Lidt blandet fornøjelse. Ingen spisekort på dansk og vi var 9 personer, personalet havde glemt 3 bestillinger samt noget af maden var halvkold, men ellers smagte det fint.

Besøgte den nyåbnede Viborg afdeling. Der var småfejl i bestillingerne & de unge tjenere var ikke helt inde i menukortet, men alt blev leveret med et stort smil og maden smagte fantastisk. Helt s... Voir plus

Jeg er nødt til at lave mn første anmeldelse herinde, efter at have fået mad derfra i aftes. Vi fik en "Kylling Goan Karry" og en "Chicken Tikka Masala" begge på medium i styrke. Til forr... Voir plus

Vi var på den nyåbnede Bandhan i Viborg og maden var virkelig god. Masser af valgmuligheder, også i styrke. Vi blev meget mætte og fik tilmed en doggybag med hjem. En god oplevelse og med lige fler... Voir plus

1. Restaurant indien
  2. Restaurant de curry indien
  3. Restaurant de grillades indiennes
  4. Restaurant indien à emporter
  5. Restaurant de cuisine indienne moderne

Écrit par l'entreprise

I 2023 begyndte vores kulinariske rejse med en mission om at tilføre Herning de autentiske smage fra Indien. Vejledt af elskede familieopskrifter, lavede vi en menu, der legemliggør hjertet og sjælen i det indiske køkken. Vores forpligtelse til tradition fik os til at omfavne tidligere tiders langsom madlavningsteknikker og sikre, at hver ret resonerer med Indiens kulinariske arv. Fra duftende karryretter til sydende tandoori-klassikere, hver bid fortæller en historie om rige krydderier og hævdvundne teknikker. Vi forstår vores kunders forskellige smag og tilbyder en række muligheder, herunder lækre veganske, vegetariske og glutenfrie alternativer.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

45 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Lidt blandet fornøjelse.

Lidt blandet fornøjelse.

4 mars 2026

Ikke særlig god oplevelse. Dårlig mad

Var to afsted i dag og spise butterchicken. Maden var tæt på uspiselig fordi det var oversaltet i ekstrem grad - vi levnede begge to mindst halvdelen af måltidet. Da vi sagde det til personalet virkede de helt ligeglade. Først da vi gentog det to gange ved betaling blev der efter et nå sagt at det ville hun lige sige videre. Ikke nogen god oplevelse.

16 janvier 2026

Smagfuld indisk for få penge…

En god oplevelse og med lige flere km i benene så har tjenerne erfaring med retterne og kan vejlede rigtig godt.

7 janvier 2026

Virkelig en god oplevelse

Var på Bandhan i Viborg og det er det lækreste måltid jeg har fået længe! Skøn og høflig betjening og gode priser. Alt var så i orden 😁

22 décembre 2025

I viborg tjerner er ligeglad virker…

I viborg tjerner er ligeglad virker uoplagt, man ventr rover en time uden maf, tjenerme passere ofte ude at reagere, mem sender take away ud hele tiden, dyrt at spise, lidt mad, mangler kryderi, man har føelsen af et pizzaria, ikke det værd

13 décembre 2025

Første besøg i Viborg

Besøgte den nyåbnede Viborg afdeling.

Helt sikkert et besøg værd & vi kommer gladelig igen

5 décembre 2025

Autentisk indisk velsmagende mad

Dette er det perfekte sted for autentisk indisk mad. De er gode til,at få en til at føle sig hjemme og som en del af familien. Jeg spiser selv stærk mad, mens min kone "bare" vil have det dansker stækt, de tilpasser det som vi vil have det. Klart en anbefaling herfra

10 octobre 2025

Har været der flere gange

Har været der flere gange. Og kan kun sige at jeg er ked af, at jeg kun kan give 5 stjerner. Maden er fantastisk og personalet er så respektfulde og imødekommende. Min absolut yndlings restaurant.

14 août 2025

Authentic and tasty Indian food

Coming from the UK we love Indian food, after 8 years in DK we have finally found somewhere that serves authentic food. I asked for the max strength as I always do here and finally got a proper tasty hot curry. Lamb Jalfrezi exactly as it should be. Thank you it is worth the 40 minute drive to visit. We will be back regularly

3 juillet 2025

5 stjerner er ikke nok

Jeg må sige, med hånden på hjertet at det er noget af det bedste indiske mad jeg har fået i Midtjylland. Jeg har været i Indien og har indiske gener og det smagte så autentisk at det var som at være der. Jeg har anbefalet det til mange og bliver ved med at bestille derfra

16 avril 2025

Hernings måske bedste indiske restaurant

Vi var 6 mennesker ude at og må sige at maden og servicen var fremragende. Menukortet var stort så der var noget for enhver smag og man kunne nemt tilpasse styrken på maden efter præference. Alt i alt et fremragende måltid og måske Hernings bedste sted at få Indisk mad

29 mai 2025

Absolutely delicious—authentic food

A warm, welcoming spot with truly outstanding hospitality. The staff are kind and attentive, and the food is absolutely delicious—authentic, flavorful, and clearly made with love. A wonderful experience from start to finish!

29 mai 2025