Besteld, betaald, bestelbevestiging ontvangen en nadien niets meer. Geen levering van het bestelde productie. Geen reactie op mails. Site intussen niet meer beschikbaar.
Lisez les avis des autres
Verkeerde bestelling ontvangen. Ervoor gemaild om te retourneren daarna telefonisch contact opgenomen gezien de bestelling te groot was om te retourneren. Erna nooit meer iets gehoord geen antwoord... Voir plus
Wat een ellende deze oplichters. Bestelling geplaatst en er wordt niks geleverd. Na 10 mails eindelijk reactie dat men order vertraagd is. Vervolgens op hun gereageerd als er een andere optie is r... Voir plus
Wij kochten een parcours in velvet roze voor onze 2 dochters (van 1 en 4 jaar oud) als Sinterklaascadeau. Wat een stevige blokken in een prachtig zachte kleur. Ze passen werkelijk in ieders inter... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De ballenbakken van Ballenbakje.nl zijn gemaakt van zacht anti-allergisch schuim, dat veilig en plezierig spelen voor uw kind garandeert. Een verfijnd kleurenpatroon van de ballenbak zorgt ervoor dat hij perfect past in het interieur van klassieke en moderne huizen. De hoes van de ballenbak wordt met een ritssluiting vastgemaakt, waardoor hij in de wasmachine kan worden gewassen en het speelgoed gemakkelijk schoon te houden is.
Coordonnées de contact
Raadhuisplein 58, 2922 AH, Krimpen aan den IJssel, Pays-Bas
- 0180 511 755
- info@ballenbakje.nl
- ballenbakje.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Product nooit geleverd!!!!
Besteld, betaald, bestolen
Nooit iets ontvangen niet bestellen!
Nooit iets ontvangen! Geen antwoord op mails en telefoonnummer werkt niet. Zijn oplichters!
Oplichterij!!
Oplichterij!! Als je iets bestelt, hoor je daarna niks meer en ontvang je de ballenbak ook niet!! Bestel hier niet!!
ballenbak niet binnen.
4 keer eerder een ballenbak besteld op deze site. De bestelling verliep goed en snel.
Maar nu.. wacht ik al weken op mijn bestelling. Wordt er maar niet gereageerd op mails en zijn ze verder niet bereikbaar. Helaas kost een ballenbak echt heel veel geld. ik ga het juridisch loket maar is even contacten. Ik wil op ze minst mijn geld terug.
Mijn bestelling nooit ontvangen
Mijn bestelling nooit ontvangen, nooit geen reactie gehad op mails en de telefoonlijn wordt niet eens beantwoord!!
Bestelling geplaatst op 23 april nooit ontvangen!!!
Bestelling geplaatst op 23 april. Nog steeds niks binnen. Geen updates niks. Voel me zwaar en zwaar opgelicht. Ik probeerde ze te bellen, mailen, dm's. Het zijn een stel oplichters!! BESTEL HIER NIET
Bestelling niet ontvangen
Op 17 mei heb ik een bestelling geplaatst voor een ballenbak, waarbij op de website vermeld stond dat de levertijd 4 à 5 dagen zou zijn. Inmiddels zijn we ruim over die termijn heen en heb ik nog steeds niets ontvangen. Wat ik nog vervelender vind, is dat ik meerdere keren contact heb gezocht via e-mail en Instagram, maar helaas zonder enige reactie.
Tot op heden heb ik ook geen verzendbevestiging of track-en-trace ontvangen. De ballenbak was bedoeld als cadeau voor de verjaardag van mijn zoontje, en het zou ontzettend jammer zijn als dit niet op tijd aankomt, ondanks dat ik ruim op tijd heb besteld.
Ik hoop dat dit alsnog zo snel mogelijk rechtgezet kan worden en ik de juiste ballenbak op tijd ontvang.
BESTEL HIER NIET!!
BESTEL HIER NIET!!
Een bestelling geplaatst op 23 april. Tot op de dag van vandaag (24 mei) geen product ontvangen. Al meerdere mails gestuurd en belverzoeken ingediend. Tot op heden nog steeds geen reactie.
De website ziet er leuk uit maar het is pure oplichterij en het is onmogelijk om een update of iets van je bestelling te horen, laat staan überhaupt het product te zien.
Jammer dat ik niet eerder bij de…
Jammer dat ik niet eerder bij de recensies heb gekeken. Ballenbak besteld, zou op voorraad zijn en de volgende dag verstuurd worden. Na een mail werd er gezegd 5 dagen maar dat het iets langer zou duren en kwam er een track and trace. Een fake track and trace met een datum van voor ik besteld had ( 5 weken voor die datum) en nu geven ze dpd de schuld van het niet leveren terwijl dpd duidelijk aangeeft nog geen pakket te hebben ontvangen van misioo.
