Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Babyfoon van het merk elro (bc4000) besteld. Product werkt niet naar behoren van wat je mag verwachten van een babyfoon. Babyplus reageert nergens op. Telefonisch ook totaal niet bereikbaar.

Noté 1 sur 5 étoiles

22-12-24 bestelling geplaatst. Betreft duo kinderwagen. Netjes bevestiging ontvangen en vrij snel de track&trace via PostNL. Zending zou uit twee pakketten bestaan. Eerste deel kwam 24e al binnen. 2e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met deze webshop. Ik kocht hier anderhalf jaar geleden een buggy. Dom genoeg heb ik alle bestelgegevens gewist uit mijn mailbox en de factuur was ik kwijt. Ik had wel een factuurnummer ergen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had een auto stoel besteld met flinke korting, welke op vrijwel elke concurrerende andere site uitverkocht was. Daarna zag ik de slechte reviews op internet. Kreeg niet direct een order bevestiging va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de meubles pour enfants
  4. Magasin pour enfants
  5. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

Van fopspeen tot speelkleed en van tuttel tot kinderkamer. Bij Baby Plus shop je online en in de winkel al je babyspullen. Ons bedrijf zet zich al decennialang in om jonge ouders (to be) te helpen bij het kiezen van de artikelen die nodig zijn bij het krijgen van een kindje. Kies uit topmerken en trendy nieuwkomers in onze online babywinkel. Wil je liever een keertje langskomen? Bezoek dan onze fysieke winkel! Bij Baby Plus krijg je altijd de beste service, profiteer je van de kennis van ons ervaren personeel en shop je bovendien de leukste babyspullen. Welkom bij Baby Plus!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Koop hier niets!!!

Koop hier niets!!!
Wacht al weken op me bestelling krijg geen gehoor via mail of telefoon

Wij gaan aangifte doen

23 décembre 2024

Ignore delivering times...

One month and a half waiting for a buggy that would theoretically be delivered in 2 weeks. And still no news. In the website it says "in behandeling" and they don't answer my emails. I wanted it for a trip next week and now I'll have to look for another solution due to their incompetence

11 novembre 2024

Slechte klantenservice

Mijn bestelling is na twee weken nog steeds niet geleverd. Het is ook niet duidelijk waar deze is blijven hangen aangezien ik wel een bericht van verzending heb ontvangen. Op mijn vragen via e-mail heb ik geen enkele reactie van de klantenservice ontvangen anders dan een automatisch antwoord dat het drukker is dan normaal.

19 décembre 2024

OPLICHTING

Bestelling geplaatst op 26/11 - 3 weken later nog niets ontvangen. Verschillende mails gestuurd naar de klantendienst, maar geen enkele reactie

26 novembre 2024

Vreselijk!

Vreselijk!
29-11 2 kinderstoelen besteld. Nog steeds geen levering ervan. Krijgen uiteindelijk een mail dat ze niet op voorraad zijn. Hebben ook geen oplossing geboden. Ze reageren telefonisch niet en ook niet via de mail. Veel onrust thuis omdat we de kinderen de hele dag moeten vasthouden. Ik zou hier echt nirt bestellen!!!

29 novembre 2024

bestel hier niet

Helaas eenzelfde soort ervaring als de rest. Bestelling twee weken terug geplaatst, geen bevestiging ontvangen en de producten nog steeds niet ontvangen. Ze nemen niet op en hangen op, geen reactie op de email. Bestel hier niet!

17 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet eens 1 ster waard dit bedrijf!

Niet eens 1 ster waard dit bedrijf!! Besteld je verdorie een kinderkamer voor bijna 1300 euro en dan ontvang je het met beschadigingen. Hierover contact gehad, wat sturen ze op? En beschadigde deel van de kledingkast. Een nieuwe volgens hun! Jonge jonge ben al vanaf juni met hun in contact! Helemaaal klaar mee en dan zeggen we bellen u weer! Nou niet dus! Waardeloos! Bestel hier niks mensen! Echt waar wat een bedrijf zeg!

Hoop graag nog contact te krijgen want ze mogen alles komen ophalen! HELEMAAAL ZAT VAN HET BEDRIJF.

16 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wacht nog steeds op pakket!!

Telefonisch niet te bereiken alleen via mail contact. Ik wacht inmiddels 10 dagen op mijn Feetje pyjama's die ik nodig heb! Er staat op de website aangegeven 1-4 werkdagen geleverd.. Nou niet dus! Anders had ik elders besteld.

15 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling van 10 november zou binnen…

Bestelling van 10 november zou binnen de 1 à 2 weken geleverd worden. Geen enkele reactie op mails, contactformulier en telefonisch wordt direct afgelegd. Bestel absoluut niets via deze website! Twijfel of het gaat om fraude….

14 décembre 2024

Echt een raar bedrijfje

Ze verkopen producten die ze niet op voorraad hebben, dat is dan niet gemeld vooraf en daardoor begint de eerste vertraging in de verzending. Vervolgens probeer je het bedrijfje telefonisch te bereiken via de klantenservice, via de winkel en via het nummer van de webshop. Overal wordt de verbinding verbroken of ze nemen niet op. Dan een bericht via de site. Hier krijg je pas antwoord op wanneer dit al achterhaald is.

Uiteindelijk wanneer het pakket verzonden blijkt is dit met een uiterst slechte verzender die tevergeefs tot vijf keer toe een pakket in een pakketautomaat proberen af te leveren waar het pakket helemaal niet in past. Komen ze dus pas na vijf keer wroeten achter.

Vervolgens blijkt de doos van het product open te zijn in de verzendingsdoos, hier is de ruw mee omgegaan.

Al met al een slechte ervaring. Ik geef babyplus een babymin. Of eigenlijk een grote min.

13 décembre 2024

Waardeloze service!

Op 27 oktober een bestelling geplaatst.
Tot op heden nog niets ontvangen en krijgen nauwelijks contact.
Van de week werd er telefonisch belooft dat wij deze week nog de bestelling zouden ontvangen maar helaas weer teleurgesteld.
Op e-mailverkeer word niet gereageerd.
Ik zou het iedereen afraden hier ook maar iets te bestellen! Zelden een webshop gezien die het zo slecht geregeld heeft!

13 décembre 2024

Bestelling niet verstuurd/ontvangen

Mijn bestelling van 2 weken geleden(29/11) wordt niet verzonden. Het begon al bij het niet ontvangen van de bevestiging terwijl de waarde wel van mijn rekening is afgeschreven. Na vele belpogingen eindelijk iemand aan de lijn en de bevestiging te laat ontvangen. Het pakket zou de volgende dag verstuurd worden. Dit was vorige week maandag. Het pakket is niet verstuurd. Er wordt op geen enkele mail gereageerd en beide telefoonnummers worden opgehangen zonder gehoor.
Inmiddels contact gehad met merk wat ik via hen heb gekocht, jammer dat Babyplus niet zelf hun verantwoordelijkheid neemt en dat ik genoodzaakt ben de andere partij die hier totaal niet verantwoordelijk voor is moet inlichten. helaas kunnen zij hierdoor ook niks voor mij doen.
BESTEL NIET OP DEZE WEBSITE!

29 novembre 2024

Nooit weer!!!

Ik ben uiterst ontevreden over mijn ervaring met Babyplus. De beloofde levertijd wordt niet nageleefd. Daarnaast is het onmogelijk om contact te krijgen via het opgegeven telefoonnummer, aangezien oproepen voortdurend worden weggedrukt. Ook op e-mails wordt niet gereageerd. Dit was mijn eerste bestelling, en het zal zeker ook de laatste zijn.

Aanvulling:
Er is inmiddels contact geweest en de bestelling is dezelfde dag verzonden. Pakket inmiddels goed ontvangen!

11 décembre 2024

Bestel hier niet!

Bestel hier niet!
3 weken geleden een slaapzak besteld, maar deze is nog steeds niet binnen.
Ik heb meerdere keren gemaild maar je krijgt een standaard mailtje terug dat het druk is op het moment.

Gelukkig met klarna besteld, ik wil deze hele bestelling namelijk annuleren. Inmiddels de slaapzak ergens anders besteld en ook gewoon binnen.

Geen Baby Plus meer voor mij!

9 décembre 2024

Buggy kwijtgeraakt

Ik heb mijn buggy bij babyplus ingeleverd voor een mogelijke reparatie. Deze is uiteindelijk niet uitgevoerd, maar daarna is babyplus mijn buggy gewoon kwijt getaakt. Verder reageert babyplus ook op geen enkele e-mail meer met vragen hoe ze dit gaan oplossen. Zelden zulke slechte service meegemaakt.

1 juillet 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus