tijd genomen om probleempjes op te lossen. Samengevat ben ik erg tevreden over dit bedrijf.
Tegen een probleem aangelopen dat de…
Tegen een probleem aangelopen dat de kleur en er beschadiging op een paneel was te zien maar even met de klantenservice gebeld met Jesse en na een prettig gesprek meteen geholpen en werd het vervangemde onderdeel meteen opgestuurd.
Niet doen chinese rommel je moet steeds…
Niet doen chinese rommel je moet steeds resetten de CarPlay of weer een update vragen spijt van

Réponse : Audiovolt
Geweldige service!
Voorheen een scherm in mijn Suzuki Swift gebouwd van Audiovolt en daar was ik mega tevreden over.
Ik wilde ditzelfde scherm in mijn nieuwe Mitsubishi bouwen en had hier wat vragen over. Ik besloot telefonisch contact op te nemen met Audiovolt en werd vlug en vriendelijk geholpen.
Zelfs wanneer Audiovolt een specifieke adapter die ik nodig heb niet verkoopt sturen ze je de juiste link zodat het inbouw proces soepel verloopt.
Ik ben enorm tevreden over de klantvriendelijkheid en kennis van de werknemers en blijf zeker klant.
Bijzonder goede ervaring met dit…
Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf.
Snelle levering en zelfs maanden later nog support bij de instellingen aanpassen van mijn CarPlay systeem.
Niet twijfelen hier kun je gerust kopen.
Carplay Nissan X-trail(2015)
Onlangs een CarPlay radio in mijn Nissan X-trail(2015) geplaatst. Inbouwen was een eitje. Liep alleen wat te worstelen met de instellingen(360 camera’s en telefoon functie). Na een aantal keren mail contact(snel beantwoord!) is het gelukt alles in te stellen naar tevredenheid. Erg blij met de radio en de ondersteuning👍👍👍👍
Soms maak je verkeerde keuzes, maar de oplossing is dichtbij
Na een verkeerde keus bij vriend Ali gemaakt te hebben (mijn fout) vandaag bij Audiovolt een Android Auto unit gekocht. In de shop uitleg gekregen hoe in de canbus moet instellen. Tijdens het inbouwen alles getest en in tegenstelling tot Ali's appparaat werkt alles naar behoren.
Zou ik aanraden naar Audiovolt te gaan voor een upgrade van je huidige systeem? JA, in hoofdletters.
Slechte klantenservice
Wat een slecht bedrijf, alles zou plug & play moeten zijn, een klantenservice om droevig van te worden. Je staat letterlijk 30min ik de wachtrij om 2 plakjes op te schuiven. Ik koop er nooit meer wat. Kwaliteit is ook niet zo premium als wat je ervoor betaald!
Erg fijn bedrijf goede spullen en top…
Erg fijn bedrijf goede spullen en top klantenservice 👍
Al ondertussen de zoveelste android…
Al ondertussen de zoveelste android radio of carplay box besteld. Werkt allemaal zeer goed 1 probleempje eens gehad met functies, en werd meteen geholpen met een software update en hup alles werkte zoals het moest.
Advies DAB+ module Opel Mokka 2019
Vandaag voor advies bij Audiovolt in Almere geweest n.a.v. een vraag over een eventuele DAB+ module in een Opel Mokka van 2019. De originele radio kent geen DAB+, alleen FM en AM.
Ik werd geholpen door Jessy en hij legde de mogelijkheden helder uit, zonder hoge kosten en gewoon eenvoudig DAB+ ontvangen via je telefoon met Bluetooth. Dat noem ik service en klantenvriendelijkheid, dus een andere keer kom ik ook graag langs als ik wel een duurdere aankoop zal doen.
Ik heb de ARG900dab gekocht
Ik heb de ARG900dab gekocht , hij past naadloos in me Dashboard wat een geweldig mooie Apple CarPlay. Maar de service van de mannen van audiovolt is ongekend, de helpdesk weet je goed te ondersteunen en ze blijven meedenken.
Voor een volgende auto kom ik hier zeer zeker terug.
Hoe klein zo groot kan zijn.
Top bedrijf. Absolute aanrader. Erg vriendelijk en vakkundig geholpen.
Flexibel en adequate bediening met de o zo nodige humor.
Snelle en vooral perfecte service!
Onlangs de DAB+ wireless Apple Carplay & Android auto navigatie autoradio voor Toyota Aygo / Citroen C1 / Peugeot 108 bj 2014+ XPA-675DBT
Gekocht bij Audiovolt.
Helaas viel af en toe het beeld uit en geen goed ontvangst van de DAB+ antenne die standaard erbij geleverd was. Klacht aangemeld en er werd meteen aktie op ondernomen. Verzendlabel gelijk in de mail en kon de radio volledig terugsturen. Er werd na ontvangst gelijk een hele nieuwe verstuurd met kosteloos een andere DAB+ antenne die voeding nodig heeft. Deze ingebouwd en een perfect ontvangst en heel veel zenders! Grote klasse en een top service van Audiovolt.nl
Dit is een fantastisch online bedrijf die wel klantvriendelijk is!
Wat een super klantvriendelijk bedrijf is dit zeg! Ik kocht er een CarPlay Audio systeem voor mijn Volkswagen bus. Heb heel eenvoudig, diverse keren telefonisch contact gehad. De mensen aan de telefoon zijn fantastisch hulpvaardig en vandaag heeft Jesse mij telefonisch geholpen om het apparaat zelf in te kunnen pluggen met de bijgeleverde Quadlock verbinding!
Ik kan iedereen aanraden om hier zijn apparatuur te kopen omdat ze alle benodigde spullen en de verbinding stekkertjes snel kunnen leveren!
(Niet veel online verkopers geven zo’n goed service is mijn ervaring)
Ik heb Jessie eerst aan de telefoon gesproken over een audio installatie voor mijn kia picanto. Daarna erheen gereden en hij heeft mijn auto bekeken en de spullen ik precies nodig had samengesteld. Uitgebreid geholpen, thanks!
Good business
Good business, easy placing order, tracking and receiving it was made easy. And also their website is simple enough to not break your head over what thing you want to purchase for your car's model and year.
Fantastisch geholpen
Fantastisch geholpen. Er was een defect onderdeel wat direct vervangen werd. Super service
En savoir plus sur les différents types d'avis.