Opnieuw een zeer goede ervaring met bandenthuis.nl 👍🏼 De communicatie vanuit de planning laat aan duidelijkheid niets te wensen over en er wordt uitstekend meegedacht met de klant om tot prakti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wat een fantastische service. Laat in de middag twee nieuwe banden besteld voor mijn auto. Anderhalve dag later werden ze vakkundig onder mijn mercedes EQA gemonteerd. Dit werd gedaan op een door mij... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na het monteren van all Seasons bleef het bandenspanning lampje branden en ik kon hem niet resetten. Na telefonisch contact en een nieuwe afspraak kwam de monteur Rudy weer langs en heeft het lampj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Maandag 31 augustus 2026 banden besteld, website duidelijk en bestelproces makkelijk te doorlopen, met montage aan huis. Vandaag 4 september 2026 kwam Paul Vos namens Bandenthuis.nl mijn nieuw... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bandenwissel, waar je ook bent. Wij zoeken, vergelijken, monteren en vervangen banden. Thuis of op je werk.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Geen ander dan Bandenthuis. Velen andere gecontacteerd voordat ik Bandenthuis tegenkwam. Andere vroegen veel geld voor een bandwissel op locatie. Verder was monteur Rudy, snel, professioneel en adequaat.

Réponse de Bandenthuis
Nette verschijning, op tijd en werkt zeer netjes.
Zeker een aanrader die Furkan Pektas!

Réponse de Bandenthuis
Zeer correcte monteur die precies op de afgesproken tijd aanwezig was. Bandenwissel ging vlot en volstrekt probleemloos. Geen omkijken naar. Ik ben zeer blij met het resultaat en dat tegen een concurrerende prijs.

Réponse de Bandenthuis
Net geholpen door Furkan. Erg professionele vakman. Hij is vriendelijk en weet veel over zijn vak. Zeer te vrede!

Réponse de Bandenthuis
Afspraak maken was supersimpel.
Monteur was precies op de afgesproken tijd thuis. Vriendelijke man, die plezier in z'n werk lijkt te hebben en duidelijk weet wat ie doet. Super service!

Réponse de Bandenthuis
1 Ster..is nog teveel, ik heb vorige week banden besteld, maar me bedacht omdat ik eerst wilde weten of er misschien bredere banden op die velgen konden. dus bestelling geannuleerd en die vraag gesteld ..Reageren nergens op en geven alleen een bericht dat de eerdere bestelling op 29 mei geplaatst gaat worden.Nou dat dacht ik dus niet, ik heb al eerder banden door hun laten wisselen in Den Haag en dat was prima...maar nu ben ik er gewoon klaar mee...en dan kunnen ze gerust komen op 29 Mei maar dan staan ze voor een gesloten deur...Stumpers

Réponse de Bandenthuis
Dacht uit gemak maak ik gebruik van een mobiele banden service in februari.
Achterband verkeerd om erop gezet op een auto met achterwiel aandrijving!!
Hier kwam ik pas achter op 1 mei bij de apk keuring, natuurlijk een afkeur.
Kosten 110 euro. Netjes gebeld..
Ze gaan erachteraan.
Na niks meer vernomen te hebben heb ik een mail gestuurd.
Nu zijn we weken verder en nog geen contact of reactie.
Het is toch te gek voor woorden, het risico wat ik gelopen heb omdat zij de banden niet goed om weten te plaatsen.
Problemen oplossen die ze zelf veroorzaken doen ze niet. Ze laten je gewoon zitten..
Erg professioneel zeg! Bedankt voor de extra kosten!!

Réponse de Bandenthuis
Jullie monteur was behulpzaam en had daarnaast ook nog goede adviezen .

Réponse de Bandenthuis
De monteur was zeer klantvriendelijk en flexibel.

Réponse de Bandenthuis
Sleutels netjes op locatie op tijd opgehaald en een uurtje later ook weer netjes teruggebracht. In de tussentijd gewoon door kunnen werken. Top geregeld!

Réponse de Bandenthuis
Op zich is het handig dat je de deur niet uit hoeft om je banden te laten vervangen. Het geheel verliep niet heel soepel, De 1e keer één verkeerde band mee en geen kabel om de tpms in te leren. Maar alles is wel goed opgelost met tweede bezoek van Bandenthuis.
Prijsvorming is oké. Ik zou het een volgende keer zeker weer overwegen

Réponse de Bandenthuis
Erg vriendelijke en capabele monteur. Op mijn verzoek ook naar mijn remblokken en schijven gekeken of deze aan vervanging toe zijn.