Goede kwaliteit etiketten, dat spreekt voor zich. Ook snel en correct geleverd. Eén deel van de bestellinge bleek niet goed, dat werd direct hersteld en lag de volgende dag in de brievenbus. Prima s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Zeer behulpzaam bij vragen via mail i.v.m. product keuze en sjabloon voor de printerindeling in je compatibele tekstverwerker. Snel in verzenden. Goed verpakt. Een minpuntje omdat er verschillende... Voir plus
Ander everzender gebruiken dan UPS. Tot 3 maal toe werd levering vertraagd, terwijl ik hiervoor 3 halve dagen thuis gebleven ben. Uiteindelijk moeten gaan ophalen bij een verdeelpunt. Onacceptabel,... Voir plus
We hebben even moeten wachten omdat de bezorging vertraging had opgelopen. Het drukwerk en het stickermateriaal is van goede kwaliteit, consistent in formaat en afwerking. Voor herhaling vatbaar.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.
Onze belofte aan onze klanten
Écrit par l'entreprise
- Wij doen er alles aan om jouw ontwerp om te zetten naar een verbluffend eindresultaat.
- Een mooi etiket is het visitekaartje voor jouw product. Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en de modernste apparatuur om jouw ontwerp te verwerken tot een professioneel resultaat.
Coordonnées de contact
Cobolweg 3, 3821 BJ , Amersfoort, Pays-Bas
- Nederland: 0800 099 3390 België: 0800 72501 Luxemburg: +31 (0)33 720 07 22
- service@avery.nl
- avery.nl
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hoe leuk is het om je eigen stickers en…
Hoe leuk is het om je eigen stickers en etiketten te maken voor je producten.
Je besteld de etikettenvelletjes, met het Avery programna creëer je je eigen opdruk, stop de etikettenvelletjes in de printer en afdrukken maar.

Avery raad ik zeker aan
Prachtige en duidelijke website. Alles gevonden wat ik zocht. Ruime keuze in de verschillende materialen.
En een zeer snelle levering.
Ik ga hier nog bestellen in de toekomst.

Réponse : Avery Benelux
We zijn heel blij met de etiketten
We zijn heel blij met de etiketten, maar de verzending liet meer dan de wensen over. De communicatie van de verzenddienst was absoluut ondermaats. Ik verwachtte dat het thuis zou worden geleverd, maar uiteindelijk bleek het pakje te liggen in de lokale krantenwinkel. Dat is natuurlijk prima , maar ik heb het ontdekt toen de einddatum al verstreken was. Op de valreep heb ik dan toch nog mijn etiketten kunnen afhalen.

Fantastisch!
Fantastische kwaliteit etiketten en heel snel geleverd. Bovendien direct antwoord bij vragen.

Dubbel voordeel
1. Het scheelt een hoop werk
2, Het maakt dingen mogelijk die je zelf niet zou kunnen doen orinten op kunsstrof bijvoorbeed en vernissen.

Réponse : Avery Benelux
De aflevering bleef uit en de…
De aflevering bleef uit en de vervoerder (GLS) meldde dat het pakket was zoekgeraakt. 1 telefoontje vaan de klantenservice van Avery was voldoende on gratis een nieuwe levering te krijgen.
De levering zelf was prima in orde zoals gewend van Avery.
De aflevering door GLS daarentegen niet.
Het pakket stak half uit de brievenbus in de stromende regen, terwijl we gewoon thuis waren.

Zeer goede etiketten
Zeer goede etiketten, mooi papier en echt eenvoudig verwijderbaar!!!

Te lange wachttijd
We hebben 10 dagen moeten wachten op onbedrukte etiketten. Dat lijkt ons veel langer dan normaal.

Réponse : Avery Benelux
Materiaal en verpakking prima in orde.
Materiaal en verpakking prima in orde.
Verzending door UPS bleef veranderen, eerder, later, onduidelijk.

Avery zorgt voor oplossingen
Van Avery ben ik zeer tevreden. Ik kreeg direct een mail met een overzicht van mijn bestelling. Ook werd mijn pakket onmiddellijk verzonden. Bij de pakketdienst UPS liep het echter mis. Ik heb mijn bestelling na meer dan een week nog altijd niet ontvangen. Bij UPS, staat er: "Pakket tijdelijk vertraagd".
Bestelling besteld op 1/10 op 13/10 nog altijd niets ontvangen. Pakket lijkt verloren gegaan te zijn.
Avery stelde meteen voor om pakket opnieuw te versturen. Nu wacht ik vol spanning op mijn nieuwe pakket. Dank u wel Avery om mij te helpen.

Snel verzonden
Snel verzonden. Was even een verkeerde levering, maar heel snel weer opgelost. Mooi materiaal. Kom zeker terug.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.