Hou vooral rekening met lange levertijden en slecht contact met het bedrijf
Voor de eerste verjaardag van mijn zoontje hadden wij een ballenbak en play set gekocht van Ballenbakje.nl. Op de site stond 4 tot 5 werkdagen verzendtijd. Dit werden helaas meerdere weken. Na een aantal weken heb ik het bedrijf gemaild en kreeg een mailtje dat het vertraagd was. Hierna heb ik nogmaals contact proberen op te zoeken, maar helaas geen gehoor. 1.5 week na de verjaardag van mijn zoontje werd alles geleverd, na een levertijd van 5 a 6 weken.
Het bedrijf reageert slecht op mails, reageert niet op belcontact. We zijn blij dat we het alsnog binnen gekregen hebben, aangezien het veel geld is, maar naast het lastige contact met het bedrijf valt de kleur helaad ook nog tegen. Gelukkig vindt m'n zoontje het verder prachtig, dat maakt het een beetje goed.
ik heb op 3 maart een bestelling…
ik heb op 3 maart een bestelling geplaats, uiteraard betaald voor mijn bestelling, maar echter heb ik geen bevestiging of track en trace mogen ontvangen.
ik heb ze al aantal keer gebeld en gemail maar helaas geen antwoord.
ben bang dat ik ben opgelicht, heel jammer dit want dit wilde ik mijn lieve cadeautje doen!!!!
hoop dat jullie hiermee iets doen
Ballenbak besteld
Ballenbak besteld. Ten eerste duurde het bijna 4 weken voor het werd geleverd en vervolgens was het niet compleet namelijk zonder ballen. Reageren slecht tot niet op mails. Ook nog geen terugbetaling ontvangen!
LET OP BESTEL HIER NIET ZIJN OPLICHTERS
Levertijd
Goede communicatie via de mail, meestal binnen 24h reactie.
Het duurde erg lang voordat de ballenbak geleverd kon worden. Na regelmatig mail contact gehad is de bestelling geannuleerd en is het bedrag gecrediteerd.
Retour gestuurd en geld terug, maar slechte ervaring
Door de slechte reviews heb ik lang getwijfeld of ik hier zou bestellen, maar uiteindelijk wel gedaan.
1) Ik kreeg mijn bestelling ongeveer na 1 week.
2) Het parcours was eerder roze ipv beige dus wou ik het graag retourneren. Via telefoon zijn ze niet bereikbaar, ze geven dit ook aan via mails dat ze problemen hebben maar dan is het wel jammer dat op de website staat dat ze altijd bereikbaar zijn.
3) Via mail zijn ze wel bereikbaar, maar soms moet je lang wachten op een antwoord. Ik heb een retour aangevraagd via hun website, en dan krijg je een QR code die niet bruikbaar is.
4) Uiteindelijk heb ik ze via mail kunnen vragen naar een nieuw retourlabel, maar daar heb ik dan uiteindelijk 4 dagen op moeten wachten. Ze geven dan via mail aan dat hun retourproces nog niet op punt staat. Het is dan wel raar dat ze dat niet meteen melden op hun website, maar dat je eerst met een onbruikbare QR code naar de post moet gaan.
5) Ik heb het retour verzonden en correct mijn geld teruggestort gekregen.
Deze bestelling heeft mij heel veel stress bezorgd, en dat wil je niet als je iets bestelt.
Het bedrijf bestaat dus zeker, maar het is mij niet duidelijk hoe alles er werkt. Je wordt overladen met reclame mails, maar zowel hun website als hun klantenservice staan nog helemaal niet op punt. Het zou aan te raden zijn als ze daar eerst op zouden werden, in plaats van hun reclame mails.
Door de vele stress die mij dit heeft bezorgd, zou ik hier dus niet meer opnieuw bestellen. Ik heb het gevoel dat ze je als klant voortdurend willen misleiden.
Wat een ellende deze oplichters
Na 10 mails eindelijk reactie dat men order vertraagd is.
Vervolgens op hun gereageerd als er een andere optie is refund/ of een andere kleur gezien het om een cadeau gaat en dringend is. Wederom geen reactie, niet via mail en niet telefonisch bereikbaar.
Pure oplichterij!
Levertijd was erg lang en de…
Levertijd was erg lang en de communicatie via de mail kan veel beter er wordt niet op mail gereageerd telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar

Réponse : Ballenbakje
Betaling loopt via HONGKONG nooit geleverd
BETALING LOOPT VIA HONGKONG DUS VUL ZELF MAAR IN. Producten nooit geleverd gekregen. Zou hier nooooit meer bestellen
Ik bestelde een ballenbad en…
Ik bestelde een ballenbad en hindernisbaan, maar na 2 weken nog steeds niets ontvangen, na hun te mailen alles toch in orde gekomen.

Réponse : Ballenbakje
Hier absoluut niet bestellen!!!
Meer dan een maand geleden besteld en nog geen steeds niks ontvangen.. eerst wordt via de mail gezegd dat het pakket later komt en vervolgens als je nog een keer informeert of je geld terugvraagt reageren ze niet meer.. maar ondertussen wel doodgegooid worden met reclame mailtjes.. absoluut HIER niet bestellen.. FAKE WEBSITE!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.