2,8

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel te duur voor weinig resultaat

Een afspraak regelen was geen probleem. Sterker nog, toen ik niet meteen op het aanbod in ging, kwam er al snel een mail overheen om te vragen of we konden reageren.
In de mail stond dat je een dag van tevoren kon opvragen hoe laat ze de dag zelf zouden komen.
Nergens staat hoe je dat moet opvragen en toen viel me pas op dat er op de site en in de mail geen telefoonnummer te vinden is.
Ik heb daarom s ochtends de dag van tevoren gemaild omdat mijn man en ik beiden afspraken wilden plannen om de reiniging heen. Helaas kwam pas op de dag zelf de melding in welk tijdvak ze zouden komen. Jammergenoeg had ik daardoor dus precies een belafspraak toen de reiniger langs kwam. Er moest contant betaald worden, overmaken kan niet.
De reiniger was erg vriendelijk maar was na een minuut of 20 al klaar. Ik was op dat moment aan de telefoon dus ik kon alleen een snelle blik werpen op de bank. Die zag er nat uit en rook behandeld dus ik heb het geld gegeven en getekend.
Later ben ik zelf goed gaan kijken en blijkt dat er nauwelijks vlekken uit de bank waren. Vooraf heb ik o.a. vlekken aan de onderkant van de bank aangewezen. Die zouden behandeld worden. Deze zaten er achteraf allemaal nog en heb ik er zelf handmatig uit gepoetst. Idee was juist dat zij dat zouden doen, daar betaal je voor.
Overall ziet de bank er nog net zo uit als voor de behandeling. Helemaal geen ‘frisse’ look zoals op de foto’s. Ik heb hierop een mail gestuurd voor telefonisch contact. Ik ben vrij snel terug gebeld door een weinig geïnteresseerde meneer. Hij vond dat ik de vlekken niet zelf had moeten verwijderen achteraf maar had moeten regelen dat hij nog een keer langs kwam.
Ook zei hij op mijn opmerking, dat ik het erg duur (199 Euro) vond voor zo’n korte en zinloze behandeling, ‘waarom ik het dan niet zelf had gedaan’ (?!?).
Erg spijt van deze veel te dure behandeling. Louche bedrijf…

16 septembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Niet het effect dat ze in de plaatjes…

Niet het effect dat ze in de plaatjes beloven.
Voor de 30 minuten dat de twee mannen bezig zijn geweest vond ik 180 euro toch een flinke som
Deel op de achterzijde vergeten, daarop gevraagd of ze terug konden komen. Geen gehoor.
Misschien om die reden ook niet telefonisch te benaderen?

21 juin 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

geen 2e keer...

De vraag was of zij een 6 zitshoekbank & 2 zits slaapbank konden komen reinigen. Al snel per e-mail kwam de mogelijkheid een datum te prikken en de offerte van de kosten E200. Eerste verbazing was dat zij enkel in contacten betaald wilde worden, geen pin of bankoverschrijving mogelijk.
Maar goed toch door laten gaan daar we dachten dat het wel goed zou komen. Op de dag van de afspraak geen informatie hoe laat zij verwachten aanwezig te zijn. Op zich ook niet erg als je toch de hele dag thuis werkt. En als ze er dan zijn denk je dat ze aan de slag gaan. Nu zijn zij minder dan 30 minuten binnen geweest. De banken laten plekken zien die niet gedaan zijn, of vlekken die er niet uit zijn gekomen. Op dit laatste is hun antwoord dat vet vlekken altijd donkerder worden omdat ze meer water opnemen.
De uitleg van Bank-reinigen.nl, Lisa persoonlijk, is omdat onze bank nog nooit professioneel gereinigd zou zijn (?) een nabehandeling noodzakelijk kan zijn (E67). En we geluk hebben dat er twee medewerkers tegelijkertijd mee kwamen.

Denk goed na waarmee je in zee gaat, bij mij komen ze er niet meer in....

8 octobre 2019
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus