Noté 1 sur 5 étoiles

1 to za dużo ! Tragedia ! Trzy miesiące czekałam na wkładkę antypotową do wózka aż skończyło się lato, po zarządzaniu zwrotu środków i wypisywaniu setki wiadomości wreszcie oczywiście z dużym opóźnien... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jakby się dało dałabym 0 gwiazdek. Zamówiłam namiot na roczek chrześniaka i nie dotarł (minął termin oczywiście który i tak już był długi - 26 dni roboczych) ciągle mailowo informują że wyślą "w przys... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

21.06.2026 zamówilam kocyk muslinowy i body, dopiero 10.07.2026 dostałam paczkę, niestety w paczcę znajdowały się zupełnie inne produkty niż zamawiałam. Zwróciłam oczywiście, ale zwrot pieniędzy dosta... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zdecydowanie nie polecam. Najpierw oczekiwanie ponad dwa miesiące na przesyłkę która i tak mimo upominania nie dotarła. Tak później upominanie się o zwrot pieniędzy który również idzie opornie. Kontak... Voir plus

1,5

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

96 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oszuści istni Oszuści.

Oszuści istni Oszuści.
Zamówiłam tapetę 21 kwietnia. Do tej pory tapeta nie została wysłana, pomimo że do 21 dni jest realizacja zamowienia. U nas jest juz 30 dni i dalej nic. Raz dostaje wiadomość, że dzisiaj zostanie wysłana, a za chwilę że w tym tygodniu. Ja sie dziwię, że tacy oszuści normalnie funkcjonują i nikt z tą firmą nic nie zrobi.. nie ma nawet numeru telefonu żeby sie z nimi skontaktować tylko e-mail. Dramat ludzie uważajcie i nie dajcie się oszukać. Nie polecam najgorsza firma z jaką miałam styczność. Wstyd tak oszukiwać ludzi. Mam nadzieję że karma do was wróci...

21 avril 2026

Towar nie wysłany

Zamówienie w realizacji od 14.04. Dzisiaj jest 26.05. W tym czasie było kilka maili o opóźnieniu i że już niebawem zostanie wysłane. Brak odpowiedzi na maila z prośbą o anulowanie i zwrot środków.

26 mai 2026

Brak zwrotu środków od 5 miesięcy

W styczniu br. Dokonałam zwrotu zamówionej lampy kwiatek do pokoju dziecka bo byla uszkodzona, farba zadrapana i materiał sie odrywał. Przesyłkę odesłałam na własny koszt i dostałam potwierdzenie przyjęcia przesyłki i informację że środki zostaną zwrócone. Jest maj ja nie dostałam zwrotu środków mimo że już 3 razy się przypominałam i byłam zapewniana że to pomyłka i przepraszają i już robią zwrot. Czekam dalej...

26 janvier 2026

Oszustwo

Nie polecam firmy. Zamówienie od 07.04 nie zostało wysłane, pomimo że w regulaminie informują, że do 20dni jest realizacja. Firma nie chce anulować zamówienia i zwrócić środków, bo zamówienie jest podobno w szwalni, ale postarają się w tym tygodniu nadać - informują tak od 2 tygodni. Kontakt mailowy jest jak z botem, notorycznie ta sama odpowiedź. Zdecydowanie nie polecam.

22 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam, brak zamówienia i brak pieniędzy

Nie polecam. 30 marca złożone zamówienie, mimo zapewnień, że dotrzymają terminu 20 dni robocze na realizację zamówienia, nigdy nie zostało wysłane. Nie chcieli przyjąć odstąpienia od umowy, w końcu jednak przyjęli, wystawili fakturę korygującą. Następnie nie dotrzymali 14 dni na zwrot środków za niezrealizowane zamówienie. Po upomnieniu dostałam informację, że zwrot środków został wykonany, jednak na prośbę o wysłanie potwierdzenia przelewu już nie odpisują, kontakt się urwał, a przelewu jak nie było tak nie ma. Żałuję że nie przeczytałam wcześniej opinii. Zgłaszam tę firmę wszędzie i na pewno nie odpuszczę swoich pieniędzy. Na instagramie cały czas wrzucają jakieś nowości, wyprzedaże, a z licznych opinii w internecie wynika, że zamówienia nie są realizowane, a pieniądze nie są zwracane. Omijać szerokim łukiem!

22 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Brak realizacji zamówienie i zwrotu pieniedzy

Czekam juz ponad miesiąc na zamówioną tapetę, oczywiscie nie została nawet wysłana. Brak jakiegokolwiek potwierdzenia przyjęcia zamówienia do realizacji.
Próbuję anulowac zamówienie ale czuje ze czeka mnie długa walka o odzyskanie pieniędzy. Radze unikać

21 avril 2026

Zbyt długi czas oczekiwania

Zbyt długi czas oczekiwania. Czas oczekiwania był oszacowany na mniej niż 20 dni roboczych. Czekałam ponad 30 dni roboczych. Do tego problem ze zwrotem. Musiałam kilkakrotnie pisać o zwrot kosztów, przez cały miesiąc. Podobno omyłkowo sie nie wysyłały... ta firma to jakieś naciąganie ludzi. Ktoś nie przypilnuje sobie zwrotu, a tam ludzie po prostu zarabiają na takich ludziach... szkoda mówić, ile człowiek zjadł nerwów i czasu na tą firmę. Zdecydowanie NIE POLECAM

21 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dwa miesiące czekam i nic

Ta sama sytuacja co u Pani Kingi W. Zamówienie złożyłam pod koniec marca i do tej pory nic . Próba kontaktu niemożliwa . Poprosiłam o zwrot pieniędzy i również nic . Następnie dostałam informację że paczka jest nadana - i dalej nic . Na instagramie napisałam wiadomość to odpisała mi osoba że są tylko ludźmi cokolwiek to znaczy . Wybrałam się dziś na policję złożyć doniesienie - z bezsilności swojej i bezszczelnosci i arogancji firmy bajkowe wnętrza . Doradzano mi również żeby zgłosić sprawę do rzecznika konsumentów i tym zajmę się jutro .pozdrawiam

28 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Kontakt z tą firmą to istna porażka

Kontakt z tą firmą to istna porażka . Zamówienie z dnia 6 kwietnia do dnia dzisiejszego nie zostało zrealizowane. Firmą z tygodnia na tydzień przekłada czas realizacji, zbywa wiadomością że paczka zostanie nadana w danym dniu i tak już od kilku tygodni. Nie polecam . Ostatni raz zamawiałam na tej stronie

18 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bardzo długi czas oczekiwania na…

Bardzo długi czas oczekiwania na realizację zamówienia. Jutro mija miesiąc od złożenia zamówienia i nadal brak informacji o wysyłce. Zablokowane pieniądze. Jak chciałam anulować zamówienie z powodu tak długiego czasu oczekiwania, dostałam informację, że nie ma takiej możliwości. Bardzo ładne rzeczy, ale zdecydowanie za długo się czeka.

14 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam zakupu pościeli w tej…

Nie polecam zakupu pościeli w tej firmie, od miesiąca próbuje odzyskać zwrot pieniędzy za zwróconą pościel, którą zakupiłam i okazała się bardzo złej jakości. Identyczny wzór pościeli jaką sprzedają można zakupić na platformie Allegro, która kosztuje 1/3 ceny.
Wystawili fakturę korygująca, natomiast nie dokonali zwrotu środków, tylko zbywają mnie terminami 14 dni na zwrot środków, podejrzewam ze środków nie odzyskam.

13 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bardzo zły kontakt ze sklepem i brak…

Bardzo zły kontakt ze sklepem i brak realizacji zamówienia w wyznaczonym terminie( 6tygodni oczekiwania na komodę- mimo prośby o zwrot kosztów sklep przedłuża procedurę) . Nie polecam, oszuści .

12 mai 2026

Oszuści

Oszuści, nie wysyłają towaru ani zwrotów pieniędzy, dopiero po wiadomości: "Prosze Państwa czytałam opinie innych osób i rozmawiałam z nimi, takie same kłamliwe wiadomości są wysyłane do nich. Mają juz Państwo założone sprawy na policji, moja bedzie kolejna założona w poniedziałek." Pieniądze natychmiast zostały zwrócone!

7 mai 2026

NIE POLECAM!!!!!

NIE POLECAM!!!!!
Sklep masakra, kontakt masakra, zwrot gotówki masakra. Towar zamówiony 1 marca, wszystko ładnie pięknie. Zbliża się termin realizacji - 20 dni i zapytanie do nich czy przesyłka dojdzie do świąt wielkanocnych (mieli miesiąc). Oczywiście automatyczna odpowiedź, że bla, bla, bla i że 20 dni i mają problem z dostawcą. Kolejny monit i odpowiedź, że towaru nie będzie i mogę zamienić plecak na inny. Podziękowałem i korekta faktury, kolejne 14 dni oczekiwania na zwrot kasy, mija termin i znowu monit i nic. Automatyczna odpowiedź, że nastąpiła pomyłka w księgowości i kolejne 7 dni na zwrot finansów. Po 5 czy też 6 monicie, że sprawa trafia do federacji konsumenta, na Policję i do mediów społecznościowych nagle po kilku godzinach nastąpił zwrot gotówki. Myślę, że są na etapie robienia z ludzi wała i myślą, że ktoś odpuści i kasa przepada. Tak na marginesie córka ten sam plecak, który od nich chciałem kupić, kupiła w innym sklepie w ciągu 48 h wraz z dostawą przesyłki.

6 mai 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus