Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var lätt att beställa. Bra att man kunde köpa några enstaka ark med etiketter. Själva köpupplevelsen var positiv. Det jag inte var nöjd med beror egentigen på UPS som lyckats vika paketet så det... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fint tryckta etiketter som jag beställde till honungsburkar. Trots små bilder och liten text blev det väldigt skarpt och högupplöst! Paketet levererades med UPS som sedan lämnades över till DHL pick... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Enkelt och smidigt att designa egna etiketter och mycket bättre resultat än att skriva ut själv på vanlig skrivare. Etiketterna jag fick blev precis som jag förväntade mig! Enda nackdelen är att de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Är SÅ GLAD över att ha hittat denna sida som trycker etiketter. Etiketterna är av hög kvalité, de verkar vara vattentäta men har inte testat ännu, hoppas dessa är det. Men hur som helst, super snabb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant d'autocollants
  2. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  3. Service d'impression numérique
  4. Magasin d'impressions et de signalisation
  5. Imprimeur
  6. Fournisseur d'équipement pour magasin

Écrit par l'entreprise

Avery är den marknadsledande leverantören av etiketter för alla tänkbara ändamål och erbjuder gratis programvara för design och tryck. Se mer här.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Så fantastiskt snabb leverans

Så fantastiskt snabb leverans! Och fin kvalitet på etiketterna.

27 novembre 2024

Hej Sofia,
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige levering og kvaliteten på etiketterne. Det betyder meget for os at levere produkter og en service, der lever op til vores kunders forventninger.

Hvis du har brug for flere etiketter eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt.

25 novembre 2024

Hej Johan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som både hurtig og enkel. Det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Precis det antal jag behövde till ett…

Precis det antal jag behövde till ett vettigt pris. Snabb leverans

28 octobre 2024

Hej Gunnar.

Tak for din ordre. Vi er glade for at kunne tilbyde vores PrintSelv service - hvor man selv sammensætter sit produkt og til sidst vælger hvor mange ark man har brug for! så undgår man at brænde inde med etiketter man ikke kan bruge :-)

Snabb och smidig beställning

Snabb och smidig beställning. Hemsidan erbjuder också mallar för design av etiketter och man kan printa och spara sina projekt.

26 octobre 2024

Hej.

Hvor er vi glade for at du benytter vores Design&print. Vi sætter pris på din feedback, omkring bestillingsprocessen.

Snabb leverans

Snabb leverans! Mycket nöjd med etiketterna som vi beställde.

3 octobre 2024

Hej,
Tak for din Feedback, det sætter vi pris på!

Hej,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores store udvalg og hurtige levering. Vi sætter stor pris på din feedback!

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Smidigt att kunna beställa så många ark…

Smidigt att kunna beställa så många ark man behöver.

24 septembre 2024

Hej Elin.
Tak for din feedback! Vi er også selv super glade for vores løsning der kan tilpasse sig efter hvor mange ark man faktisk behøver, så undgår manat brænde inde med nogle man ikke skal bruge.

Ha' en dejlig dag

Snabbt och snyggt

Mina etiketter kom snabbt och effektivt med hem leverans

29 septembre 2024

Hej Peter,

Tak for din feedback! Vi er glade for at dine labels kom rettidigt.

Noté 5 sur 5 étoiles

För att det finns ett toppenprogram för…

För att det finns ett toppenprogram för mallar. Det blir superlätt att göra etiketter! :-)

Hej Jennie,

VI er glade for at høre at du bruger vores program til at designe dine etiketter med. Vi er selv ret stolte af at vi kan tilbyde så fint et design program til vores labels. Her er der mulighed for mange tilpasningsmuligheder og vi står til rådighed med hjælp til programmet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snabb service och bra kvalitet på…

Snabb service och bra kvalitet på etiketterna

Hej Gunnar,

Vi er glade for at vores etiketter levede op til dine forventninger og du oplevede en god service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bra att kunna prata med en representant…

Bra att kunna prata med en representant från er som kunde vägleda mig rätt till en webbeställning.

Hej Pia,

Dejligt at vores kundeservice har kunne hjælpe dig videre! Vi står til rådighed på mail og telefon alle hverdage fra 8:30 til 15.

Snabb leverans

Snabb leverans. Bra kvalitet på produkten. Inspirerande hemsida med roliga designidéer.

24 septembre 2024

Hej Anna,

Hvor er det dejligt at du finder vores hjemmeside inspirerende, den feedback er vi glade for!
Vi håber at se dig som kunde en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fint tryckta etiketter till honungsburkar

Paketet levererades med UPS som sedan lämnades över till DHL pick up point, men jag fick aldrig någon avisering utan av en händelse kollade jag upp spårningsnumret och fick på så sätt reda på att paketet var på DHL pick up point - såg detta i sista sekund innan paketet skickades tillbaka eftersom det varit hos DHL i en vecka vid det laget.

1 septembre 2024

Hej Maria,
Vi er kede af at høre om oplevelsen med UPS og du ikke har fået en besked om afhentning stedet - Jeg har taget denne problematik videre!
Vi er glade for at du nåede at hente den, og at du er tilfreds med vores produkter!

Hej Fredrik,

Hvor er vi glade for at høre du benytter dig af vores program Design&Print - her kan man skabe enhver etiket til alle vores produkter! Din feedback betyder meget for os.

hej Jan,
Vi er glade for at høre at det hele gik smidigt og enkelt! Tak for din feedback.

Snabb leverans

Snabb leverans. Fina färger på etiketterna. Bra papperskvalitet. Men hur ska man betala fakturorna? Mvh Ann-Kristin Jönsson

2 août 2024

Hej Ann-Kristin,

vi har sendt dig en mail omkring hvordan du betaler en faktura - de bliver sendt til dig på mail.
tak for din feedback.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus