Jättefin service. Ouppmärksam som vanligt så beställde jag en vara som var slut eller ej i lager. Då fick jag ett mail från Sven"Ägare/ansvarig" om ett annat alternativ. Swishade tillbaka pengarna så... Voir plus
Verkligen bra service och otroligt snabb leverans. Jag kontaktade dem på måndagen för att undersöka om det var möjligt att få leveransen senast på fredagen, paketet kom på tisdagen, dagen efter bestäl... Voir plus
Jag la en beställning ifrån baraluftvapen och har haft lite frågor kring min beställning har fått mycket bra svar inom bara några minuter känns som ett mycket seriöst företag! Mycket nöjd kund, inte o... Voir plus
Riktig bra service och bra svar på mina frågor. Tydligt att säljaren är kunnig och intresserad av nöjda kunder. Han gav ärliga och bra rekommendationer så jag blev helnöjd med mitt köp. Dessutom snabb... Voir plus
Vi säljer allt inom luftvapen, så som luftgevär, luftpistoler, pilbågar mm. Vi satsar på att hålla hög service och snabba leveranser.
Krokens väg 39, 43542, Mölnlycke, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis

Réponse de Baraluftvapen.se
Mycket trevligt bemötande sätter verkligen kunden i fokus.
Är man nybörjare så känns det tryggt att handla här.
Tack för en mycket trevlig affär återkommer garanterat.

Réponse de Baraluftvapen.se
Bra service och kunnig. Svarade även under midsommar helgen, hade inte riktigt räknat med det, men tacksam för svar :) När jag behöver fler delar/ammo etc etc så vet jag exakt vart jag skall vända mig.

Réponse de Baraluftvapen.se
Kan bara berömma inslagningen av paketet
Väl förpackat med bubbelplast runt askarna, inget slarv här Fraktfritt också

Réponse de Baraluftvapen.se
Bra utbud och snabb service
Besvarer frågor snabbt
Lätt att beställa och betala med klarna
Fri frakt

Réponse de Baraluftvapen.se
Får säga efter att ha handlat ett antal PCP av den gode Sven att jag kunde inte vara mera nöjd.
Nu har jag iofs lite insikt kring PCP teknik men det förändrar eller förringar ingenstans Svens exemplariska sätt att ställa upp.
Man märker tydligt att det ligger en del kunskap bakom.
Stort tack Sven.

Réponse de Baraluftvapen.se
Mycket hjälpsam, tillmötesgående och snabb!! Rekommenderas varmt!!

Réponse de Baraluftvapen.se
Då Sven som driver företaget bor ganska nära mig så har jag köpt flera fx PCP gevär,kikare samt tillbehör och hämtat på plats.Mycket nöjd med mina köp och en riktigt trevlig gubbe att ha med att göra,gött snack och svarar alltid på mina sms om olika tillbehör han har hemma och kan hämta snabbt,det är service.

Réponse de Baraluftvapen.se
Jag har handlat både reservdelar och luftgevär av Bara Luftvapen. Mkt bra service och även fått väldigt bra hjälp när en ventilpinne läckte.

Réponse de Baraluftvapen.se
Dålig service och hjälp om nåt krånglar. Det svära är inte att sälja saker…det svåra är att ge bra service och ta kunden på allvar. 👎
Hade problem i veckor innan jag vände mig till Huma-air direkt.
Köpte huma-air regulator och ångrar att jag inte köpte direkt från dem. Huma-air löste problemet vilket egentligen Sven Hansson borde ha gjort.. De krånglade inte och skickade en ny och den fungerar som det skall. Sven Hansson orkade inte hitta en lösning, utan sa att han kunde eventuellt köpa tillbaka den han sålt och glömma saken… men det är en bekväm lösning för honom och inte för kunden! Som kund så hade man fortfarande varit utan en regulator och haft 4 veckor av problem och irritation bakom sig…
Ska ni köpa en huma-air regulator så vänd er direkt till Huma-air. De ger kanon service!

Réponse de Baraluftvapen.se
Köpt prylar för 40k i omgångar. Snabb leverans och bra support när det blev fel.
Supernöjd!

Réponse de Baraluftvapen.se
Bra sortiment, snabba leveranser och mkt tillmötesgående. Rekommenderas

Réponse de Baraluftvapen.se
Har gett recensioner förut angående luftgevär fjäder drift nu har vi även T4E cal.43 , cal 50 , cal.68 och Sven Hansson levererar svarar på frågor och jag och döttrarna stannar hos luftvapen i Mölnlycke.
Svenne med döttrar och det är inte (bara luftvapen)

Réponse de Baraluftvapen.se
ja grejerna kom i bra tid , Sven på baraluftvapen gav det där lilla extra som verkligen gjorde köpet roligt ,mycket trevlig, snäll, sjyst, och rolig att prata med ,verkligen tummen upp ,bra priser ,bra hemsida ,han lämnade själv paketen till mig vilket är det bästa som en köpare kan vara med om

Réponse de Baraluftvapen.se
Från första beställningen har det alltid funnits att hämta dagen efter när posten har skött sig!!
Kunskapen och hjälpsamheten är tillgänglig för alla, och är något osäkert så fixar Sven svar snabbt!!
Kan inget annat än att hylla honom :)

Réponse de Baraluftvapen.se
Snabbaste leveransen jag varit med om! Beställde tisdag eftermiddag, fick prylarna (jodå, rätt saker) morgonen efter.

Réponse de Baraluftvapen.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.