Udgiver sig for at være dansk.
På deres hjemmeside skriver de at de er en dansk virksomhed, dette er dog ikke tilfældet, da de ikke har et dansk CVR nummer. På FB har de angivet en dansk adresse, hvilket ikke er muligt at verificere. De sender fra Kina, og ved ønske om returnering, henviser de til en Kinesisk adresse, hvilket ikke stemmer overnes med dansk lovgivning omkring returnering af varer købt på nettet. Deres tilbud er mistænksomme da deres før priser ikke kan verificeres. Kvalitet på produkter er svingende, men lever efter min mening ikke op til deres priser.
Min anbefaling er ikke at købe varer hos dem, da de ikke overholder dansk lovgivning, på trods af de selv henviser til denne i deres salg- og leveringsbetingelser.
Køb ikke derfra
Køb ikke derfra, medmindre du er ligeglad med service, og kvalitet som langt fra lever op til det der bliver beskrevet. Varerne kommer far Kina direkte. det er så en ting, men skal de returneres skal de også sendes til Kina, til trods for det ikke er oplyst i deres returpolitik. Når der så stilles spørgsmål til det, bliver der ikke svaret. De står på deres hjemmeside at det er en dansk virksomhed, men det er snyd og bedrag. Jeg har stadig ikke fået svar og stadig ikke fået mine penge retur
Jeres bytte service er under al kritik
Jeres bytte service er under al kritik, ingen samarbejde . Bare “ tomme” løfter.
Der handler vi ikke mere
HANDEL ALDRIG MED DETTE FIRMA DET ER ET…
HANDEL ALDRIG MED DETTE FIRMA DET ER ET RENT FUB FIRMA KA DESVÆRRE IKKE GI MINUS STJERNER.........
Det er et firma med Kina varer af…
Det er et firma med Kina varer af dårlig kvalitet
Handl ikke hos dem
Til sidst kom varen frem, lettelse derfor 4 stjerner
Til sidst kom varen frem. Formentlig direkte fra Kina. Firmaet skriver til mig at deres forsendelsestid er 3-4 uger hvilket hidtil er undgået min opmærksomhed. Firmaets navn Axel Lundgren fremgår intetsteds af den nu modtagne forsendelse. Varen som skulle hedde Norrfell hedder nu Freiheit, men ellers ingen indsyede oplysninger om oprindelsesland, materialer eller vaskemetode etc. Et ret stort mærke på ærmet ud for skulderen siger 'sports over size' og Freiheit-logoet på brystet er forsynet med et texansk/mexikansk kvægkranium med ultralange horn a la cowboyæstetik.
Der er ikke meget svensk 'axellundgren' over denne urban pilot jakke. Bare nu lynlåsen holder mere end 10 dage 😆
Hold jer lang væk fra dette firma
Hold jer lang væk fra dette firma.
Fik jakken 17 dage efter den var bestilt prisen var 550kr og kan købes på temu til 170kr så de har bare bestilt den der et rigtigt snyde firma.
HOLD JER LANGT VÆK
Hvor ville jeg dog ønske at jeg havde startet herinde, i stedet for som nu at afslutte her.
Og heldigvis, skal jeg nok "overleve" det der gør mest ondt, det er når man finder ud af at man er blevet taget ved r....! Og dette firma er total useriøs! de varer jeg fik derfra lever i kvalitet slet ikke op til, hvad man med rette kunne forvente og hele deres koncept op opdigtet løgn. Den bedste anbefaling herfra:
HOLD JER LANGT VÆK
til alle Danskere..
til alle Danskere... hold jer langt væk fra dette firma. 1,5 måned med levering. total dårlig Kina kvalitet, de burde skamme sig føj føj føj. køb intet der. En stjerne er alt for meget.
Har lige modtaget min jakke
Har lige modtaget min jakke, d 6 Feb, pengene er trukket d 22/1. Elendig kvalitet. Vil ikke handle her igen.
Total svindel
Total svindel, dobbelt trækning af beløb og varerne bliver aldrig afsendt. Ingen mulighed for telefonkontakt og e-mail link virker ikke
Skulle ha haft 0 Stjerner
Skulle ha haft 0 Stjerner - Fup og fidus firma - Falsk reklame med høj kvalitetsvare som ikke svare overens med det man modtager - langt langt fra - Ville ikke engang gå med det om jeg så fik det gratis. Købte en Jakke der efter Signe skulle være nedsat fra 3.600.- til 689.- Stærkt nedsat skriver de i annoncen. Jakken endte så endelig at komme efter diverse skriverier til kundeservice, men hvilken ringe kvalitet - Det er meget bedre det der kommer fra Wish eller Temo - Så hold Jer LANGT VÆK FRA DET FIRMA.
Syntes det ligner svindel og checker…
Syntes det ligner svindel og checker Trustpilot - føj nogle grimme anmeldelser - godt jeg ikke handlede der
Utroværdig
Varen er ikke leveret efter 3 uger.
Tracking virker ikke fordi der ikke er tracking.
Kundeservice kunne ikke oplyse om tracking.
Køb altid med Paypal på ikke kendte hjemmesider, så er du sikker på tilbagebetaling.
Elendigt !
Bestilte Jakke 13. december, penge trukket med det samme.
I starten af Januar fortsat ikke leveret og svar fra kundeservice efter flere beskeder var - "Er ikke produceret endnu", hvilket jo kan undre når jakken var på lager da den blev bestilt. En masse skriveri frem og tilbage hvor jeg blev lovet status (uden det skete), lykkedes det endeligt at få ordren annulleret 0g pengene tilbage 20 Januar. Firmaet bevæger sig uden tvivl på grænsen af det lovlige omkring markedsføring og kan undre at varer produceres i Kina uden det på nogen måde fremgår - ligesom hjemmesiden fremhæver tusinder af tilfredse kunder - hvor mon den påstand kommer fra? Jeg er ihvertfald ikke en af dem !!
Det hele er ren svindel
Det hele er ren svindel, svarer ikke på mails, hold jer lang væk fra dette firma
Har bestilt en Jakke På Nettet som på…
Har bestilt en Jakke På Nettet som på billedet er sort og der kommer en i blå? fordi de ikke har flere i sort og man kan ikke vælge farve!😡😡
Ydermere kommer jakken fra Kina😡 på trods af alt ser Dansk ud på hjemmesiden og penge bliver trukket med det samme😡 og i en kvalitet der er under alt kritik! Ingen strop at hænge jakken på og ingen inderlommer og to foran på jakken der er fake😡😡
Firmaet vil ikke tage jakke retur og påstår at jeg bestilt den i blå😡😡
HOLD JER FRA DET SVINDEL FIRMA😡😡
FUUUUUUP FIRMA
FUUUUUUP firma..... Bliver desværre nødt til at give dem 1 stjerne, men de fortjener minus 10 stjerner.... Dårligste firma med flere længder....... Hold jer VÆK fra dette FUP firma..... man bestiller og betaler, men ser ALDRIG varen.....!!!! ALARM, ALARM, ALARM!!!!! FUP FUP FUP FUP FUP