Tak til Bandagisten 🙌 Jeg vil gerne give en stor anbefaling for den virkelig professionelle behandling og vejledning, jeg har fået i forbindelse med min Scapula Alata. også kaldet Englevinge Je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har haft en hel fantastisk oplevelse med Bandagist centeret. Havde indleveret mine støvler til udblokning/reperation i Haderslev afdelingen før Jul og havde kun et par ortopædisk støvlesanda... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har netop dags dato afhentet mine nye fodledsortoser. Som altid, så er det en fornøjelse at samarbejde med Bandagist Centret i Odense. Altid en meget behagelig atmosfære, hvor der er stor lydhørhed f... Voir plus
L'entreprise a répondu
En dejlig oplevelse og super gennemgang af brystprotese ved brug og rengøring. Kan varmt anbefale Bandagist Centeret i Viborg
À propos de l'entreprise
- Orthoptiste
- Fabricant de matériel médical
- Fournisseur d'équipement de mobilité
- Magasin de chaussures orthopédiques
- Service de prothèse et orthèses
- Prothèses
Écrit par l'entreprise
Bandagist Centret er et professionelt bandageri med 14 afdelinger i Jylland og på Fyn. Vores erfarne og autoriserede bandagister og professionelle fagfolk, sætter altid dig som kunde i centrum. Vi har fokuserer på muligheder frem for begrænsninger og skræddersyr individuelle løsninger, der passer præcist til dine behov og din livssituation. Med mange års erfaring sætter vi en ære i at lytte og forstå, så vi kan skabe hjælpemidler, der giver dig størst mulig bevægelsesfrihed og et aktivt liv. Hos os er du med hele vejen – fra den første samtale til den færdige løsning – for kun gennem dialog og samarbejde kan vi sikre, at du får kvalitet og funktionalitet i hverdagen. Faglighed og tryghed er kernen i alt, hvad vi gør. Alle vores bandagister er autoriseret af Sundhedsstyrelsen, og vores skomagermestre og produktspecialister har solid uddannelse og erfaring. Vi overholder altid Det Medicinske Direktiv, så du kan være sikker på, at dine hjælpemidler lever op til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Vi ved, hvor vigtigt dit hjælpemiddel er for din dagligdag. Derfor arbejder vi effektivt for, at vi kommer i mål for dig hurtigst muligt. Hos Bandagist Centret arbejder vi for og med mennesker – hver dag.
Coordonnées de contact
Torsøvej 1A, 8240, Risskov, Danemark
- bc@bandagist.nu
- bandagist-centret.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Tak til Bandagisten 🙌
Tak til Bandagisten 🙌
Jeg er nu blevet udstyret med både en Brace og en Ortose, som gør en kæmpe forskel i min hverdag. især sammen med min genoptræning.
Superkompetent og imødekommende hjælp hele vejen igennem.
5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Jesper Tangaa-Møller
En dejlig oplevelse og super gennemgang…

Réponse : Bandagist Centret
God professionel vejledning og søde…
God professionel vejledning og søde mennesker 🙂👍

Réponse : Bandagist Centret
God venlig og professionel hjælp i…
God venlig og professionel hjælp i Aabenraa hos Marna.
Mine nye indlæg passer som fod i hose.
Vil også køre den lange vej igen, når indlæggene skal fornyes.

Réponse : Bandagist Centret
Har netop dags dato afhentet mine nye…
Har netop dags dato afhentet mine nye fodledsortoser.
Som altid, så er det en fornøjelse at samarbejde med Bandagist Centret i Odense. Altid en meget behagelig atmosfære, hvor der er stor lydhørhed for de ønsker jeg måtte have til polstring og tilpasning. Jeg har været bruger i ca. 15 år og kan kun anbefale Bandagist Centret i Odense. Evt. rettelser bliver dygtigt foretaget af Thomas Rasmussen, så stor ros herfra.

Réponse : Bandagist Centret
Altid venlig og dygtig oplevelse hos…
Altid venlig og dygtig oplevelse hos Marna Ottosen

Réponse : Bandagist Centret
Fantastisk sko, super kvalitet og holdbarhed ud over det sædvanlige.
Kort og præcis snak information. Hvis jeg har noget at få svar på, altid en god forklaring. Hvis Simon ser noget der skal rettes eller forklares, så er han opmærksom.
Jeg går elendig uden sko, er vækstreguleret som teenager og har en spidsfods stilling på venstre, men nu 72 år og stadig godt gående i skoene.

Réponse : Bandagist Centret
Helt igennem god og kompetent oplevelse
Venlig og grundig undersøgelse
Gode råd
Hurtig arbejdsgang

Réponse : Bandagist Centret
gode fodindlæg og følte at jeg blev…
gode fodindlæg og følte at jeg blev lyttet til Tak

Stor faglighed
Der er altid stor faglighed og service. Løsningsorienteret og klar med forslag om nyt . Søde, venlige og hjælpsomme mennesker både i klinikken og i telefonen

Super god service
Super god service
Får altid den hjælp man har brug for

Réponse : Bandagist Centret
Det kan man kalde service!
Jeg har haft en hel fantastisk oplevelse med Bandagist centeret.
Havde indleveret mine støvler til udblokning/reperation i Haderslev afdelingen før Jul og havde kun et par ortopædisk støvlesandaler, som jeg kunne gå i. Dette blev meget upraktisk ifm snevejret, hvor både sandaler, strømper og fødder blev våde. Da jeg ringede og beklagede min nød en dag kl 10 blev arbejdet udført øjeblikkeligt og dagen efter blev støvlerne afleveret fra Aarhus afdelingen af PostNord kl 12.... Det kan man kalde service!
VH
Anna Grethe Smith

Stor tilfredshed!
Du er altid så ikker på Redultatet ved Bandagist Centeret!

God patientoplevelse
Gode parkeringsforhold, dejligt med kort ventetid ved fremmøde til aftale.
Venlig behandling med gode forklaringer, god tilpasning og godt produkt. Bandagistcentret kan klart anbefales.

Uvenlige, uvillige og nedladende
Efter at have været bruger i mere end 25 år hvor det har fungeret fint er der kommet en ny ejerkreds. Jeg skal da lige love at piben har fået en anden lyd - FØJ for en ringe service, uvenlig og nedladende tale, man vil ikke lave de nødvendige tilrettelser på hjælpemidlet så det passer som det skal selvom det er tale om åbenlyse fejl.
Jeg kan absolut IKKE anbefale Bandagistcentret i Risskov længere - de var decideret uvenlige, uvillige og nedladende!

Virkeligt god service
Virkeligt god service, god vejledning om at få den rigtige størelse

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.