Bija grūti saprast vietnes izvēlni, jo ir daudz dažādu automobiļu marku. Es analizēju vietnes cenas + piegādi ar tiem, kas man tiek piedāvāti vietējos veikalos, izrādījās, ka būtu lētāk pirkt no jums,... Voir plus

Lisez les avis des autres
Самый плохой сайт. На сайте нет даже номера телефона для связи. Обманывают со сроками поставки!!! Написано 4 дня. Заказ шёл две недели!! Это первый и последний раз, когда я что то заказывал через них.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Laba firma. Lapa izskatās burvīgi, jo visu var saprast. Pat atlaides ir lapā.Pēc manām domām, tas ir brīnišķīgi. Aizmirsu ir vēl atlaides. Kad skatījos preces, es pat nezināju ko ņemt.Laba, nē pat ļot... Voir plus
Пользуюсь этим магазином больше трёх лет. Доставка около 10 дней, никаких проблем никогда небыло. Но за ценами лучше наблюдать, так как они могут менятся независимо от скидки, как в одну сторону так и... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de AUTODOC - Latvia
Écrit par l'entreprise
AUTODOC ir Nr. 1 tiešsaistes autodaļu veikals Eiropā. Mēs dalāmies jūsu aizrautībā ar automašīnām un palīdzam ietaupīt naudu automašīnu remontam.
Autodoc AppAr ko mēs esam pazīstami:
Mūsu uz klientu orientētā pieeja. Mūsu atbalsta komandu veido kvalificēti speciālisti, kas runā 23 valodās un vienmēr ir gatavi palīdzēt jebkādā veidā.
Tirgus mērogs un darbības joma. 17 gadu laikā, kopš darbojamies tirgū, esam ieguvuši 13 miljonus apmierinātu klientu 27 Eiropas valstīs. Mēs katru dienu piegādājam vairāk nekā 35 000 pasūtījumu.
Mūsu produktu klāsts. Mēs piedāvājam vairāk nekā 4 miljonus produktu vairāk nekā 166 automašīnu zīmoliem no pasaulē atzītiem ražotājiem.
Pieejamība un izmaksu ieguvumi. AUTODOC ir tiešsaistes platforma ar godīgām cenām un dažādiem īpašiem piedāvājumiem un izpārdošanām.
Daudzplatformu pakalpojumi. Klienti var ātri un vienkārši meklēt automašīnu detaļas, izmantojot gan tīmekļa vietni, gan lietotni. Pārliecinieties paši, cik izdevīgs un ērts var būt automašīnu detaļu iegādes process.
Ekspertīze automašīnu remontā. Mūsu YouTube kanālos varat atrast vairāk nekā 3000 automašīnu detaļu nomaiņas pamācību.
Contact usCoordonnées de contact
Allemagne
- trust@autodoc.eu
- autodoc.lv
Demande des avis aux clients
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Ātri
Paldies par piegādāto preci, kura bija ātri piegādāta!
Kvalitatīvi bija iesaiņots, filtrs perfekts!
Paldies ļoti labi!
Malači!

Réponse de AUTODOC - Latvia
Labs un mobils piegādes serviss.Paldies.
Laba atlaide aplikācijā par piegādāto detaļu.

Izvēlētais produkts atbilst aprakstam
Izvēlētais produkts atbilst aprakstam. Piegāde ātra.

Everything was perfect
Everything was perfect - great quality for reasonable price and fast delivery! And packaging was perfect ;-)

Catalytic converter
I found a catalytic converter for my car at a great discount on the app. However, when I put it on my car, I still failed the technical inspection. Of course, my car is old, but after installing a different catalyst, the gas emissions were less, and I passed the technical inspection. But I am happy that AutoDoc refund my expences even without my insisting on it. 5 star atitude, thank you 👍🙂

Réponse de AUTODOC - Latvia
Būtu vēlams detaļām norādīt izmēru
Būtu vēlams detaļām norādīt izmēru. Nopirku aizsargdisku, bet izmērs neatbilst.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.