Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jakob er uden tvivl Danmarks bedste nøglemæger Jeg mister mine nøgler ufattelig tit så har prøvet utallige forskellige låsesmede Men Jacob kan noget særligt Kort ventetid Humor Løsningsori... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde mistet en nøgle. Ringede hertil og 2 timer stod firmaet og lavede en ekstra nøgle. 5 store stjerner. God og hurtig service Kan varmt anbefale dette firma til alle

Noté 4 sur 5 étoiles

Super service, yderst behagelig betjening. Nøgle virker perfekt. Tog dog lidt tid at lokke koderne ud af min svenske bil, men det endte lykkeligt.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service, med det samme ny ekstranøgle og lodning/kodning til ny nøgle med fjernbetjening. Der blev også checket at nøglerne fysisk virkede på bilen. Ydermere til en god pris, thumbs op herfra!!

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Vi fikser alle slags bilnøgler Ved AutoKey.dk forstår vi, hvor vigtige bilnøgler er for bilens sikkerhed og funktion. En ødelagt nøgle kan være en frustrerende oplevelse, men frygt ej! Vores erfarne nøglesmede er specialiserede i reparation af alle slags nøgler, uanset om det er traditionelle nøgler eller mere avancerede fjernbetjente nøgler. Vi ved, hvordan vi skal håndtere de nyeste nøgleteknologier, og vores avancerede værktøjer sikrer, at vi kan udføre nøgle reparation med præcision og kvalitet. Vi har fysisk butik i Frederiksberg, men vi har udkørende service som dækker hele Sjællands-området, dækker vi hele Sjællands-området og tilbyder vores ekspertise inden for reparation, kopiering og kodning af bilnøgler. Med mere end 30 års erfaring inden for feltet er vi stolte af at levere professionelle nøgleløsninger til vores værdsatte kunder.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Rigtig god oplevelse hos Autokey.dk

Rigtig god oplevelse hos Autokey.dk. Hurtig service, professionel behandling og super god kommunikation hele vejen igennem. Man føler sig godt taget imod, og arbejdet blev udført som aftalt. Kan klart anbefales.

16 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde låst mig ude af min bil

Jeg havde låst mig ude af min bil, og min nøgle var så slidt, at bilen ikke kunne åbnes. Jeg kontaktede adskillige personer for at høre om pris og ventetid på både oplukning af bilen samt fremstilling af en ny nøgle. De fleste lå i den høje ende prismæssigt og kunne først hjælpe flere dage senere.
Jacob kunne derimod hjælpe allerede dagen efter, og prisen var langt mere rimelig, end jeg havde forventet. Han kom ud til min bil, og på få minutter havde jeg både fået adgang til bilen igen samt en helt ny nøgle.
Virkelig god service, professionel behandling og en hurtig løsning. Jeg kan kun varmt anbefale ham til andre. 😊

9 mai 2026

Mine bedste anbefalinger herfra

Jeg kontaktede Yakub og fik lavet en tid hvor han kom forbi mig.
Fik lavet en nøgle til min Yaris, og samtidig nøgle til MC.
Han klarede det til punkt og prikke, og selvom der var en lille udfordring med MC nøgle blev det løst uden at tøve. 10 stjerner herfra hvis det var muligt!

3 mai 2026

Dygtig og ordentlig.

Jeg skulle have lavet en ny nøgle til en Touran. Arbejdet var udført kompetent, men desværre pga bilens software kunne det ikke færdiggøres. Altså ikke Jakobs skyld.

Desværre betød det, at den nøgle, vi havde lavet, var kaput og skulle til officiel forhandler. Jakob var meget professionel og tog fejlen på sig.

Kommer igen en anden gang.

11 avril 2026
Logo de Autokey

Réponse de Autokey

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke kunne færdiggøre opgaven på grund af bilens software, men sætter stor pris på din forståelse i forhold til situationen. Nogle gange støder vi desværre på fabriksbegrænsninger, som ligger uden for vores kontrol – men vi gør altid, hvad vi kan for at finde den bedste løsning for kunden.

Det betyder meget, at du fremhæver vores professionalisme, og vi tager altid ansvar, når noget ikke går som planlagt.

Du er meget velkommen igen en anden gang – vi står klar til at hjælpe.

Autokey 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg knækkede mine bilnøgler og har lige…

Jeg knækkede mine bilnøgler og har lige været inde og få den lavet var super hurtigt og rigtig god service og kunne køre videre med en ny nøgle med det samme med kørsel derud og stå med en ny nøgle har cirka Taget 19 minutter er så glad varmt anbefales herfra hvis man knækker en nøgle og det er ikke overpriser❤️🙏🏽

28 avril 2026

Havde mistet en nøgle

5 store stjerner. God og hurtig service
Kan varmt anbefale dette firma til alle

22 avril 2026

Top service

16 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastik oplevelse at bruge Auto Key.

Fantastik oplevelse at bruge Auto Key.
Dem vi har snakket og skrevet med, har leveret en utrolig god service og fleksibilitet.

Jeg har købt og fået kodet flere nøgler af Auto Key og de har altid været imødekommende og problemløsende.

Jeg kan varmt anbefale at bruge Auto Key, hvis man mangler en ekstra bilnøgle.
Helt igennem fantastisk oplevelse.

11 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Længe siden jeg har fået så god service.

Jeg fik lavet nye bilnøgler hos Autokey, og servicen var helt i top. De var hurtige, professionelle og vidste præcis, hvad der skulle gøres. Nøglerne blev kodet uden problemer, og prisen var meget rimelig i forhold til kvaliteten af arbejdet. Personalet er venlige og virkelig dygtige til deres håndværk.

Kan helt klart anbefale Autokey til alle, der har brug for nye bilnøgler eller hjælp til bilens låsesystem!

8 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service ! Mange kunne lære af denne person ! Han tag sig job seriøs og gør et fantastisk arbejde !

Yder en service udover det sædvanlige !

Blev længe på arbejdet for at hjælpe mig og rykkede ud akut og jeg var kørende enden for 30 min ! Rigtig rigtig fin service !
En klart anbefaling herfra !

29 novembre 2025

Formidabelt værk fra Autokey

Formidabelt værk fra Autokey.

Troværdighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gennemsigtighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐
Tid: ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kunne blive ved, ikke sidste gang jeg bruger Autokey. Masser varme anbefalinger herfra!!!

21 novembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus