3,8

Bien

Aucune trace de demande d’avis

Ga nooit naar deze gozer me auto werd…

Ga nooit naar deze gozer me auto werd opgehaald door hem voor apk en meer niet wn heeft toenbme auto moet willig gesloopt en me auto eigenlijk total los verklaar en heeft gewoon lopen liegen
Want heb me audi over laten gaan naar een ander bedrijf en die zij nee auto js helemaal goed is niks mis mee al met al hij heeft mijn audi gewoon willen verkopen met dikke winst en mij er 2.000 voor willen geven terwijl die 6 tot 7k waard nog is. Al met al tis gewoon een kk oplichter

8 avril 2026

Al 20 jaar tevreden klant.

Al mijn auto’s komen van dit bedrijf af. Al 20 jaar vaste klant. Nooit geen gezeur gehad, goede service. Staan direct klaar. Auto wordt netjes gekeurd. Meerdere kleinere auto’s gehad als 2e auto erbij en zodra ik iets nieuws zocht kon ik meteen weer langskomen om iets nieuws uit te zoeken. Fijne en eerlijke mensen. Betrouwbaar en zeker een aanrader.

31 octobre 2025

Eerlijke, goede en degelijke autohandelaar!

Ik kwam helemaal uit Amsterdam om bij dit bedrijf een auto te kopen. Ik werd hartelijk ontvangen kreeg een heerlijke kop warme chocolademelk aangeboden en kon al vrij snel een proefrit maken in de auto die ik later ook zal kopen. Damian die mij uitstekend geholpen heeft en eerlijk was over de auto, gaf mij een goeie prijs en ben inmiddels een week de trotse eigenaar van deze auto.

14 octobre 2025

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe…

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe auto en de service die ze bieden en wat ze nog allemaal voor je doen als je daar iets gekocht hebt. Ga zo door Bart !
p.s Ik rijd nu al ruim een maand met de auto en hij bevalt uitstekend

2 juillet 2025

Fijne zaak

Fijne zaak
Goede afspraken , fijne afhandeling
Komt zijn woord na
En een gezellige man
Zal er zeker vaker zaken mee doen

27 avril 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit