Austmo auto as Avis

Nedlagt

Moyen

TrustScore 3 sur 5

14 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg kjøpte en bil av AB Bil og Import AS

Jeg kjøpte en bil av AB Bil og Import AS i slutten av Mars. Var veldig ryddig og hyggelig handel. Men på vei hjem hadde jeg kjørt i 2 timer, så kom de noen lyder fra girkassen. Tenkte ikke noe mer over de, men de kom flere ganger på vei hjem. Konfronterte de med dette. De sier de ikke var noen lyder når de hadde bilen. De skriver med liten skrift i kontrakten at denne bilen selge som et Rep objekt Men de opplyste ikke noe av dette i finn annonsen eller når jeg var og så på bilen. Du kan ikke selge en bil som Rep objekt til 185 000 tusen. Når man prøver og reklame på noe. Så blir man møtt med motstand og ingen hjelp og få. Anbefaler ingen og handle bil så disse.

20 mars 2026

Kjøpte bilen hos dei ca.3mnd siden

Kjøpte bilen hos dei ca.3mnd siden. Det var litt spontant kjøp for vi trengte bilen "her og nå!". Gutta (sorry, husker ikkje navnene 🫣) var veldig hjelpsomme og hyggelige 👏 Vi skule heim fra Bergen til Stad (ca.7timar) med heile familien og hadde ikkje plass til vinter dekk og da dekkene blei værende hos dei og seinere dei sendte dekkene med hurtigbåten til Stad - WHAT A SERVICE! 🙌💥👏

17 octobre 2025

Holder ikke avtaler.

Hadde avtale i dag om en befaring av bil, men døren var låst og ingen reaksjon da jeg ringte på. Fikk etterpå sms da jeg henvendte meg til O.B. om at vedkommende var ute i et «hasteoppdrag», jaja, det kalles så mangt når en ikke bryr seg om kunder!

12 novembre 2025

RX8!

Er kjempefornøyd med min RX8 fra AB Bil & Import AS,

Ringte dem dagen før kjørte ca 8 timer dagen etter for å hente den, kom frem og den sto på løftbukken dems, fikk lov å se på alt og fikk svar på det meste

ble fortalt i forkanten at bilen har dårlig starter og rust på kanaler, ellers ikke noe problemer med bilen, veldig bra kommunikasjon mellom selger og meg

13 septembre 2025

De svindler deg for penger

De svindler deg for penger. Holder ikke avtaler, vil levere biler som ikke holder standaren de har skrevet i annonser.Nekter å tilbakebetale penger som er overført. Hold deg unna!!!

4 septembre 2025

Useriøs selger

Dama min kjøpte en Honda Jazz,selger påsto at potta var av og bråka som er formel 1 bil,var helt ok,men det viste seg i ettertid at bilen var omlakkert hele vestre side og panzer,snakket med selger,men han fortalte ikke noe om dette,vi fikk pengene tilbake heldevis, men bilen ble solgt videre til ei ny kunde og hørte denne har fått motorhavari, håper selger gjør noe med denne virksomheten og legge ned hele greia eller burde forbrukerrådet kontaktes

1 août 2025

Uprofesjonelt.

Ringte Kristoffer Austmo på fredag angående intresse for en bil de har til salgs.
Fikk beskjed at vi kunne se han på mandag etter ferie avvikling deres og på lørdag ser jeg at han er solgt.

Synnes det er veldig uprofesjonelt å avtale en visning på mandag og selger han på lørdag.

Ikke å stole på og useriøst.

2 août 2025

Vil advare på det sterkeste mot denne…

Vil advare på det sterkeste mot denne virksomheten og søsterselskapet Austmo Auto AS. Min nevø kjøpte en BMW fra dette selskapet for ca. 2 måneder siden, og bilen har nå fått et alvorlig motorhavari. Bilen ble markedsført gjennom AB Bil & Import, og solgt via Austmo Auto, men selger nekter å ta ansvar for skaden og fraskriver seg enhver forpliktelse. Det argumenteres med at dette er noe man må regne med ved bruktbilkjøp.

Opplevelsen gir inntrykk av en useriøs aktør med manglende vilje til å følge opp kundene etter salg. Det hele fremstår som et enmannsforetak uten profesjonell drift eller kundeservice. Jeg anbefaler på det sterkeste å utvise stor forsiktighet ved kjøp fra disse selskapene.

24 juillet 2025

Byttet en bil eg hadde i en annen bil…

Byttet en bil eg hadde i en annen bil hos AB Bil og Import. Ung mann som driver firmaet som eg møtte på han virket hyggelig og viste meg bilen eg skulle bytte inn i. Eg var fornøyd med innbyttet, begge bilene var tross alt gamle biler og eg ville over til 4hjulstrekk og isofix så den selgeren på AB bil og Import gav meg en veldig god deal for meg som kunde og eg sitter pris på det og kundeservicen de har.

7 juillet 2025

Takk for en hyggelig handel

Takk for en hyggelig handel
Volvo V70! God og profesjonell service fra start til slutt. Kommunikasjonen var tydelig og effektiv, og hele prosessen gikk smertefritt. Anbefales på det sterkeste!

6 juillet 2025

350z

Tok kontakt med gutta før jul angående en 350z de hadde ute, den var dessverre solgt, men de fant fort en annen til meg som de kunne importere for meg. Alt av kommunikasjon gikk plett fritt. De lagret til og med bilen for meg hele vinteren! Det har vært litt utfordringer i ettertid, men ting har blitt løst!

25 avril 2025

Kjøp av Mazda rx-8

Kjøpte en Mazda rx-8 av en trivelig kar i firmaet. Bilen ble importert fra England til Norge, etter mitt ønske, tid og behov. Kjøpet ble gjennomført til avtalt pris. Veldig fornøyd med handelen, og ser frem til flere handler med bedriften.

22 mai 2024