Lisez les avis des autres
Jeg har fået udbedret en trafik skade på min Audi A4. Reprationen var udført til tiden og efter aftale, meget pænt malerarbejde ingen fejl eller mangler. Kan varmt anbefale værkstedet flink og venlig... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Autoværksted i Aalborg din lokale Hella Service Partner
Coordonnées de contact
Hjulmagervej 15, 9000, Aalborg, Danemark
- autospecialisten-aalborg.dk
Aucune trace de demande d’avis
Elendigt værksted
I forbindelse med skift af bremser er det efterfølgende blevet konstateret, at ingen af flangerne var rengjorte inden monteringen af de nye bremser, hvilket kan medføre til skæve bremser. Ligeledes var ingen af hjulene i balance efter de havde afbalanceret dem. Deres mekaniker påstod at han havde prøvekørt den, hvilket jeg tvivler på, da rattet rystede voldsomt.
HOLD JER FRA DEM!!!
Fantastisk god service
Fantastisk service da jeg svingede ind uanmeldt med et punkteret bagdæk, de tog bilen ind med det samme og fik lappet hullet så jeg kunne komme videre til mine gøremål med min trailer bagpå.
Bedste mekaniker jeg nogensinde har…
Bedste mekaniker jeg nogensinde har haft, mega dygtige og flinke, priserne kan alle være med, og vil aldrig bruge andre end Jan og team hos Autospecialisten på loftbrovej 70 som er så nem at komme til, de har altid et råd, og en lånebil😅🚗
Kompromisløs diagnosering og meget…
Kompromisløs diagnosering og meget venlig kundeservice. Kommer helt sikkert igen, når min BMW skal repareres
Her føler man virkelig at man som kunde…
Her føler man virkelig at man som kunde bliver taget hånd om. Kom med en bil hvor tændingslåsen var i stykker. Jan fulgte altid op og informerede mig om opgaven. Tryg og professionel rådgivning!
Service på VW Polo
Fik udført service på min VW Polo. Alt forløb som forventet. God pris og en betjening i top.
Kan varmt anbefale Autospecialisten - og kommer helt sikkert igen.
Fair pris og god service
Fair pris og god service.
Har brugt autospecialisten Aalborg mange gange.
Der er god service, hurtig behandling og til en fair pris.
Vil klart anbefale dem til alle jeg kender.
Søde
Søde, venlige og rare - har været der nogle gange og der har aldrig været nogle problemer
En onsdag morgen på vej til arbejde
En onsdag morgen på vej til arbejde, begyndte alle lamper i instrumentbrættet at blinke på fuld tryk. Jeg ringer derfor Jan op og med det samme giver han instrukser om, hvordan jeg forsigtigt og sikkert kunne vende om og komme frem til værkstedet. Det skal her siges, at jeg holdt stille i morgen køen ved tunellen.
Jeg fik derefter vendt bilen om, jeg ankommer forskrækket og forvirret op på værkstedet. Her får Jan forklaret mig, hvad der kunne være galt og han stak mig en ny nøgle i hånden. Dette var nøglen til en fin og nydelig Peugeot 208 lånerbil. Jeg kunne derfor komme på arbejde til tiden samme dag og havde bilen de næste par dage, hvor han fik gennemgået bilen.
Det var en SUPER GOD service, som jeg oplevede hos Jan og autospecialisten, hvor det samtidigt ikke ruinerede mig her i månederne op til jul. Jeg vil fremover til enhver tid vælge Autospecialisten Aalborg, og jeg henvender hellere end gerne venner og bekendte til værkstedet!
Min oplevelse er over flere forskellige…
Min oplevelse er over flere forskellige besøg som hr og fru Jensen ikke ville opdage.
1) Værkstedet afprøvede ikke omprogrammering af EGR ventil. Havde betalt 1800kr men fandt ud af ved egen tester at de ikke havde ændret noget som helst. Men betalte dem fuld pris for omprogrammering hvilket jeg ser som snyd. Anyway gad ikke at diskutere med dem efterfølgende….
2) Røg test - Betalte et beløb for at få tjekket bilen pga en fejlkode. Koden henviste til utæthed ved indsugningssiden på bilen men efter værkstedet havde tjekket den fandt de ingen fejl kun et gæt på det kunne være en tryksensor som de rensede. Glad som jeg var hentede jeg bilen men blev dog hurtigt skuffet efter jeg havde kørt 100 m da fejlen kom igen. Lavede selv testen derhjemme med en cigar og en luftpumpe til et akvarie og det lykkes mig at finde en utæthed ved indsugningen af luftfilterkassen…
3) De fuldfører ikke service efter hvad der er beskrevet på hjemmesiden. Flere af de tjek der skulle udføres manglede feks prøvetur af bil efter service, kontrol af dæktryk. Medmindre jeg spurte så havde de ikke skilt ad og smurt mine bremser. Så se dem over skulderen når de laver service…
Super service, høj kvalitet, opfølgende kommunikation undervejs og levering til tiden. Modtog en flot og ren Audi A5 retur. Varmeste anbefaling.
Super service og stor tålmodighed
Er kommet hos Jan de sidste ti år nu og har altid fået upåklagelig service. Ingen tvivl om han gør sit bedste for kunden og jeg føler selv der er et højt serviceniveau. Har aldrig følt jeg var til ulejlighed trods mine nok dumme spørgsmål eller utålmodighed.
Kan kun varmt anbefale Jan til alle!
Det bedste og venligste serviceværksted…
Det bedste og venligste serviceværksted man kan tænke sig. Kan varmt anbefales.
/Torben - Aalborg
Super god service 👌
Kan anbefales!
Har fået ordnet bremser til syn og senere generator og smeltet fatninger.
Fantastisk service, Jan er super oprigtig og legitim i hans forretning. Hans værksted kan kun anbefales mange gange!
Jeg har fået udbedret en trafik skade…
Kan varmt anbefale værkstedet flink og venlig betjening.
BMW på værksted
Havde min BMW på værksted. Efter jeg henter den viser det sig de havde glemt, at male højre dør som aftalt. Måtte så aflevere bilen igen. Fik så en bil tilbage der var fyldt med slibestøv, grus og sand indeni og man havde glemt af afmontere malertape i højre dør. Ærgerligt med underleverandører der ikke gør et ordentligt arbejde. Men så må man selv gå bilen igennem inden den leveres til kunden.
Super god service
Super god service. Aircon. service hvor de udbedrede en fejl uden ekstra betaling
En aftale er en aftale både på pris og…
En aftale er en aftale både på pris og tid. Super god service, et sted vi helt sikkert vil anbefale og benytte en anden gang.
Jeg fik en fredag eftermiddag akut …
Jeg fik en fredag eftermiddag akut behov for en mekaniker, fordi min egen mekaniker ikke havde tid. Dette besøg gjorde at jeg efterfølgende skiftede til Jan hos Autospecialisten. Han har altid gjort alt hvad han kunne for at hjælpe mig hurtigst muligt, så billigt som muligt og så godt han kunne. Jeg var i en periode uheldig med min bil, hvor han IGEN var så flink, at jeg var nødt til at aflevere en kage på adressen :)
Han fik også lov til at sælge min bil og det har han gjort til UG. Jeg kan varmt anbefale Jan og hans team hos Autospecialisten. Næste gang jeg får en bil vil jeg klart foretrække Jan hos Autospecialisten.
L’expérience Trustpilot