Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min absolut favorit butik i Århus ❤️ Mit hjem er fuld af dejlige ting derfra, gulvtæpper, puder, lys i smukke farver og kopper i køkkenet. Ønsker og håber I altid vil være en fysisk butik, bybilledet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionelt firma. Flotte ting af god kvalitet. Har købt et tæppe af vævet jute, smukt og rigtig god kvalitet. Jeg har bestilt et mere. Priserne er yderst rimelige. Meget hurtig levering.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk god kundeservice kan man få ved Balsalen.dk. Den skal man lede længe efter… Bestilte varer online i går eftermiddags, og har modtaget dem idag. Ringede efterfølgende til dem igår sent... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en striktrøje, tile en rigtig god pris, som kom efter ganske få dage. Desværre var trøjen ikke rette størrelse, hvorfor jeg ringede til Balsalen, hvor jeg fik en super god betjening. De... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin
  2. Magasin de vêtements
  3. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Shop hos Balsalens nye online univers - Livsstil, Unika & Bolig- Stort udvalg af danske og internationale brands

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds med det tæppe jeg…

Jeg er super tilfreds med det tæppe jeg har købt hos Balsalen. Tæppet levede til fulde op til billedet på hjemmesiden.
Jeg har allerede kig på endnu et tæppe😀

24 septembre 2024

Réponse de Balsalen

Hej Rie. Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at tæppet levede op til dine forventninger.

Ræk endelig ud til os, hvis du har brug for hjælp til det nye tæppe, du har i kikkerten, så hjælper vi dig gerne 🫶🏼

Rigtig dejlig dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og super lækre ting

God service og super lækre ting . Ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍😀 er mega glad for mit tæppe

6 septembre 2024

Hej Berit. Tusind tak for din søde anmeldelse. Vi glæder os til næste gang! 😍

Rigtig god dag til dig.

Perfekt oplevelse 🤗

1 août 2024

Réponse de Balsalen

Hej Annette. Dejligt at du har haft en god oplevelse hos os - det er vi glade for at høre.

Rigtig god dag!

Réponse de Balsalen

Hej Lene. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er vild med butikken, og at leveringen levede op til dine forventninger 🫶🏼

Dejligt udvalg og hurtig levering

Dejligt udvalg og hurtig levering

25 juillet 2024

Réponse de Balsalen

Hej Susan. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og leveringstid 👏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig fin taske- til prisen

En rigtig fin taske- til prisen. Tak!

13 juillet 2024

Réponse de Balsalen

Hej Jenny. Vi er glade for, at du har fundet en taske hos os, som du er tilfreds med - både ift. kvalitet og pris.

Rigtig god dag 🤎

Noté 5 sur 5 étoiles

Superhyggeligt butik med et bredt…

Superhyggeligt butik med et bredt udvalg af bolig interiør, tøj, smykker og meget mere.
Hyggeligste butik i latiner kvarteret

10 juillet 2024

Réponse de Balsalen

Hej Marlene. Tusind tak for dine fine ord. Vi er glade for, at du synes det er hyggeligt at besøge os. Tak for dine besøg! 🫶🏼

Dejligt sted at handle

Dejligt sted at handle, så mange fine ting

25 juin 2024

Hej Bente. Tak for de fine ord - det er vi glade for 🥰

Dejlig dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre kelimtæpper i god kvalitet og…

Lækre kelimtæpper i god kvalitet og blide farver. Har købt tæpper der to gange, og kan kun anbefale dem.
Derudover hurtig levering begge gange

25 juin 2024

Réponse de Balsalen

Hej Hanne. Tak fordi du vælger at købe dine tæpper hos os. Det betyder virkelig meget 🤎 Og skønt, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os!

Rigtig dejlig dag til dig.

FANTASTISK STED AT HANDLE

Har handlet hos Balsalen en del gange efterhånden, og jeg har kun ros og positive ting at sende videre til andre.
Tingene kommer hurtig og altid god kvalitet.
10 stjerner herfra.
Min næste ordrer er snart på vej igen.

28 mai 2024

Hej Pia. Tak for den meget fine anmeldelse 🫶🏼

Vi er glade for, at du er tilfreds med at være kunde hos os, og at vi lever op til dine forventninger. Vi glæder os til at se dig igen 🤎

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fin og imødekommende…

Virkelig fin og imødekommende kundeservice.

25 mai 2024

Réponse de Balsalen

Hej Birgitte. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores kundeservice - det gør os superglade!

Rigtig god dag til dig 🤎

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin butik med mange skønne og lækre…

Fin butik med mange skønne og lækre ting.
Fik så fin service af en smilende ekspedient, som gik rundt i butikken og ydede sin service til kunderne.
Desværre var personen som stod ved kassen, ikke særlig smilende under ekspeditionen og da vi sagde tak og god weekend, nikkede hun bare.
Lidt øv oplevelse lige til sidst

30 mai 2024

Réponse de Balsalen

Hej Anita. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har oplevet en ekspedient som ikke virkede smilende - det har bestemt ikke været hensigten. Nogle gange kan man have lidt for mange bolde i luften som gør, at man i nogle situationer kan virke fjern. Og det er vi selvfølgelig kede af, hvis det er sket her. Vi gør alt, hvad vi kan for at være imødekommende og yde en god service.

Rigtig dejlig dag til dig 🥰

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus