Aanrader! Super prettig en kundig personeel. Zeker Jesse is heel prettig om mee samen te werken. Heb voorafgaand van de aankoop best vaak heen en weer gemaild en keer op keer duidelijke informatie en... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik heb bij Audiovolt een nieuwe D040Q Carplay navigatie gekocht. Een top toestel! Bij de aankoop goede informatie gekregen van Gerard en bij de installatie top geholpen door Jesse. Audiovolt is ech... Voir plus
Paar dagen geleden de AV-D040Q gekocht voor mijn 2011 Suzuki Swift, en ik dacht dat ik vergeten was om de canbus erbij te bestellen. Dus maar even bellen! Ik kreeg Jesse aan de telefoon en vroeg metee... Voir plus
Na de inbouw bleek er toch een klein probleem te zijn met een knipperende kilometerteller in de Ducato. De handleiding vond ik niet eenduidig, maar de mensen van Audiovolt hebben keurig en snel gerea... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Autoradio met navigatie, 2-din of 1-din, met navigatie! bij Audiovolt ben je aan het juiste adres voor alle soorten autoradio's met garantie. Voor 16uur besteld? Morgen in huis!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- audiovolt.nl
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Tevreden klant en gezellige heren van Audiovolt
Dankzij Jesse, Patrick & Tim ben ik een hartstikke tevreden klant. Voor mijn 1 serie bj 10 een Carplay-kit gekocht, helaas was ik in eerste instantie niet tevreden. Volgende dag teruggekeerd en omgeruild voor een betere variant met een leuke korting.
Dankzij hen zit ik niet meer op de telefoon achter het stuur en scheelt het mij weer boetes t.w.v. 439EUR mobiel id hand... Heren, met name Jesse, bedankt en tot in november voor de subwoofer!! Zeker een aanrader. Check de webshop of ga langs in Almere.
snelle service
Ik had per abuis de verkeerde spullen besteld voor mijn nieuwe bus. Het ging om een achteruitrijcamera met display. De artikelen zijn binnen een week kosteloos omgeruild. Fijn.
Ik ben erg tevreden
Ik ben erg tevreden. Het CarPlay-systeem werkt perfect en reageert vlot!
Een navigatieststeem gekocht
Een tijd geleden een navigatieststeem gekocht.
Het werkte niet helemaal naar behoren.
Er is alles aan gedaan om het systeem goed te krijgen, maar dat lukte niet.
Ik heb een nieuw systeem gekregen voor een speciale prijs en nu werkt het allemaal perfect.
Bravo!!
Apple CarPlay voor BMW 1 serie…
Apple CarPlay voor BMW 1 serie geïnstalleerd. Mooi breed beeld, breder dan origineel. Kwartiertje werk met de meegeleverde handleiding en alles werkte meteen naar behoren!
Service ARG 900-DAB
Ik heb nu mijn ARG 900-DAB ongeveer een jaar in bezit en ik moet bekennen, blij mee. Niet Heel blij, want de DAB ontvangst is met de mee geleverde raam antenne niet echt heel goed. Ik denk nog na of ik hier een sharkfin aan ga wagen of niet. Service is prima. Vragen worden snel en goed beantwoord TOP!!!!! Dat heb ik wel eens anders meegemaakt.....
Duidelijke website.
Duidelijke website.
Snelle levering.
En goede aftersales.
Goede communicatie, maar ....
Goede communicatie, nette en snelle levering.
Maar bij het apparaat dat ik kocht staat een snelle opstarttijd (minder dan 10 seconden) en dat klopt niet. In de praktijk tussen 17 en 23 seconden.
Bovendien werken de aanraaktoetsen niet perfect.
Mijn carplay deed raar met geluid en…
Mijn carplay deed raar met geluid en licht. Ik heb contact opgenomen met Audiovolt en ik kreeg snel een kundig advies. Meteen het juiste advies.
Goede service!
Snelle afhandeling met advies
De JVC autoradio ging na een paar maanden niet meer aan. Audiovolt gebeld en de radio moest toch maar worden opgestuurd voor controle. Ze hebben het meteen opgepakt en mij adviezen gegeven waar bij ons model Opel rekening mee moet worden gehouden. Radio is inmiddels terug en ingebouwd en alles functioneert weer. Dit allemaal in 1 week tijd, bedankt team Audiovolt.
Geweldige service en goeie aftersales
Geweldige service en goeie aftersales. Echte aanrader voor een overstap naar android auto.
goede service en vriendelijk personeel
ben goed geholpen met aanschaf CAR Play
personeel vriendelijk na inbouwen had ik nog wat vragen ook toen vriendelijk en met duidelijke antwoorden geholpen goede winkel
Top bedrijf
Top bedrijf denken met je mee als iets niet lukt of verkeerd is geleverd .. netjes opgelost !
de service is afwikkeling gewoon…
de service is afwikkeling gewoon geweldig , zeer vriendelijk geholpen , en retourneren ook geen probleem , ze nemen de moeite om je te helpen
Pas weer een radio gekocht bij…
Pas weer een radio gekocht bij Audiovolt niet de radio gekregen die ik besteld had maar wel een betere en duurdere voor de zelfde prijs omdat de radio die ik besteld had er niet meer was daarna heel goed geholpen om deze radio geheel naar mijn wens in te stellen heb meerdere malen gebeld en iederekeer netjes en vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen ondanks dat ik meerdere malen heb gebeld toch altijd goed geholpen en niet afgeschept moet zeggen dat ik ze zeker aanraad ook kwa service ik ben zeer tevreden en dit geld niet voor 1 medewerker maar voor een ieder die ik aan de lijn heb gehad en ik denk dat ik ze inmiddels ze wel allemaal gesproken heb omdat ik veel eisend bent maar complimenten voor geduld medewerkers en hun hulp daardoor is mijn radio nu geheel naar mijn wens ingesteld en werk alles vlekken loos bedank medewerkers
Prachtige radio met veel mogelijkheden en een supersound
Ik vond een passende Audiovolt radio voor mijn Suzuki s4 SX cross. Ik wilde de radio laten inbouwen en Audiovolt heeft mij naar een inbouwpartner doorverwezen naar ARC Leonparc. De Radio werkt perfect alles werkt goed ook de navigatie. Het geluid is indrukwekkend Bij vragen helpt Audiovolt je altijd.
Ik ben zeer blij met deze fantastische autoradio.
Behulpzaam bedrijf en snelle levering.
Carplay radio voor een RAV 4
Carplay radio voor een RAV 4. Mooi apparaat en het belangrijkste: je kunt contact opnemen en wordt geholpen als je iets wilt weten nadat je hem hebt gekocht. Dat is inmiddels een eervolle vermelding waard!
Top ervaring
Goed en goede dienst na verkoop
Deze winkel geeft een goede dienst na verkoop en levert ook zeer snel en bij vragen gaat het ook altijd snel
Super service
De autodealer heeft voor mij een nieuw multimediascherm besteld en ingebouwd alleen werkte de stuurbediening niet. Ik heb kontakt opgenomen met Audiovolt en zei hebben mij geholpen zonder dat zij mij kende als klant want dat immers het bedrijf waar ik de auto gekocht heb. Echt hele goede service en zeer vriendelijk!
En savoir plus sur les différents types d'avis.