Lars ballonmand var en hit blandt børnene og voksne. Han kunne skabe kontakt til alle børnene og de voksne fulgte gladeligt med. Ham kan jeg godt anbefale til børnefødselsdag hvor der var plus 70 gæst... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super sjovt arrangement med kollegerne. De professionelle rammer bliver glemt for en stund, når der skal konkurreres om hvem der laver den flottest ballon-hat på tid. Underholdning, teambuilding og n... Voir plus
Tak for i begge 🎪 ansigstmaler og ballondame var med til at rede dagen trods styrtregnen Vigtigst for mig var og er børnene var glade Vi afholdt 50 års jubilæum for vores bebyggelse samt hø... Voir plus
Hold nu op nogle skønne kvinde, Dorrit og Stine i fik sendt ud til vores børnefest på Østerbro. De kunne underholde de skønne unger med ansigtsmaling og balloner. Helt klar stor anbefaling herfra
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tilbyder underholdning med ballondyr eller ansigtsmaling til børnefødselsdagen eller til firmaets familiefest. Vi har en automatiseret booking, der gør at du hurtigt får svar om vi kan den ønskede dag. Gode priser, og sjældent transport på aftaler. Vi sætter en stor dyd i at gøre børn glade!
Coordonnées de contact
Ejlskov Hede 8, 5471, Søndersø, Danemark
- 4240 4546
- Info@ballonmand.dk
- ballonmand.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Endnu engang en super oplevelse med…
Endnu engang en super oplevelse med BallonMand.dk :) Denne gang var vi 18 børn på terrassen. Det var en virkelig god eftermiddag.

Réponse de BallonMand.dk
Forventningerne blev fuldt ud indfriet
Forventningerne blev fuldt ud indfriet. Kan uden tvivl anbefales. :-)

Alle var glade...
Vi fik besøg af en ballonmand til vores barnedåb, og det var et kæmpe hit. Børnene løb rundt med ballonsværd og hunde, og var bare mega glade. Det var et godt afbræk der aktiverede børnene og gav forældrene ro.
Freja (vores ballon”mand”) gjorde det super godt og fik alle børnene med og fik skabt en leg.
Klart anbefalelsesværdigt.

Réponse de BallonMand.dk
Vi brugte ballonmand.dk til vores barnedåb
Vi brugte ballonmand.dk til vores barnedåb og det var rigtig godt. Nemt at lave aftalen og Freja der kom var så sød og god til børnene 😊

Gør det 👏🏼
Vi havde Emil fra ballonmand.dk på besøg til stor glæde for børnene. Så sød en fyr der satte sig ned til dem og fortalte imens han formede balloner :-)
Det er bare et super godt indslag på dagen, og balloner kan bare noget særligt hos børn.

Réponse de BallonMand.dk
Ballonmanden kom ud og gav den fuld gas…
Ballonmanden kom ud og gav den fuld gas til et arrangement i vores butik, da der blev ved med at komme børn til - forsatte han bare med at lave balloner i en halv time længere end planlagt...så vi ikke skuffede nogle af de fremmødte børn.
Det er super seriøst og så kender man sit publikum!
Super oplevelse :-)
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, og jeg især fremhæve også de interne aftaler inden selve event'en. Der var fuld styr på alle detaljerne
Ballonmand.dk
Kan varmt anbefale Ballonmand.dk. Vi havde en dejlig og sjov oplevelse med masser af ballondyr fra en engageret ballondame til Nohr's navnefest I Ormslev borgerhus 23.2.19
Det var godt
Vi er meget tilfredse med Cathrines arbejde, som en ballonmand på 5 års fødselsdag. Det var børn i alderne 3-6 år og alle var tilfredse med deres ballondyr.
Jeg var også glad med hende.
Det var en kæmpe oplevelse for 42 børn…
Det var en kæmpe oplevelse for 42 børn at opleve og se Sandra lave mange forskellige og meget flotte ballondyr.
Vi var meget tilfredse og kan kun anbefale Ballon Mand til andre
Tusind tak
Frede Storinggaard
Det var den bedste investering
Det var den bedste investering, vi gjorde til vores søns barnedåb, alle 26 børn var underhold fra start til slut. Ballonklovnen formodet at få alle børn med, og de havde en fest. Alle forældre synes det var så fint og roste det. Det var så fine ballondyr. Jeg kan kun anbefale dem, alt var så godt og fornemt 👍🏻👍🏻👍🏻
Børneunderholdning
Meget positiv oplevelse. Børnene elskede det og Kecia var super dygtig til at underholde både med ansigtsmaling og ballondyr.
Sjov underholdning til 7 års tvilling…
Sjov underholdning til 7 års tvilling fødselsdag - alle 15 drenge syntes det var sjovt
Vi holdte 10 års fødselsdag i…
Vi holdte 10 års fødselsdag i weekenden, og bestilte en BallonMand. Cecilie kom og underholdte børnene som havde en fest. Alle børnene valgte deres favorit, og fik endda lov til selv at prøve kræfter med at lave ballondyr.
Børnene havde en kæmpe oplevelse og vi forældre synes det var skønt med en lille pause hvor ungerne var helt optaget.
Det var vores første gang..........
Det var vores første gang med en ballonmand, forventningerne var høje, og vi blev ikke skuffet. Der blev lavet ballondyr, sværd, blomster og meget andet.
Det bedste var at i al vores travlhed, så holdt vores ballonmand selv styr på tiden, formåede at "lukke butikken" uden sure miner fra børnene.
Så, tusind tak for en dejlig oplevelse.
Det er første, men ikke sidste gang.
Igen en god oplevelse for en flok børn…
Igen en god oplevelse for en flok børn og også for de voksne der så på deres poder glæde sig.
The chilldren really enjoyed the face…
The chilldren really enjoyed the face painting and balloon animals on the birthday party. Kecia was great with both the children and adults and helped make the party even more entertaining.
Would highly recommend.
Beboer fest i taastrup
Vi havde et beboer arrangement i Taastrup 4 august 2018
Vi var så heldige at få besøg af ballon klovnen felicia. Hun kom og gik ru det på festpladsen, og lavede sjove ballon figurer til børn og barnlige sjæle, alt lige fra en lille hu d til sjove hatte og maskin pistoler .
Jeg kan varmt anbefalede hende .
Her hos os var hun med til at give dagen et sjovt indslag.
L’expérience Trustpilot