Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat eerst mijn bestelling via bol kwijt leek te zijn heeft de klantenservice mijn hulpvraag opgepakt en goed afgehandeld. Ik werd gewezen op de mogelijkheden en ook kreeg ik hulp met een hulpvra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Product zoals getoond, superstrakke afleverbeleving, direct bruikbaar met een 75 procent, grote glimlach. Maar... waarom geen ip-6×?

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze powerbank is echt een gamechanger! Hij is supercompact, maar levert enorm veel power. Ik kan mijn telefoon denk ik wel 10 keer opladen zonder dat de powerbank leeg raakt. Mijn laptop (16inch MacB... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een solide uitgevoerde 50000 mah powerbank, met veel oplaad mogelijkheden. Helaas was de gebruiksaanwijzing in dusdanig kleine letters dat het bijna niet te lezen was. Even contact opgenomen en ik kr... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Banky, de winkel voor al uw stroomoplossingen op reis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

4,3

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Leuke ervaring

Leuke ervaring! Snelle levering, goede verpakking, alles is precies dezelfde wat is gezegd, je krijgt wat je verwacht

1 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Probleem netjes opgelost.

De levering was snel, binnen één dag. Er waren echter wat problemen met wat er geleverd was. Uiteindelijk, na wat geduld, contact gehad met Banky.nl. Het probleem is netjes en correct afgehandeld. Wel heb ik de indruk dat ze het momenteel erg druk hebben, waardoor klanten niet altijd even snel worden geholpen. Dat is een duidelijk verbeterpunt.

15 décembre 2025

Goede powerbank en klantenservice

Ik heb via BOL een powerbank gekocht van Banky en deze beviel heel goed tot hij na een half jaar mankementen begon te vertonen. Contact gezocht via WhatsApp met Banky en ben heel goed geholpen. Ik raad het bedrijf dus zeker aan.

17 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas krijg ik geen contact met de…

Helaas krijg ik geen contact met de mensen achter Banky.nl. Ik wilde graag een factuur van mijn bestelling opvragen, maar dat lijkt onmogelijk. Ze reageren nergens op. Benieuwd hoe ze dan met andere klantenservice vragen en garantie om zullen gaan. Erg jammer, zal er nooit meer gaan bestellen.

27 novembre 2025
Logo de Banky

Réponse de Banky

Hi Spritelite,

Wat vervelend om te horen, je mailtje moet ons gepasseerd zijn. Kun je ons mailen naar info@banky.nl of whatsappen op 0638363049 ? Graag met het ordernummer dan komt het factuur direct je kant op!

Fijne professionele klantenservice

Ik had een klein probleem met een van de powerbanks van Banky. Na een week laden bleef hij soms hangen op hetzelfde percentage. Ik wist niet zeker of het aan de powerbank lag, dus ik heb de klantenservice een bericht gestuurd.

Tot mijn verrassing kreeg ik heel snel reactie. Ze vroegen gericht wat ik al geprobeerd had en dachten meteen mee. Binnen korte tijd hadden ze het probleem duidelijk uitgelegd en een simpele oplossing gegeven. Toen dat niet helemaal werkte, boden ze direct een nette oplossing aan zonder moeilijk te doen.

Alles werd snel en professioneel afgehandeld. De powerbank werkt nu weer perfect. Het stelt me gerust dat als er iets is, ze je echt serieus nemen en direct helpen.

Dit is precies waarom ik bij Banky blijf kopen.

15 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik weet niet wat met dit bedrijf aan de…

Ik weet niet wat met dit bedrijf aan de hand is omdat ik een powerbank die niet werkte heb teruggestuurd en vervolgens geen contact meer kan krijgen over dit probleem,
heb hier geen goed gevoel bij.

12 novembre 2025
Logo de Banky

Réponse de Banky

Beste hoppenbrouwers, we betreuren de miscommunicatie die is ontstaan tussen onze klantenservice en die van Bol. Gelukkig is de situatie inmiddels opgelost. Bedankt voor het vertrouwen in Banky!

Vlotte levering

Vlotte levering. Schitterend product!
Zeer tevreden over de oplaadsnelheid.
Kortom een product dat ik aan iedereen kan aanbevelen.

24 août 2025

Top ding

Heb altijd veel powerbanks moeten gebruiken ivm veel reizen voor werk en so far is dit de beste die ik heb gebruikt! Heb het idee dat ik hier wel 10 telefoons mee kan opladen aan een stuk door. Heel fijn!

25 avril 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus