Loodgieter Amsterdam Ayvazbouw Avis

3. Entreprise de construction
  4. Peintre
  5. Plâtrier
  6. Carreleur

Loodgietersbedrijf, jouw lokale expert voor loodgieterswerk en lekdetectie in Amsterdam en omstreken. Wij bieden professionele diensten, waaronder loodgieterswerk, lekdetectie, ontstoppen en meer. Expertise: Ons toegewijde team staat voor je klaar. Of je nu een professionele plumber nodig hebt of een badkamer specialist, wij bieden hoogwaardige service. Lekdetectie en Reparatie: Wij zijn de lekdetectie experts in Amsterdam. We sporen lekkages snel op en voorkomen verdere schade. Ontstoppen en Repareren: Wij lossen verstopte afvoeren en rioolproblemen op, zodat je weer van probleemloos water kunt genieten. Badkamer Specialist: Wij begrijpen de waarde van je badkamer. Laat ons je helpen bij het realiseren van je droombadkamer in Amsterdam en omgeving.

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Top service, ben heel content met Ayvaz Bouw!

Bijzonder competente en communicatieve loodgieter, die ook nog eens een heel redelijk bedrag rekent voor zijn werkzaamheden. Mijn lekkende toilet maandag j.l. perfect rerepareerd in no time tegen een allerzins betaalbaar bedrag. Bedankt voor de sympathieke en adequate service heren van Ayvaz Bouw! Particulieren moeten er wél rekening mee houden dat de offerte exclusief BTW is en dat er dus nog 21% aan kosten bijkomen die je niet kunt terugkrijgen als particulier.

19 janvier 2026

Goede ervaring

Ik ben heel snel geholpen met een lekkage in mijn keuken, alles werd ook duidelijk uitgelegd, goede ervaring

22 novembre 2024

onbereikbaar

ik heb mijn review verwijderd

5 août 2024

Beste J.A

Volgensmij is er een miscommunicatie geweest ik ben eigenaar van dit bedrijf en weet hier niks over. Mijn nummer is 0684136046 u kunt mij hier op bellen zodat ik kan achterhalen wat er precies aan de hand is. Alvast bedankt Orhan Ayvaz

Ben vandaag geholpen met verstopte…

Ben vandaag geholpen met verstopte afvoer door oran. Goeie aardige betrouwbare loodgieter die afspraken na komt, en goed werk verricht. Veel loodgieters vragen te veel geld. Dit bedrijf biedt diensten aan voor een eerlijk bedrag.

25 novembre 2023

Goeie service & kwaliteit

Goeie service! Deze loodgieter uit Amsterdam kon op korte termijn langskomen. Problemen waren binnen een half uur opgelost.

8 novembre 2023

Flexibel en goed advies

Orhan heeft ons geholpen met het leidingwerk voor onze nieuwe keuken. Het contact is altijd makkelijk via whatsapp verlopen en het nieuwe leidingwerk en de afvoer liggen netjes klaar. Ook voor het snel (her)installeren van een kraantje stond Orhan snel voor ons klaar.

30 octobre 2023

Vanochtend gebeld, vanmiddag geregeld

Vanochtend gebeld, vanmiddag geregeld. Hartstikke netjes gewerkt!

In eerste instantie via Werkspot een beunhaas gevonden voor het leidingwerk van de keuken. Na inspectie was dit niet goed en heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. Smiddags rond 3 begonnen ze en voor half 7 was alles netjes en opgeruimd. Ideaal

13 octobre 2023

Réponse de Loodgieter Amsterdam Ayvazbouw

Dankjewel dat je nog een review heb achtergelaten Roy.

Orhan van ayvazbouw.nl heeft mij…

Orhan van ayvazbouw.nl heeft mij geholpen met een lekkage achterde wc. snelle service en goed bereikbaar. dankjewel

9 octobre 2023

Réponse de Loodgieter Amsterdam Ayvazbouw

dankjewl beste meneer het was een snelle klus.

Snelle en goeie service

Snelle en goeie service. Aardige jongens en leveren goed werk af een aanrader!

9 octobre 2023

Réponse de Loodgieter Amsterdam Ayvazbouw

Dankjewel voor je review Naomi ik waardeer het :)