Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var lätt att beställa. Bra att man kunde köpa några enstaka ark med etiketter. Själva köpupplevelsen var positiv. Det jag inte var nöjd med beror egentigen på UPS som lyckats vika paketet så det... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fint tryckta etiketter som jag beställde till honungsburkar. Trots små bilder och liten text blev det väldigt skarpt och högupplöst! Paketet levererades med UPS som sedan lämnades över till DHL pick... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Enkelt och smidigt att designa egna etiketter och mycket bättre resultat än att skriva ut själv på vanlig skrivare. Etiketterna jag fick blev precis som jag förväntade mig! Enda nackdelen är att de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Är SÅ GLAD över att ha hittat denna sida som trycker etiketter. Etiketterna är av hög kvalité, de verkar vara vattentäta men har inte testat ännu, hoppas dessa är det. Men hur som helst, super snabb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant d'autocollants
  2. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  3. Service d'impression numérique
  4. Magasin d'impressions et de signalisation
  5. Imprimeur
  6. Fournisseur d'équipement pour magasin

Écrit par l'entreprise

Avery är den marknadsledande leverantören av etiketter för alla tänkbara ändamål och erbjuder gratis programvara för design och tryck. Se mer här.

Coordonnées de contact

Bra kvalite

Bra kvalite. Snabb leverans

4 juillet 2023

Kære Kenneth.

Mange tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores produkter samt leveringen.

Snabb leverans.

26 juin 2023

Kære Britt.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at du synes godt om din levering.

Jag rekommenderar Avery produkter

Jag rekommenderar Avery produkter.
Jag är supernöjd med deras kvalitet och den professionalism de visar.

10 juin 2023

Kære Iuliana.

Mange tak for din feedback.
Det er vi glade for, at høre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Besvikna på averys djupfrysetiketter för kyl och frys

Vi köpte averys djupfrysetiketter som ska tåla frys och kyl i flera olika storlekar för märkning av burkar och flaskor som vi sedan säljer. Alla storlekar vi köpte har skrynklat sig när de kommit in i kylskåp eller bara ner i sval. Etiketterna verkar inte tåla temperaturföränding. Nu är alla våra produkter märkta med etiketter som är skrynkliga och vi kan inte göra något åt det. Det är pinsamt att sälja varorna så. Vi är besvikna och ledsna då vi litade på beskrivningen av vad etiketterna passar för.

4 juin 2023

Kære Mats.

Mange tak for din feedback.
Vores kuldebestandige etiketter skal selvfølgelig ikke reagere, som du beskriver her. Der er flere faktorer der spiller ind i forhold til påsætning og holdbarheden af etiketten. Jeg kan se min kollega er i dialog med jer pr. mail omkring dette. Jeg beklager oplevelsen mange gange.

Sandra, Avery Nordic.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den höga kvalitet jag önskade.

Kvaliteten på produkten höll de höga krav jag ställde.

1 juin 2023

Kære Peter.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at vores produkter lever op til dine forventninger.

Bra service vid fråga.

Bra service vid fråga.
Snabb leverans.

7 juin 2023

Kære Jonas.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at du syntes godt om vores service og levering.

Noté 3 sur 5 étoiles

Det var krångligt att betala

Det var krångligt att betala. Dansk bank och fixa med internationella betalningar på internetbanken och bara kunna välja Euro, dollar eller dansk kr vid överföring? För att köpa lite etiketter?

26 mai 2023

Kære Michael.

Mange tak for din feedback.
Vi er bekendte med udfordringen og arbejder lige nu på, at få lavet en løsning. Det skulle snarligt blive løst. Vi beklager ulejligheden.

Sandra, Avery Nordic.

Superfina etiketter

Superfina etiketter! Synd bara att det är så dyrt att beställa några få kopior...

8 mai 2023

Kære Josefin.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at høre, at du synes godt om etiketterne. Arbejdet for os er det samme uanset antal, derfor bliver det billigere pr. ark jo flere du bestiller.

Kære Maritha.

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for at høre om dine gode oplevelse i forbindelse med dit køb.

Noté 3 sur 5 étoiles

Kære Johan.

Mange tak for din feedback.
Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for uddybning og hjælp. Vi sidder klar på telefon fra kl. 8.30-15.

Flexibla beställnings möjligheter

Flexibla beställnings möjligheter, att blanda sortimentet! Stora möjligheter att komponera etiketterna!
Däremot hade jag lite svårt att hantera programvaran på ett smidigt sätt, men jag är nog inte något större proffs på datateknik.

4 avril 2023

Kære Torbjörn.

Mange tak for din feedback. Vi er glade for, at du synes godt om vores sortiment.
Vi vil altid meget gerne hjælpe i forbindelse med vores online software. Næste gang er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar på telefon, mail og chat.

Noté 2 sur 5 étoiles

Hej,

Vi er kede af du synes at fragten er for dyr. Du er velkommen til at sende os en mail på Nordic@avery.com :)
Vi vil gerne have du køber hos os igen, trods fragten.

Snabbt och seriöst

Snabbt och seriöst. Dock inte exakt den produkt jag tänkte mig. Mitt eget fel förmodligen.
Jag har sedan fått utmärkt och snabb hjälp från Avery att hitta vad jag ville ha.

14 mars 2023

Hej,
du er mere end velkommen til at sende os en mail på Nordic@avery.com, så ser vi på om vi kan finde det rigtige produkt til dig :)

I truly recommend!

Excellent and fast delivery service and a great editing program, giving you great possibilities to design your labels. Awesome!

6 mars 2023
Avis spontané

Many thanks!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus