1. Magasin de produits capillaires

Avenzo is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige föhns die prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid combineren. Wij ontwikkelen en selecteren onze producten met één duidelijke missie: warmte onder controle brengen en vertrouwen creëren bij iedere gebruiker. Onze föhns zijn ontworpen voor consistente prestaties, optimale warmteverdeling en langdurige duurzaamheid. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of professionele styling, wij zorgen ervoor dat onze producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Wat u van Avenzo mag verwachten: Levering binnen 1–2 werkdagen Betrouwbare en veilige producten Transparante communicatie Duidelijke voorwaarden Professionele en toegankelijke klantenservice Als Nederlands bedrijf hechten wij veel waarde aan service en klanttevredenheid. Wij staan klaar om vragen snel en zorgvuldig te beantwoorden en denken actief mee wanneer er ondersteuning nodig is. Wij geloven dat vertrouwen niet wordt beloofd, maar verdiend. Daarom blijven wij continu werken aan verbetering van onze producten en dienstverlening. Warmte onder controle. Ontworpen voor vertrouwen.

4,1

Bien

Super tevreden

Een van de beste föhns die ik ooit heb geprobeerd! Mega krachtig dus mijn haar is super snel droog, verschillende standjes qua hitte wat erg fijn is en de föhn zelf vinden erg super mooi uitzien. Uitgetest door heel de familie en iedereen is tevreden!!

2 mars 2026

Fantastisch

Fantastisch. Deze föhn is super licht. Mijn haar was echt ontzettend snel droog.ik heb niet eerder zo een goeie aankoop gedaan. En zeker nog niet eerder zo een goeie föhn gehad. Een echte aanrader! Ik ben er echt ontzettend blij mee. Dank je wel ook voor de goeie service. 😍

24 février 2026

Uitstekend

Levering was erg snel. Al binnen een dag had ik mijn nieuwe föhn in huis.
De föhn was mooi geseald, waardoor je gelijk kon merken dat het om een nieuw product ging.
Voor mij zeker een aanrader!

2 mars 2026