Kan kun anbefale Babynohr.dk. Jeg bestilte deres slyngevugge tirsdag. Onsdag var den allerede leveret! Produktet lever fuldt ud op til mine forventninger, og baby elsker den, og sover nogle gode lurer... Voir plus
Lisez les avis des autres
Total dårlig og uprofessionel service. Man skulle tro at det er 5. klasses skoledreng, der sidder og besvarer mails, når ENGANG de ellers bliver besvaret. Update: I vender jo aldrig tilbage på j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Havde bestilt en slyngevugge pakke det var på restordre til afsendelse i start februar. Jeg skrev til dem den 9 februar bare for at høre om de havde nærmere viden om dato for afsendelse, der var promp... Voir plus
Vi har bestilt en rigtig fin kommode/puslebord. Den var præcis som vi håbede og relativ nem at samle. Materialet er virkelig lækkert og den er både pæn og funktionel - virkelig smart at man blot kan t... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Her kan finde finde anmeldelser på Babynohr.dk. Babynohr.dk er et økologisk babyunivers, hvor de små er i centrum
Coordonnées de contact
Tværvej 2, 9240, Sebbersund, Danemark
- 7176 6161
- kontakt@babynohr.dk
- babynohr.dk
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk produkt og bedste…
Fantastisk produkt og bedste kundeservice jeg har har fået til dags dato!
Købte en alt-i-en-pakke, hvor afstivningsmadras ikke medfølger, dog var denne udsolgt. Jeg skriver til BabyNohr og de har en returvare som de ville sende med det samme. Kan helt inden fra hjerte anbefale dem!
Rigtig fint produkt
Rigtig fint produkt, vi er glade og tilfredse. God og grundig pdf vejledning. God kundeservice, jeg snakkede med Mikkel som var super god og hjælpsom.
Helt exceptionel service
Helt exceptionel service. Og produktoplevelsen er super sømløs med instruktionsvideoerne. Man kan kun give fem stjerner, men ville gerne have kvitterer med en sjette. Beklager Baby Nohr.
Super fint produkt til prisen
Super fint produkt til prisen. Der mangler noget i manualen, hvilken ville være rar at få uddybet. Dog fandt vi ud af at sætte den op alligevel, den fungerer som den skal og står super fint.
Super servicemindet og hurtig kundeservice
Super servicemindet og enorm hurtig kundeservice! Jeg manglede nogle reservedele, som blev sendt kvit og frit og med hurtig behandlingstid - tak!
Stor anbefaling herfra 👏🏻
God og hurtig service
Meget hurtigt svar tilbage når man kontakter dem på mail. Derudover også meget behjælpelige og imødekommende overfor løsninger. Vores motor virkede ikke som den skulle, derfor fik vi tilsendt en ny, og nu virker den helt ubeklageligt! Vores søn sover dejligt i slyngevuggen!

Så fint produkt
Så fint produkt, min søn sover meget hurtigt i den 👍🏼 Vi er meget glade for den!

Fin pakkeløsning
Fin pakkeløsning, med alt hvad man har behov for til slyngvuggen! Hurtig levering, trods helligdag og nem vejledning til opsætning!

Hurtig afsendelse
Bestilte varen onsdag aften og kunne hente den i pakkeshoppen fredag formiddag. Fantastisk og prisen på varen var også rigtig god.

Réponse de Babynohr.dk
Deres fjeder og motor er elendig
Deres fjeder og motor er elendig. Har haft 2 motor og 2 fjeder derfra, fordi den første gik i stykker. Og den har dårlig bounce(fjederen) og motoren lyder som om den er ved at brænde sammen.
Mega øv, når designet er fint.
Kan kun anbefale moon boon.
Det er ikke en falsk kommentar.
Uanset hvad der er blevet tilbudt af lydisolerede elementer i motoren, retursendelse af motor osv. fra Mikkel, så lever deres produkt ikke op til de fleste som jeg kan læse det desværre.
Deres kvalitet er dårlig ift andre slyngevugger som er afprøvet efterfølgende.
Der har været dialog med Mikkel op til 3 gange siden 2023, da vi gav den en chance igen ved nr 2 barn. Sidste dialog var i februar 2025.

Réponse de Babynohr.dk
Hurtig levering, dog fejl i levering, men oplevede god og hurtig service, så der var styr på det efter få dage. Og produktet levede op til forventningerne.

Slyngevugge fra Alibaba
Slyngevugge fra Alibaba, går under titlen "Hot Selling Baby Hammock Motor Engine to Make New Born Baby Heavy Sleep" hos deres Alibaba leverandør.
Kan ikke anbefales, der er bedre dansk udviklede alternativer.
Redigeret efter svar: Hvem er Henrik? Min anmeldelse er helt sandfærdig.

Very good product
Very good product, we passed it on to other friends and everyone is happy with it 😊

Dårlig kopi motor - Motoren er fra Alibaba
Efter sagen blev forsøgt behandlet hos Nævnenes Hus, ændrede virksomheden endelig tilgang og indvilligede i at kommunikere. Det resulterede i, at jeg fik mine penge retur.
Jeg mener dog grundlæggende, at hvis man som virksomhed vælger at sælge produkter, der ikke kan repareres eller fejlsøges nemt af dem selv, så bør man ikke starte en konflikt med kunden og bede om videoer som dokumentation. Det skaber unødig mistillid og frustration.
Mit klare råd til virksomheden er: Sørg for at vedlægge en tydelig vejledning i pakken – og hvis noget går galt, så tag motoren retur og send en ny uden diskussion. Det ville være den professionelle og kundevenlige løsning.

Réponse de Babynohr.dk
Hurtig levering, bestilte lørdag eftermiddag, varen om tirsdag. Dog var der sket en fejl, så selv om jeg havde betalt ekstra for hjemmelevering, var den blevet leveret til en pakkeshop. Dette undskyldte babynohr for og jeg fik en refusion på et par hundrede kroner.
Slyngevuggen virker fin, synes dog stoffet virker lidt skrøbeligt, men vores datter ligger godt i den, og har fået sig nogle dejlige lure, så tænker den virker som den skal.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.