Am dus la vopsit Mercedesul soției mele și am rămas impresionat de acest service auto . Totul este la superlativ . Mașina a ieșit impecabil , sunt cu mult peste orice reprezentanta auto din România .... Voir plus
Revin pentru a doua oară la acest service auto și am revenit încă o dată cu multă încredere ,pentru ca știam ca se va rezolva problema pe care o am la mașină ,este un service excepțional începând de l... Voir plus
O bucurie! Am primit mașina în termen, cu problemele pentru care am adus-o rezolvate! Cu adevărat profesioniști și, înainte de toate, empatici! Am primit mașina la schimb pe toată perioada in care am... Voir plus
Super servicii ! Numai o menționare Am avut la schimb o Toyota CHR ultima generație și am avut cam multă grijă de-a ea…;)) Super servicii! Mulțumesc băieților întregii echipe!
Car damage and rental center in Bucharest. We help, consult and resolve settlements for insurance rights when you are involved in a vehicle accident. With a large professional crew, we provide fast and reliable services, always prioritizing quality and customer satisfaction. Just bring your damaged vehicle, let us settle your claim and you will receive one of our premium replacement cars to use until your car is fixed! Visit our website for more info: autoklasen.ro
Theodor Pallady 287, 032267, Bucuresti, Roumanie
- +40371719191
- office@autoklasen.ro
- autoklasen.ro
Aucune trace de demande d’avis
Absolutely fantastic experience at…
Absolutely fantastic experience at Klasen Auto Service Bucharest! Everything from start to finish was simply excellent. The team provided amazing service and truly outstanding support throughout the entire process. They are professional, reliable, and genuinely care about their customers. If you need a trustworthy auto shop in the city, look no further. Highly recommended!
În regulă
În regulă. Calitate, promptitudine la constatare. Reparația a durat puțin cam mult.
I had the best experience at this car…
I had the best experience at this car service, they were really nice, my car looks brand new!
Super servicii
Super servicii ! Numai o menționare
Super servicii!
Mulțumesc băieților întregii echipe!
Servicii excelente
Servicii excelente! Au lucrat foarte profesionist si sunt multumita! Personal foarte amabil! Multumesc Klasen!
Sunt mulțumit de reparațiile efectuate…
Sunt mulțumit de reparațiile efectuate recomandări pt posesorii de autoturisme avariate.
O experienta premium
O experienta premium. Se poarta cu grija și cu mașina și cu clienții. Recomand.
Recomand cu incredere
Recomand cu incredere, am fost tratata cu respect si amabilitate, oricand am o problema voi reveni aici.
Profesionalism
Profesionalism! Cu siguranta voi reveni cand voi avea nevoie! Mulțumesc!
Tot personalul a fost foarte drăguț iar…
Tot personalul a fost foarte drăguț iar mașina a ieșit impecabil !
Super multunit
Super multunit, servicii de calitate si foarte amiabili si cooperanti!
Recomand cu incredere,personal amabil…
Recomand cu incredere,personal amabil si profesionist🙏
Am descoperit o echipa foarte bine…
Am descoperit o echipa foarte bine structurată, oameni profesioniști, extrem de eficienți, calitate a serviciilor impecabilă ! Felicitați întregii echipe Klasen!
O firmă super profesionista
O firmă super profesionista, si o echipa ff amabila. Mulțumesc
Un service exceptional
Un service exceptional, responsiv si profesionist! Masina de inlocuire a fost de exceptie, noua si mult peste așteptări. Cu siguranta voi reveni pentru alte setvicii.