Kan kun anbefale Babynohr.dk. Jeg bestilte deres slyngevugge tirsdag. Onsdag var den allerede leveret! Produktet lever fuldt ud op til mine forventninger, og baby elsker den, og sover nogle gode lurer... Voir plus
Total dårlig og uprofessionel service. Man skulle tro at det er 5. klasses skoledreng, der sidder og besvarer mails, når ENGANG de ellers bliver besvaret. Update: I vender jo aldrig tilbage på j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde bestilt en slyngevugge pakke det var på restordre til afsendelse i start februar. Jeg skrev til dem den 9 februar bare for at høre om de havde nærmere viden om dato for afsendelse, der var promp... Voir plus
Vi har bestilt en rigtig fin kommode/puslebord. Den var præcis som vi håbede og relativ nem at samle. Materialet er virkelig lækkert og den er både pæn og funktionel - virkelig smart at man blot kan t... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Her kan finde finde anmeldelser på Babynohr.dk. Babynohr.dk er et økologisk babyunivers, hvor de små er i centrum
Tværvej 2, 9240, Sebbersund, Danemark
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Meget tilfreds
Meget tilfreds! Super professionelle og meget hurtig levering - vi er glade 😊👍
Nem og god hjemmeside
Nem og god hjemmeside, og meget hurtigt levering! Jeg havde en rigtig god oplevelse med mit køb, og min slungvuggen fungere helt perfekt.
Super fin slyngevugge - ny manual?!
Super fin slyngevugge, dog rigtig træls video og manual viser samlevejledning til en ældre model, og man derfor bliver en del forvirret.
Fuldt ud tilfreds, og fortryder ikke!
Bestilte slyngvugge på stativ en onsdag formiddag 11:30. Den ankom i pakkeshop dagenefter. Nem og hurtig at samle med samlevejledningen på deres hjemmeside. Min søn elsker at ligge og vugge i den. Det giver lidt overskud til forældrene om aften! ☺️
Fungerande produkt.
Fattades en karbinhake om man jämförde med monteringsvideon. Bör uppdatera videon då det var en annan sak som inte stämde.
Produkten i sig funkar bra.
Ok frakt tid.
Dårlig kvalitet. Dårlig kundeservice.
Billigt i forhold til konkurrenten, men kvaliteten er også derefter. Første motor vi fik leveret var ubrugelig. Denne blev sendt retur og vi fik en ny. Den nye fungerede fint i starten, men efter kort tid begyndte den at larme uacceptabelt meget. Den blev sendt retur og fejlen blev "udbedret" ved at ligge noget lyd isolerende ind i motoren. Men nu larmer den endnu mere og BabyNohr vil gerne have at jeg returnere igen på egen regning. Jeg har sendt billede af hvordan slyngen er opsat samt flere videoer af hvor meget motoren larmer. Men de vurdere det til at være helt normal. Jeg er villig til at sende videoen til Jer alle før I køber hos Babynohr. Så kan I selv vurdere hvad Babynoht mener er normalt før I køber en slynge fra dem. I kan skrive Jeres mail under min anmeldelse, så skal jeg med glæde sende video til Jer.
Nem hjemmeside og hurtigt levering
Nem hjemmeside og hurtigt levering. Super fin slyngevugge. Men manglede lidt info på hvor meget stativet egentlig fylder og en bedre brugsanvisning for at kunne give den 5 stjerner.
Fantastisk produkt.
Modtog min ordre igår. Min lille pige på 5 uger er ramt af kolik og den har allerede givet hende så meget ro. Hendes lurer er gået fra 10 minutter af gangen til 2-4 timer💗 Tusind tak.
Er som sådan helt tilfreds med…
Er som sådan helt tilfreds med produktet... Men der er lige noget jeg ikke helt kan finde ud af at samle, så vuggen sidder skævt i fht hvor knapperne på motoren sidder - det er lidt lidt irriterende.
Men jeg er mest ærgerlig over, at jeg modtog en kasse man kunne se havde været åbnet før, og der manglede en karabinhage og den ekstra sikkerhedssnor. Jeg skrev til kundeservice ang. dette for en uge siden nu, men har intet hørt tilbage.
Alt var ligesom det skulle være
Alt var ligesom det skulle være. Lækkert produkt og hurtig levering🤩
Kan virkelig anbefales
Bestilte søndag og tirsdag middag havde jeg min ordre.
Min lille dreng har elsket den fra første sekund af. Smiler hver gang han bliver langt i slyngevugge og så falder han i søvn efter 2minuttet.
Det er virkelig et godt produkt.
Fantastisk slyngevugge og vildt hurtig…
Fantastisk slyngevugge og vildt hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering
Godt alternativ til de dyre modeller
Slyngevuggen er perfekt for forældre, der er trætte af at hoppe på en yogabold med deres baby i armene. Husk at købe afstiverbund, så de kan sove i vuggen. Vores dreng er 3 uger og vi er nødt til at have babynest i den oven i for ellers vælter han rundt. Det er okay, så kan vi bruge den længere. På deres hjemmeside stod der, at de havde gratis fragt - men da jeg ville købe den opkrævede de 49kr. Jeg skrev en mail fredag aften og fik svar lørdag morgen, og min fragt blev refunderet (de har ikke længere fri fragt). God stil!!! Da vi modtog vuggen (bestilt lørdag og modtaget tirsdag) var en af hullerne til benene desværre en smule bøjet, men vi er heldigvis rimelig handy og fixede det selv. Det er dog ærgerligt at betale 3300kr for noget, man selv skal fixe, derfor 4 stjerner.
Udover det - så er babynohrs meget pænere end fx det dyrere alternativ moonboon.
Hurtig leveringstid
Mega hurtig levering, nemt at benytte hjemmesiden og fint produkt🧡
Vi bestilte torsdag eftermiddag og…
Vi bestilte torsdag eftermiddag og havde allerede slyngevuggen fredag middag. Dog var slyngevuggen ikke den farve vi havde bestilt den i, efter snak med kundeservice kunne vi beholde mod et lille refusions beløb eller få en ny. Vi har valgt at beholde den 😊 God service.
Virkelig godt køb
Jeg har været rigtig glad for mit køb fra babynohr! Enormt hurtig levering og det var super nemt at samle slyngevuggen med jeres manual og videomanualer i har på jeres hjemmeside og min datter elsker den! 😍
Den har virkligt hjulpet på min datters…
Den har virkligt hjulpet på min datters søvn når man lige skal noget. Så et mega fedt produkt
Pakke kom allerede dagen efter jeg…
Pakke kom allerede dagen efter jeg bestilte. Personalet svarer på mails super hurtigt. Jeg er meget tilfreds