Rigtig god kvalitet og pålidelig forhandler! Jeg vendte tilbage 1 mdr efter min ordre var leveret fordi jeg troede der manglede noget (viste sig at fejlen var min)- og super fin respons og imødeko... Voir plus
Jeg købte for nyligt en sampak med bagestål, spade og brødposer. Jeg er rigtig glad for bagestålet og spaden, men skal jeg vurdere poserne, så får de ikke en stjerne herfra. Jeg synes egentlig de var... Voir plus
Har ændret mine bageresultater fuldstændig. Pizza får sprød bund, brød får overflade som fra en dyr bager. Har prøvet pizzasten, det er ikke ligeså godt, nok fordi sten ikke overfører varme særlig... Voir plus
Hurtig levering, god pris og produktet er fantastisk. Jeg har bagt pizza et par gange nu og det virker perfekt. Desuden er den lille pamflet med vedligeholdelsesvejledning og idéer til opskrifter og... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bagestålet og Kombispaden er den nye dynamiske duo, der gør dig i stand til at bage luftige, lette, rustikke brød, boller og pizzaer af "stenovnske" dimensioner. Missionen er at bringe stålet ud til folket. 80% af vores salg opstår ved at vores kunder anbefaler Bagestålet til deres venner og familie. Det er vi mega stolte af, da det betyder at vi lever op til vores mål om at have det bedste produkt af den højeste kvalitet, til en rigtig god pris, krydret med hurtig levering og gedigen kundeservice.
Gudenåvej 39, 8740, Brædstrup, Danemark
- brian@bagestaalet.dk
- bagestaalet.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De holder hvad de lover
Rigtig god kvalitet og pålidelig…
Rigtig god kvalitet og pålidelig forhandler!
Jeg vendte tilbage 1 mdr efter min ordre var leveret fordi jeg troede der manglede noget (viste sig at fejlen var min)- og super fin respons og imødekommendehed fra firmaet v. Brian. Kan kun anbefales!
Nu skal det bare anvendes, hurtig levering, meget tilfreds
Jeres produkter er blevet anbefalet til os af nært familiemedlem.
I leverede meget hurtigt.
Glæder os til at tage bageste og tilbehør i brug.
Har aldrig bagt bedre brød!
Meget udførlig anvisning på hvordan man bruger bagestålet de første gange til det er blevet smuds- og rustresistent.
Fantastisk i brug!
Yderst god kundeservice
Yderst god kundeservice, hurtig levering og problemfri returnering. Derudover meget venlig og fair service ifm. reklamation.
Vil til en hver tid handle hos Bagestålet igen.
Langsom retur
Tilfreds med mit produkt. Jeg fik dog bestilt forkert størrelse, hvilket jo er mig der har målt forkert. Der står dog på hjemmesiden at man blot skal skrive til dem og så bytter de til rigtig størrelse. Hvilket er forkert, man skal sende retur og så selv bestille en ny pakke. Hvilket er okay, men så skal teksten på hjemmesiden altså rettes. Det tog meget lang tid fra de fik min returpakke til at jeg fik pengene.

Réponse de BAGESTÅLET DK
Troede det var rustfrit stål
Troede det var rustfrit stål, men det var det ikke. Irriterende at have en plade til ovnen der ruster når man kigger på den

Réponse de BAGESTÅLET DK
Ingen problem
Ingen problem. De har hvad man skal bruge og varen kommer rimelig hurtigt.
God betjening
Jeg havde tvivlsspørgsmål som jeg sendte til Bagestålet.dk, fik hurtig svar og svaret var medvirkende til at jeg besluttede at købe et bagestål.
God vejledning fulgte med stålet samt opskrifter som jeg glæder mig til at prøve.
Får desværre først mulighed for at tage det i brug her i weekenden. Men jeg glæder mig.
God og nem oversigt på hjemmesiden
God og nem oversigt på hjemmesiden, og god beskrivelse af produktet.
Der var også rigtig hurtig levering
Det fungere lige som det skal og varen…
Det fungere lige som det skal og varen blev hurtigt leveret
Fremragende redskab når man vil bage…
Fremragende redskab når man vil bage luftigt brød. Faktisk uundværligt. Meget hurtig levering, god pris, sørg for at få badespaden med, hvis du ikke allerede har en. Det er et godt supplement
Virkelig godt Produkt!
Virkelig gennemprøvet produkt. Købt fire - et til mig selv og efterhånden givet tre i gave til andre i familien. Hver gang en succes;)
Virkelig nemt og bekvemt at handle!!