Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Babyfoon van het merk elro (bc4000) besteld. Product werkt niet naar behoren van wat je mag verwachten van een babyfoon. Babyplus reageert nergens op. Telefonisch ook totaal niet bereikbaar.

Noté 1 sur 5 étoiles

22-12-24 bestelling geplaatst. Betreft duo kinderwagen. Netjes bevestiging ontvangen en vrij snel de track&trace via PostNL. Zending zou uit twee pakketten bestaan. Eerste deel kwam 24e al binnen. 2e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met deze webshop. Ik kocht hier anderhalf jaar geleden een buggy. Dom genoeg heb ik alle bestelgegevens gewist uit mijn mailbox en de factuur was ik kwijt. Ik had wel een factuurnummer ergen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Had een auto stoel besteld met flinke korting, welke op vrijwel elke concurrerende andere site uitverkocht was. Daarna zag ik de slechte reviews op internet. Kreeg niet direct een order bevestiging va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de meubles pour enfants
  4. Magasin pour enfants
  5. Magasin de jouets pour enfants

Écrit par l'entreprise

Van fopspeen tot speelkleed en van tuttel tot kinderkamer. Bij Baby Plus shop je online en in de winkel al je babyspullen. Ons bedrijf zet zich al decennialang in om jonge ouders (to be) te helpen bij het kiezen van de artikelen die nodig zijn bij het krijgen van een kindje. Kies uit topmerken en trendy nieuwkomers in onze online babywinkel. Wil je liever een keertje langskomen? Bezoek dan onze fysieke winkel! Bij Baby Plus krijg je altijd de beste service, profiteer je van de kennis van ons ervaren personeel en shop je bovendien de leukste babyspullen. Welkom bij Baby Plus!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Slechtste bedrijf ooit

ik heb nog nooit zoiets als deze bedrijf meegemaakt en zal het ook zeker niet AANRADEN!!!

21 SEPTEMBER besteld zou 23 september komen via DPD 30 september heb ik erachteraan gebeld moest even afwachten het is inmiddels 7 oktober geen bestelling en geen contact. ik bel ze elke dag + 2 mails verder.

21 septembre 2024

Waardeloze communicatie

Geen contact te krijgen met de klantenservice. Ze laten het twee keer over gaan en drukken het dan weg. De fysieke winkel gebeld. Zij zouden een retour formulier sturen. Echter zijn zij de afspraak niet nagekomen. Wacht nu nog steeds op contact.

7 octobre 2024

Online een bestelling geplaatst

Online een bestelling geplaatst, waar bij stond direct leverbaar.
Vervolgens een mail met 1 tot 4 dagen levertijd ontvangen.
Helaas na 4 dagen niks gehoord en niks ontvangen.
Na telefonisch contact te hebben gekregen naar 20 keer bellen bleek het product niet voorradig en was het besteld met onbekende leverdatum.
Beste baby plus, als je je verkoop niet kan bijhouden sluit dan je webshop of begin met communiceren richting je klanten ipv niks laten weten en je telefoon dom weg dagen niet opnemen.

1 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Adapters besteld voor mijn wagen

Adapters besteld voor mijn wagen, welke 1-2 weken levertijd zou hebben. Inmiddels een maand verder, geen antwoord op mijn mail en nog steeds geen adapters… Ik zeg: Baby Plus, breng je communicatie afdeling op orde en zet reële levertijden op je site. Zo te lezen gaat het daar vaker mis…

25 septembre 2024

Ik heb hier 1 woord voor: WAARDELOOS

Ik heb hier 1 woord voor: waardeloos.
Ik heb op 16 augustus een bestelling geplaatst voor een Stokke draagzak, dit was tevens een cadeau voor een babyshower.
De levertijd zou 1 á 2 weken duren. Bijna 2 weken verstreken en geen gehoor toch maar zelf erachteraan gebeld. Er werd gezegd: er komt morgen een levering en dan ontvangt u uw track en trace. Mooi niet dus! Helaas de levertijd verstreken, wij geen cadeau voor op de babyshower.
Ik heb meerdere malen (lees minimaal 5 keer) gebeld. Elke medewerker zou kijken wat er aan de hand was met de levering en vervolgens mij mail/terug bellen. De 5e keer is pas een medewerker de afspraak nagekomen en bleek de Stokke draakzak niet meer op voorraad te zijn. Wat een waardeloze communicatie.
Vorige week gebeld een aangegeven mijn bestelling te willen annuleren en het geld terug te ontvangen. Tot vandaag niks gehoord en geen bedrag gezien dat teruggestort is. Zonet weer gebeld en moet ik dan eindelijk deze week het geld terug kunnen verwachten. Ik bestel nooit meer wat via baby plus. Waardeloze service!

23 septembre 2024

Kapotte stoel, geen service

Een dure schommelstoel van 600 euro gekocht. Levering duurde veel langer dan op de site stond, werd niet op de hoogte gesteld door babyplus en levering kwam pas na meermaals bellen. Verder blij met de stoel, maar binnen een jaar zakte deze finaal door. Vervolgens gebeld voor een oplossing, ik moest mailen. Na weken geen reactie dus wederom meermaals moeten bellen. Na overleg met de fabrikant besloten dat wij een nieuwe stoel krijgen. Ik heb ruim 1,5 week geleden een mail gekregen met de vraag wat mijn adres is, want de stoel zou binnen zijn. Tot op heden geen stoel, t&t of bericht ontvangen. Inmiddels zijn we zo’n 7 weken verder nadat de stoel kapot ging en heb ik dus geen fijne stoel om mijn kindje te voeden. Telefonisch wordt er niet meer opgenomen… Zal ik de stoel nog ontvangen?

20 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mijn dochter haar verjaardag een…

Voor mijn dochter haar verjaardag een fietsje besteld. Helaas kwam die niet op tijd, maar baby plus (Cheryl) heeft alles op alles gezet en had een goed alternatief waardoor mijn dochter toch een fietsje had op haar verjaardag. Helaas was er iets met het fietsje, maar ook dat hebben ze keurig netjes opgelost. Echt bizar goede service en vriendelijk geholpen! Bedankt en zou zo weer bij babyplus bestellen!

12 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn bedrijf om een aankoop te…

Fijn bedrijf om een aankoop te doen.Zeer vriendelijke medewerkster bij de klantenservice. Snel verzonden ondanks dat er 1-2 weken levertijd stond had ik de stokke trip trap na 2 dagen al in huis. Top!

20 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Een Stokke TripTrap bouncer besteld die…

Een Stokke TripTrap bouncer besteld die op de website stond voor een mooie korting (90 euro ipv 190 euro). Na 2 weken niets vernomen te hebben heb ik zelf contact opgenomen met Baby Plus. Toen kreeg ik via de mail te horen dat er iets mis was gegaan met het voorraad systeem en dat het door mij bestelde product niet meer kon worden geleverd. De opties die ik kreeg: order annuleren of een schamele korting. Mijn reactie hierop was dat ik het vreemd vond dat ik hier zelf achter moest komen en ze dit niet eerde bij mij hadden gemeld. Daarnaast vind ik dat Baby Plus mij eenzelfde product voor dezelfde korting moet aanbieden aangezien het niet mijn fout is. Na 1,5 week wachten heb ik nog steeds geen reactie terug ontvangen. Ik heb nu, na bijna een maand aangegeven dat ik mijn geld retour wil. Ik hoop dat ik dit nog terug krijg.
1 ding weet ik wel - nooit meer bestellen bij Baby Planet!

18 juin 2024

Elro Babyfoon (BC4000) babyplus.nl

Elro Babyfoon (BC4000) besteld bij Babyplus en heel tevreden. Na een aantal slechte babyfoons aan te hebben geschaft is dit een redder. Fijn dat je een aparte monitor hebt en via de app je de baby kan volgen. Verder genoeg opties als camera draaien, muziek kiezen etc. Zeker een aanrader!

12 mai 2024

Baby shopping...

Gebruiksvriendelijke website met een mooi assortiment. Tegen een mooie prijs een aankoop gedaan welke vlot i goede staat werd geleverd. Ik ben tevreden.

1 mai 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus