Bambocks - jouw bamboe sokken specialist Avis 59

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf gebruikt op illegale wijze de contactgegevens uit het Odido-datalek om reclame te versturen. Alleen daarom al is het een bedrijf waar je nooit zaken mee moet doen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Fijne jongens hoor. Ze gebruiken de illegale data die gestolen zijn bij Odido om reclame emails te versturen

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Maison de haute couture
  3. Magasin de vêtements pour hommes
  4. Magasin de vêtements et d'articles de plein air
  5. Magasin de sous-vêtements

Écrit par l'entreprise

Al bijna 10 jaar de specialist in bamboe sokken voor diverse toepassingen. Of je avontuurlijk wandelt, fanatiek sport of dagelijks het beste comfort zoekt. Wij produceren en leveren de beste bamboe sokken. Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Odido ?

Nooit iets met Bambocks gedaan. Krijg nu zomaar uit het niets een reclame mail. We zitten inderdaad bij Odido.
Onderaan de mail staat een afmeld-optie. De link is echter niet actief.

5 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Possibly making use of leaked Odido client information

They're possibly making use of the leaked Odido client database for sending out promotional mails. I received mail from them on my business mail address only days after the leak and having no prior business with them either personal or business.

(I'm using an email mask to not be traced back to my actual email address)

5 mars 2026

Illegale reclame

3 mars 2026

Fijne jongens....

3 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goede ervaring met de service van…

Heel goede ervaring met de service van Bambocks. Ik heb ergens last van hitteuitslag bij lange wandelingen en vroeg cia de chat of de compressiekousen wellicht iets voor mij zouden zijn. Kreeg meteen reactie van Jeffry met uitgebreide toelichting en het aanbod om de kousen gratis te proberen. Dat heb ik gedaan en ze hielpen me dus ik heb 2 paar besteld. Ik had ze binnen 2 dagen via de brievenbuspost binnen. Ik wilde graag deze ervaring delen. Ik hoop dat anderen zich niet laten afschrikken door de negatieve reviews hier.

5 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bambocks Jeffry zet de leugens voort.

Bambocks Jeffry zet de leugens voort.
Na bestellen en betalen kreeg ik tot op heden niets.
Nu ineens een email van iemand die het beter gaat doen....ene Jeffry.
Stelling: Geld zou onderweg moeten zijn, zoals ik dus al aangaf, ik ben aangenomen om het beter te doen.
Werkelijkheid: weer leugens en niets ontvangen.....PAS OP MENSEN.....NIETS BESTELLEN HIER want ze jatten je geld en sturen niks behalve nog meer e-mails met leugens en bedrog.
Ter info, als je geld terugbetaald en je maakt het over, dan is dat er vaak al binnen enkele minuten.....beste bewijs dat ook deze belofte fake is.....men zou deze oplichters moeten opsluiten.

7 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

GOED OPGELOST EN VERTROUWEN HERSTELD!

Voorop gesteld, ik ben echt een Bambocks sneakerfan... ze zitten heerlijk en gaan heel lang mee :)

Helaas ging het de laatste keer mis met de bestelling, kreeg de verkeerde kleur!
Na veel mailen en wachten en loze beloftes van het nasturen, kwam uiteindelijk Jeffry in beeld bij Bambocks.
Hij maakte zijn beloftes waar en loste alles netjes op... mijn vertrouwen is weer helemaal hersteld!
Juiste man op de juiste plek :)
Ik ben supertevreden en zal in de toekomst zeker weer bij ze bestellen!!

7 mai 2025

Oplichterij

Nou Rachel dan kan zo zijn! En ik kan beamen dat er op zich niets schort aan de kwaliteit gelet op mijn eerdere ervaring. Maar het grote verschil is dat ik nu mijn bestelling niet ontvangen heb!!! Keer op keer wordt mij beloofd dat het er nu echt aankomt!!! Maar vervolgens ontvang ik weer niets. We zijn nu ruim 2 maanden verder!!!

2 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Sneakersokken die niet afzakken !

Ik heb meerdere keren besteld bij Bambocks en nog nooit problemen met mijn bestelling gehad. Hun sneaker sokjes zijn fantastisch ! Een van de weinige sneakersokken die niet steeds onder je voeten weg kruipen (afzakken) als je er mee loopt. Hier een heel tevreden klant ! Super Bambocks, keep up the good work !

1 mars 2025

Bestel hier niet

Bestel hier niet. Stelletje oplichters. Je bestelt er , betaalt maar bestelling komt niet. Op e-mails wordt niet gereageerd, bellen kun je niet.
1 advies. Bestel hier niet…

22 mars 2025

niets ontvangen, oplichting

Bestelling geplaatst en niets ontvangen, bedrijf is onbereikbaar. Sterk vermoeden van oplichtingen.
Hebben meerdere mensen deze ervaring? Wanneer ik binnen enkele dagen niets hoor, ga ik aangifte doen van oplichting.

26 février 2025

No socks and No answer

I've ordered socks 2 weeks ago and still haven't received anything (they state on their website it takes 1 day) nor did I receive an answer to my email to their so called customer service. I've sent 4 emails so far. Major SCAM

5 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wacht nu al meer dan 3 weken op…

Wacht nu al meer dan 3 weken op betaling voor verkeerd gestuurde sokken.Bedrijf is niet bereikbaar op email/chat en hebben geen telefoonnummer(zegt eigenlijk al voldoende)Schandalig om zo een webshop te bestieren.... Ik raad iedereen ten zeerste af om bij deze club producten te bestellen.

12 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb Sokken besteld voor ruim €50 en…

Ik heb Sokken besteld voor ruim €50 en die zouden binnen één werkdag worden verstuurd.
We zijn nu bijna 3 weken verder en nog steeds niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op email, ze zijn telefonisch niet bereikbaar, geen telefoonnummer kunnen vinden.
Wat ik apart vind is dat ik ondertussen emails met aanbiedingen van hen krijg, WTF?
Het riekt naar oplichting
Bambocks is de slechtste webshop die ik ooit ben tegengekomen. Met de kennis van nu, zou ik nooit bij hun wat kopen.

25 janvier 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus