Der er meget her, der ikke er transparent. Leveringen tog 3 uger, og varerne kom fra Kina. Der er intet, der forbinder pakken med Babyora - intet navn, logo, beskrivelse, afsenderadresse eller lign. K... Voir plus
Undvik det här företaget. Europeiskt företag men varorna tycks skickas från Asien. Längre leveranstid än vanligt. Paketet dök aldrig upp och jag fick aldrig någon notis om att det levererats till utl... Voir plus
Da varen endelig kom, var den heldigvis fin nok. Men det tog 24 dage før pakken ankom. Den blev sendt direkte fra Kina, og var pakket som en klassisk Kina-pakke. Så forvent laaaaang leveringstid.... Voir plus
Selv om leveringstiden er længere end forventet sender de fra start opdateringer om hvor langt din pakke er nået. Dejligt og overskueligt at handle på deres hjemmeside.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 15 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Alt for lang ventetid
Alt, alt, alt for lang ventetid.
Der står 5-9 hverdage, lidt længere ved travlhed. MEN én lille måned er ikke okay.
Når man skriver til dem får man bare hvad der virker som robot/AI svar.
Fik en undskyldning om at noget forkert var sent, men kunne se det var samme pakke der var undervejs hele tiden.
Derudover fik jeg tilsendt en "hvordan var din oplevelse?" 2 gange inden jeg overhovedet havde varen i hånden.
Bare vær ærlig omkring leveringstid.
Ville ønske jeg havde læst anmeldelser her og ikke kun på hjemmesiden.
Så havde vi købt andet sted, så vi kunne have nydt den i vores ferie og ikke først modtaget den efter endt ferie.
Tog 26 dage at få leveret produktet
Tog 26 dage at få leveret produktet. Rykkede for det flere gange, og kunne ikke få lov at annullere min ordre.
Hold jer væk fra dem - man tror det er dansk men får en pakke fra Kina.
SCAM og bedrageri
SCAM og bedrageri - HOLD JER VÆK !
Vores bestilling modtog vi aldrig - og vi kan ikke få vores penge retur, da de oplyser fejlen ligger hos dem de bruger til at sende med
De har ikke engang forsøgt at løse fejlen eller komme med alternativer
Babyora oplyser IKKE af varerne i dette tilfælde afsendes fra fjernøsten og dermed er den forventede leveringstid på 7-9 dage slet slet ikke mulig.
Vigtig info:
Selskabet af ejet af person der p.t er bosiddende udenfor EU ( Norge ) og ejer desuden en enkeltmandsvirksomhed i Estland -så hvor sikkert er det for danske forbrugere? Produktansvar hvis noget går galt?
Har väntat ett månad på min beställning…
Har väntat ett månad på min beställning och får bara undvikande svar av kundtjänst. Beställ INTE härifrån
24 dages ventetid på kinapakke
Så forvent laaaaang leveringstid. Og en klassisk Kina pakke i en dårlig pose uden nogen form for firmalogo, papkasse, brochure/info eller lign. Blot en grå pose og noget kinesisk skrift.
Jeg skrev til kundeservice to gange fordi pakken var så langsom, de svarede super sødt tilbage, men det godtgøre ikke for ventetiden.
Lang leveringstid
Det er nu snart 3 uger siden at jeg har bestilt hos jer. Og jeg kan se at min pakke nu har stået stille det samme sted i Kina i 4+ dage. Jeg håber snart at modtage den. Derfor kun 2 stjerner indtil videre.
Jeg har virkelig været glad for min…
Jeg har virkelig været glad for min bæresele. Den kom også meget hurtigt
varning 🚨 beställ inte
varning 🚨 beställ inte. Jag beställde för 4veckor sedan och fortfarande inte fått min. Dem tar ingen ansvar nu när inte vill ha den längre
Sikke noget sjusk
Sikke noget sjusk!
Bestilte to bæreslynger og to lommer til at på montere på bæreslyngerne.
Ordren er bestilt 13/7 og modtages 12/8.
Da ordren endelig kommer frem er de to tasker/lommer jeg har bestilt ikke med. Jeg kontakter kundeservice og får hurtigt en mail retur om at den taske der er med er et nyt og bedre produkt som andre forældre har ønsket sig, men den kan ikke monteres på bæreslyngen og der er kun en. Babyoora burde have taget kontakt og informeret om at de to tasker jeg havde bestilt er udgået og om jeg ønskede den anden. Det fremgår heller ikke af hjemmeside.
Jeg bestilte en bæresele den 23/7
Jeg bestilte en bæresele den 23/7, har ikke modtaget den endnu i dag den 11/8. Når jeg spore pakken kan jeg se den er på en lang rejse i Kina. Så jeg må vente med tålmodighed.
16 hverdage har jeg indtil vider ventet…
16 hverdage har jeg indtil vider ventet kan se i flere anmeldelser at de siger de sendes fra Norge Sverige eller Holland men flere oplever de bliver sendt fra Kina og jeg kan se på tracking at den er sendt fra Kina havde jeg vidst der var så lang levering havde jeg aldrig handlet ved Babyora og kommer ihverfald heller ikke til at handle der igen og vil ikke anbefale nogle at handle der
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
Jeg har nu ventet omkring EN MÅNED på min ordre fra Babyora. Jeg har kontaktet kundeservice to gange, og begge gange får jeg præcis samme svar: “Vi har tjekket leveringsprocessen, og pakken er fortsat på vej.”
Fantastisk. Hvor lang tid tager det egentlig at være “på vej”?
Ingen konkret dato. Ingen ordentlig forklaring. Ingen løsning. Bare det samme standardsvar igen og igen.
Hvis en kunde har ventet en måned på en vare, burde det mindste være, at man kan fortælle, hvor pakken rent faktisk befinder sig. I stedet bliver man bare bedt om at vente lidt mere.
Jeg har efterhånden større tillid til, at pakken er på vej rundt om jorden, end at den nogensinde ender hos mig.
Virkelig dårlig oplevelse med både levering og kundeservice. Jeg handler ikke hos Babyora igen.
Har endnu ikke fået min vare
Jeg har ikke fået min vare (bæreslynge). De trak pengene kort tid efter at den var bestilt, men nu over en måned efter har jeg endnu ikke modtaget den. Jeg har ej heller fået nogen besked omkring den (udover bekræftelsen på købet).
Jeg har skrevet til dem og venter stadig svar.
Vil ikke anbefale at købe noget derfra.
Anmeldelse
Leveringstid var over en uge. Måske nærmere 10 dage.
Bæreselen er ok. Min baby er kun 3 mdr, og er lige lille nok. Formentlig bedre til lidt ældre babyer. Har købt en sort og en flerfarvet. Ok kvalitet.
Lang leveringstid.
Varen er som forventet, men der gik meget lang tid før jeg fik den,
Hold jer langt væk!
Opdatering:
Efter min anmeldelse, bliver jeg kontaktet af Babyora, som gerne vil give mig 100% refundering, hvis jeg vil ændre eller slette min anmeldelse. De påstår nu, at min vare slet ikke var forsinket, selvom der på hjemmesiden står normalt 5-9 dage. Min levering tog 17 dage.
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Babyora.
For det første sælger de produkter, som kan købes langt billigere på Temu. For det andet er leveringstiden væsentligt længere, end den fremgår af hjemmesiden, da varerne tilsyneladende sendes fra udlandet. Jeg bestilte d. 28/6 og fik først pakken d. 15/7. Altså 17 dage senere!
Da min vare endelig kom frem, var den så forsinket, at jeg ikke længere kunne bruge den til det, den var købt til. Derfor ønskede jeg at returnere den. Jeg mente, det var rimeligt, at Babyora dækkede returfragten, da forsinkelsen skyldtes dem.
Først afviste de og tilbød i stedet 30 % i kompensation, hvis jeg beholdt varen. Det ønskede jeg ikke. Kort efter skrev de så, at de alligevel ville dække returfragten, og at jeg blot skulle sende mit kontonummer, hvorefter de ville overføre beløbet med det samme.
24 timer senere var der stadig ikke overført noget, så jeg kontaktede dem igen, da returfragten til Norge er dyr. Pludselig ville de alligevel ikke dække fragten og tilbød i stedet 50 % i kompensation, hvis jeg beholdt varen.
Jeg accepterede kun tilbuddet, fordi jeg ikke gad bruge mere tid på denne sag. Hele forløbet har været præget af modstridende beskeder, løfter der ikke blev holdt, og en kundeservice, som jeg oplever som både useriøs og uprofessionel.

Réponse de Babyora
Jeg blev bedt om
Jeg blev bedt om
At slette min sidste anmeldelse på baggrund af jeg ville modtage 50% refundering af min ordre. Nu svare de hverken på mine mails omkring den samtale eller hvor lang min pakke er.
Alt for lang vente tid og den er stadig…
Alt for lang vente tid og den er stadig ik kommet
Jeg bestilte d.16 juli og har stadig…
Opdatering!
Jeg er nu blevet lovet mine produkter inden udgangen af næste uge - hvilket stadig er en lang og uacceptabel leveringstid, MEN deres begrundelse er ok.
Jeg har skrevet med support og opdatere denne anmeldelse når jeg har modtaget mine ting. Kundeservice har været søde og svaret meget hurtigt!
Jeg bestilte d.16 juli og har stadig ikke modtaget min ordre.
Jeg har været i kontakt med kundeservice som mener de har kontaktet fragtfirmaet - trods det kan jeg stadig ikke spore min pakke.
Absolut ingen bliver anbefalet at handle her af mig …. Jeg er meget skuffet.
Endnu ikke modtaget efter 18 dage og…
Endnu ikke modtaget efter 18 dage og varen kan ikke spores via tracking nummeret, man kan kun se at den kommer fra Kina. Ser ud til at den ikke er afsendt.