À propos de l'entreprise

3. Boutique de santé et beauté
  4. Spa médical
  5. Clinique spécialisée

Écrit par l'entreprise

Kosmetisk hudlægeklinik i hjertet af Solrød Strand. Ekspertise i kosmetiske og æstetiske behandlinger af huden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Høj standard, tryghed og tilfredshed

Jeg fik en laserbehandling hos Julie, som jeg har været fuldt ud tilfreds med. Julie var meget omhyggelig og god til at forklare, hvad der skulle ske, så jeg følte mig tryg og i de bedste hænder. Jeg er blevet meget glad for resultatet, som har frisket min hud op og gjort den mere ensartet. Jeg kommer helt sikkert igen.

3 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og tryg behandling hos Julie

Jeg har fået behandlinger hos Julie, og det har været en virkelig god oplevelse hver gang. Hun udstråler stor professionalisme og formår at skabe et trygt og behageligt rum, hvor man føler sig godt vejledt og i gode hænder. Resultaterne har levet fuldt op til mine forventninger, og jeg er meget tilfreds. Jeg kan derfor varmt anbefale både Julie og Avenor til andre, der søger kompetent og omsorgsfuld behandling.

8 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt, fagligt i top og behageligt personale

Jeg er blevet behandlet af Julie i klinikken og det var en både meget professionel og behagelig oplevelse i flotte omgivelser. Kan varm anbefale stedet. Desuden er der tilknyttet en hudlæge så man sikrer at procedurerne er i orden hvilket giver den bedste tryghed for ordenlig faglighed.

21 août 2025

Fantastisk sted

Et helt igennem fantastisk sted🙌…..Julie er så utrolig sød og dygtig!
Et særdeles rart og trygt sted at komme, og man bliver altid mødt af smil og venlighed - både i receptionen, hos Julie og hos hudlægen.
Varme anbefalinger herfra
Mvh
Helle

3 octobre 2025

En super fin oplevelse

Jeg havde min første behandling hos Julie og blev mødt med både stor professionalisme og imødekommenhed. Hun guidede mig trygt og struktureret gennem hele forløbet, hvilket gjorde, at jeg følte mig i sikre og kompetente hænder. En stor tak til Julie for hendes faglige dygtighed og brede viden inden for området. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger hende.

14 mars 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det fineste sted, de dygtigste mennesker og helt utrolig nærværende rådgivning. Tak for dig Julie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg stopper aldrig med at være kunde her 🙏🏻

3 septembre 2025

JULIE ER EN STJERNE!

Jeg har haft fornøjelsen af at blive behandlet af Julie 2 gange, og jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Hun er utroligt behagelig og professionel, og hun gør altid sit ypperste for at sikre, at jeg føler mig godt tilpas under behandlingen. Hun går altid den ekstra mil for at yde den bedste service, og det er tydeligt, at hun virkelig bekymrer sig om sine kunder. Jeg er meget tilfreds med resultaterne, og jeg kan på det varmeste anbefale hende til alle, der ønsker kvalitet og omsorg i behandlingen!

Bh E K♥️

13 mars 2025

Permanent hårfjerning

Jeg er gået i gang med permanent hårfjerning hos Avenor Cosmetic, og jeg er allerede meget tilfreds med både behandlingen og måden jeg er blevet mødt på af det dygtige personale!

6 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse ifbm IPL behandling. Blev taget godt imod af Sygeplejerske Julie. Som man tydeligt kan mærke har en masse erfaring indenfor de kosmetiske behandlinger og ikke mindst brænder for sit fag. Følte mig straks tryg og rolig i hendes kyndige hænder.
Julie er god til at forklare om både, før, under og efter behandlingen.
Jeg vil fortsætte mine behandlinger i klinikken med IPL og kombinere det andre med behandlinger på sigt.
Kan varmt anbefale stedet til andre der også overvejer det. 😊

12 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus