Bank gekocht in juli. Netjes bezorgd. Nu nanen we 9 sept, contact op zowel via whatsapp en mail om deze te ruilen tegen een ander en dan regageert men niet snel. Ja gereageerd en daarna nope. Duurd... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snel geregeld allemaal via Whatsapp. Snelle communicatie. Goed bod, eerlijke prijs. Verwacht geen mega bedragen deze mensen moeten er ook wijzer van worden. Leuke spontane chauffeur, hem een ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nu ja, de bezorger was echt top, hele leuke en serieuze jongen, Mark was zijn naam. Daarnaast contact gehad met Thomas ivm bezorging en andere vragen. Ik had een tweedehandsbank wat qua maat gro... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prachtige grijze bank gekocht bij Bankenbazaar. De mensen zijn erg vriendelijk en mee denkend. Chauffeur ook heel aardig en behulpzaam. Samen met mijn schoonzoon op de plek gezet waar ik gem wi... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 54 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Bankenbazaar
Fijne mensen en goede communicatie
Fijne mensen en goede communicatie, super blij met het eindresultaat en genieten iedere avond van onze bank! Super tevreden, dankjewel :)))

Prima tweedehands bank
Prima tweedehands bank, zag er keurig uit, zoals beloofd.
Levering vlot en op tijd, zoals gecommuniceerd. Bezorger was in zijn eentje, dus ik heb meegesjouwd. Hij had zich anders alleen ook wel gered.

Super tevreden!
Super tevreden!
Mooie bank en snelle levering door vriendelijke bezorgers.
Aanrader!!

Super
Super! Leuke jongens die de bank bezorgen. Top service, prijs en snel! Super mooie bank.

Goede overzichtelijke site
Goede overzichtelijke site. Omschrijving van product is “spot on” snelle reactie en levering.

Réponse de Bankenbazaar
Snelle levering. Mooie bank en goedkoop. Een succes dus.

Zeer tevreden
Goede communicatie over de levering.
Product voldoet aan beschrijving.
Achteraf betalen mogelijk.
Behulpzame chauffeur.

Réponse de Bankenbazaar
Koop nooit een bank online, bezoek eerst de showroom!
Een paar maanden geleden hier een U-bank gekocht voor €1.150. Netjes in de showroom gezien, snel geleverd, prima ervaring.
Eind oktober opnieuw een bank besteld voor onze speelkelder. We hadden tijdelijk een bank en stoel van buren staan die extreem naar rook stonken. Bankenbazaar bood aan deze kosteloos mee te nemen — top geregeld, dacht ik.
Maar toen begon de ellende. In vrijwel elke advertentie staat dat de banken rook- en huisdiervrij zijn. Dat is simpelweg niet waar. De bank die wij kregen (€755) rook intens naar een mix van natte hond en nicotine en had zelfs brandgaten. Na dit te melden kregen we excuses en er zou een oplossing komen. Tot onze verbazing stond dezelfde bank en stoel die wij hadden meegegeven wegens rooklucht de volgende dag op hun website voor €455, met de tekst “rook- en huisdiervrij”. Dat vonden we al misleidend.
Maar het wordt nog erger: inmiddels staat diezelfde bank opnieuw online, weer met ‘rook- en huisdiervrij’ erbij, terwijl ze exact weten dat deze naar rook ruikt. Dat is gewoon misleiding van klanten.
Na veel heen-en-weer contact kregen we een vervangende bank, maar zonder overleg moesten we bij levering ineens nog €200 bijbetalen. En helaas zitten we nu met een bank die wel nieuw is, maar zo hard als beton en totaal niet comfortabel is.
Kortom: laat je niet misleiden door de advertenties. Koop hier alleen als je de bank eerst in het echt hebt gezien en geroken. Onze eerste ervaring was goed, maar de tweede was zo teleurstellend dat we hier nooit meer iets bestellen.

Fijne en snelle service
Fijne en snelle service! We konden de bank bezichtigen en twee dagen later netjes bezorgd en in elkaar gezet. Een aanrader!

Top en snel geregeld.
Ik had even als tussenoplossing snel een 2de hands bank nodig.
Ze hebben vele leuke banken voor leuke prijzen.
Alles ging heel snel....top!

Hele goede service
Hele goede service, snel geleverd en vriendelijk personeel. Bank is super!

Bank
Via via een link gekregen van dit bedrijf zag hier een bank staan wat ik mooi vond
Contact gehad op de app of we eerst mochten kijken dat mocht
En toen was de koop snel gedaan
Vriendelijke verkoper

Top bedrijf
Erg fijn bedrijf. Snelle levering. Vriendelijk personeel. Super blij met de mooie bank. Komt overeen als op de foto. 👍👍

Bank
Ik heb een bankstel besteld van Bank bazar. En bankstel is mooie, schoon en zgan op een redelijke prijs. Bezorger was heel vriendelijk hij heeft de bank op de eerste verdieping in de woonkamer gelegd zonder beschadiging. Ik ben heel erg blij met bank bazar.

Réponse de Bankenbazaar
Prachtige bank gevonden van goede…
Prachtige bank gevonden van goede kwaliteit! Service was vlot, en een afleverdatum dus snel geregeld. Chauffeur was zeer correct en had totaal geen moeite om ons te helpen de bank via een trap op zijn plaats te brengen. (Sterke gozer!) Nogmaals bedankt voor de service

Goeie service fijne ervaring
Hoi
Het was voor ons de eerste dat we via bank bazaar een bank hebben gekocht we hebben eerst overlegd voor wat banken te bezichtigen en we mochten er drie uitzoeken ze waren heel erg vriendelijk koffie bij binnenkomst en er stonden heel veel mooie banken ook hele prettige communicatie en snelle levering voor mensen zoals wij die niet veel te besteden hebben of niet zo breed zitten is het echt een aanrader.
De chauffeur was ook vriendelijk en eerlijk en hij kwam ruim optijd wat echt heel fijn was.
Al met al fijne ervaring met de bank bazaar!!
Groetjes fam van Dijk

Top bedrijf
Na de bestelling gelijk met mijn contact opgenomen over wanneer de bank bezorgd kon worden. ze hebben zelfs de andere bank uit mijn huis gehaald en een nieuwe geplaatst. ze hebben zelfs gewacht zodat ik nog even onder de oude bank de vloer kon schoonmaken
Een dag erna hebben ze gevraagd of alles naar wens was gegaan

Réponse de Bankenbazaar
Een fantastische ervaring met Banken…
Een fantastische ervaring met Banken Bazaar!
Ik heb bij Banken Bazaar een bank gekocht en ik ben echt heel tevreden over mijn ervaring.
Het team was zeer professioneel, flexibel en begripvol. Ze gaven me zelfs de mogelijkheid om later te betalen, wat ik enorm apprecieerde. De communicatie verliep altijd vlot en vriendelijk.
De bank, die ik kocht voor €500 in plaats van €1600 in andere winkels , werd in uitstekende staat geleverd, precies zoals beschreven.
De levering naar Brussel verliep zonder enig probleem, ook al is de winkel gevestigd in Nederland.
Echt een betrouwbare en klantgerichte service – snel, professioneel en menselijk.
Dank aan het hele team voor hun inzet en vriendelijkheid!

L’expérience Trustpilot